http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 26, 2011

Poliisi kielsi toisen puolijoukkueteltan pystyttämisen Occupy Helsinki mielenosoitajiltaEtelä-Helsingin poliisipiiri kävi tiistaiaamulla ilmoittamassa, että toista telttaa ei saa pystyttää Occupy Helsinki mielenosoitukseen. Mistä tämä siis kielii ja mitä se kertoo ?

Sehän tarkoittaa automaattisesti sitä, että Suomen kasvoton eliitti pelkää, että tämä kyseinen mielenilmaus laajenee ja ensimmäinen keino on estää sitä laajenemasta kieltämällä lisäteltat ja näin estetään muiden tulevien mielenosoittajien majoittuminen jne.

Tämä samaa järjettömyyttä harjoitettiin myös 2010 alkukeväällä kun Marko Sihvosen nälkälakon tukimielenosoittajia oli liittynyt jo yli 10. Niin silloin pistettiin myös Etelä-Helsingin poliisipiiri paikalle kieltämään toinen asuntovaunu ja estettiin osien mielenosoittajien majoittuminen. Mutta kun huomattiin, että ei se tuottanutkaan tulosta niin lopulta sitten komennettiin poliisit siirtämään se viimeininkin asuntovaunu pois eduskunnan edestä.

Occupy Helsinki mielenosoituskin tulee vielä päättymään samalla tavalla jos tämä mielenilmaus vielä kestää edes kuukautta pidempään. Sillä Suomen eliitti ei aio tällaista mielenilmausta kauan katsoa sivusta. Ennen kuin on soitettu virka-apu pyyntö Etelä-Helsingin poliisipiirille poistaa viimeinenkin teltta alueelta.Jos nyt yhtään osaa ennustaa niin kun 2010 keväällä pystytettiin lopulta eduskunnan eteen betoniporsaista rakennettu Helsingin muuri estämään asuntovaunun ruohikkoalueelle sijoitusta. Niin tällä kerralla varmaan aidataan koko musiikkitalon puiston nurmikkoalue. Jottei sinne pystytetä enää telttaa.