http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 28, 2019

ISIS johtajan kuolema on pelkkä silmänkääntötemppu



Teksti: Teemu Vehkala

Maailmalla uutisoidaan nyt ISIS johtaja Abu Bakr al-Baghdadin (oikealta nimeltään Simon Elliot) kuolemalla ja väitetään, että mies olisi räjäyttänyt itsensä pommiliiveillä.

USA:n presidentti Donald Trump piti tapauksesta vielä oman tiedotustilaisuutensa sunnuntaina.

Mutta on merkittävää, että silloin kun Libyan johtaja Muammar Gaddafi käytiin mestaamassa hengiltä, niin siitä vuoti nettiin ihan paikanpäältä kuvatut kännykkäkameralla kuvatut videot. Mutta taas tästä ISIS-partajeesuksen ruumiinkappaleista ei ole yhtä ainuttakaan videota missään.

Mutta Simon Elliot on koko tämän ajan työskennellyt Israelin tiedustelupalvelu Mossadille, eikä Mossadin miehet räjäyttele itseään. Joten koko homma on pelkkää valemediassa esitettyä näytelmää, jolla on aivan oma poliittinen narratiivinsa.




Kyseessä on pelkkä silmänkääntötemppu, joka on osa narratiivia

Mutta kyseessä onkin pelkkä silmänkääntötemppu, joka on osa tätä narratiivia.

Sillä seuraavaksi marraskuun aikana Euroopassa NATO:n Stay Behind verkostoilla on tod. luvassa terrori-isku, jonka paikka saattaa olla tod. Pariisissa.

Kun tällä ISIS-johtajan lavastetulla kuolemalla nämä valtionterrorin rahoittajat (pankkiirit, globalistit, Saudi-Arabian eliitti jne.) haluavat antaa meille nyt sellaisen kuvan, että ISIS ei olisi enää niin suuri vaara, kun sen johtaja on juuri räjäyttänyt itsensä pommivyöllä.

Mutta sitten he tulevat järjestämään jälleen terrori-iskun tai iskuja Euroopassa, jolla on jälleen tarkoitus lietsoa pelkoa Euroopassa.


ISIS ei ole itsenäinen terrorijärjestö

ISIS ei ole ollut koskaan itsenäinen terrorijärjestö, vaan se toimii pääasiassa sijoituspankkiirien pelaamilla rahoilla.

Kuten HSBC pankki on rahoittanut Iranin, Meksikon huumekartelleja, niin nämä pankit rahoittavat myös ISIS-terroristeja.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA operoi islamilaisen terrorismin peräsimessä.



Osama Bin Ladenin kuolemakin oli lavastettu

al-Qaidan terrorijohtajaksi väitetyn Osama Bin Ladeninkin kiinniotto ja murha oli lavastettu.

Tämän noteerasi jopa Brittiläinen valemedialehti The Guardian.



Maailman suurin uhka ei ole ISIS terrorijärjestö, vaan se että tämän planeetan johdossa on vain pieneen muutamien tuhanien eliittiin kuuluva salaseurojen järjestöt, jotka kokoontuvat vuosittain suljettujen ovien takana mm. Bilderberg-ryhmän johdolla miettimään asioita meidän jokaisen päänmenoksi.



Tällainen suljettujen ovien takana toimiva salaseurajohtaminen ja kabinettikerhokulttuuri ei täytä minkäänlaisia demokraattisen oikeusvaltion periaatteita, vaan sellainen toimii täysin demokratian ulkopuolella.

Mikäli riittävän monet ihmiset tajuaisivat sen, että nämä samat rikolliset rahoittavat myös ISIS terroristijärjestön toimintaa. Niin lopulta tieto olisikin meille kansalaisille sen verran suurta valtaa, että tämä rikollinen maailmanhallitusta rakentava eliitti joutuisi ensimmäistä kertaa todella suuren uhan alle ja heitä uhkaisi lopulta Haagin sotaoikeus.

Sillä he kyllä tasan tietävät sen, ettei heillä ole enää kauan aikaa pitää pystyssä tätä valheeseen rakennettua järjestelmäänsä Euroopan unioneineen jne. 

Useiden lähteiden mukaan he ovat jo valinneet itselleen mahdolliseksi pakopaikakseen mm. Uuden-Seelannin, jonne nämä super rikkaat ovat jo rakentaneet itselleen mm. maanalaisia bunkkereitaan.

Tämä kyseinen edellämainittu salaseura ei ole mitään huuhaata ja siitä ovat myös puhuneet jopa entiset poliitikot maailmalla.

Mutta omia jäseniään tämä Illuminatin vapaamuurarien eliitti kohtelee varsin julmasti, joka noudattaa Nimrodin valaa.



Tämä korruptoitunut herrakerho on myös koko Suomen syöpä, koska se ruokkii jäsenilleen huippuvirkoja, joissa ei enää tarvitse tehdä päivääkään töitä.

32-asteen jälkeen vapaamuurarit vannovat valansa Luciferille, joka on heidän jumalansa ja uskon oppi on satanismi.



Ent. vapaamuurari Juhani Julin paljasti TV7 kanavalle vapaamuurarien saloja vuonna 2011 ja lopulta hän menetti henkensä, kun hänet löydettiin kesämökiltään mönkijän alta kuolleena.

Kun tuossa Nimrodin valassa sanotaan näin; "Tämän suuren valan rikkomisen rangaistus on henkeni menettäminen".

"Minuun voidaan leimata petturin merkki ja tappaa kuristamalla muinaisten tapojen mukaisesti ja ruumiini haudataan meren hiekkaan köyden mitan päähän rannasta, josta vuorovesi säännöllisesti laskeutuu ja virtaa kahdesti kahdenkymmenenneljän tunnin aikana, niin ettei sieluni saa lepoa öin ja päivin".

Vaikka Julin oli eronnut vapaamuurareista, niin hänet murhattiin silti sen vuoksi, koska hän alkoi vuotamaan näitä vapaamuurarien saloja julkisuuteen.


Lähteet: ILTALEHTI

Talouselämä

Globalresearch

The Guardian

Express

https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/entinen-vapaamuurari-vetosi-piispoihin-viimeiseen-saakka/

https://www.stuff.co.nz/national/88712766/super-rich-preppers-buying-up-in-new-zealand-in-case-of-us-collapse