http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 18, 2014

Jan Vapaavuori esittää erityistilintarkastusta Talvivaara oy:stä


Kokoomuksen elinkeinoministeri Jan Vapaavuori esittää nyt mediassa, että kuinka Talvivaarasta on tehtävä erityistilintarkastus. Vapaavuori sanoi medialle, ettei hän itse epäile väärinkäytöksiä, mutta erityistilintarkastuksella vältettäisiin mahdolliset jälkipuheet.

Asia on muuten hyvä, mutta millä tämä erityistilintarkastus saataisiin tehtyä puolueettomasti. 

Eliitin virkamiehetkö selvittävät Talvivaaran sisällä tapahtuneet sotkut ? Jo pelkästään Kokoomukseen on mennyt luottamus koko kansalta, niin pitäisikö Suomen kansan uskoa näitä samoja valta-asemalla turmeltuneita herroja.

Byrokraattinen virkakoneisto on aina niin tyhmää, että virkamiehet kun eivät osaa ajatella, niin pitää aina tilata kalliit konsultit ajattelemaan heidän puolestaan. Nyt kun Talvivaaran uraanikaivokseen tarvittaisiin ympäristökonsultti, joka laskuttaisi veronmaksajia tarvittavat puoli miljoonaa ja saisi selville, että uraanikaivostoiminta pilaa Suomen luonnon. Tämä ei kuitenkaan käy, koska silloin USA:n armeija ja Nato menettäisi ydinaseisiin tarvittavat uraaniesiintymät, joiden vuoksi koko Talvivaara Oyj on ollut pystyssä.

Jos kerta Talvivaaran kaivos ei tuota valtiolle kuin pelkkää tappiota, niin minkä takia Suomen veronmaksajien tulisi tukea USA:n ja Naton tappiollista ydinaseteollisuutta ja sallia vielä se, että Suomen maaperä tuhoutuisi tuosta aiheutuvan säteilyn ja saasteiden johdosta ?