http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 29, 2009

Pandemrix sikainfluenssarokotteen koostumus



Pandemrix rokotteen koostumus:

tiomersaali; 49,6% etyylielohopeaa ja etanolia. Etyylielohopea on ympäristö- ja hermomyrkky. Pandemrixissa sitä on 5 mg, joka ylittää lainsäädännössä määritellyt ylärajat/vrk.

Tiomersaali heikentää elimistön omaa immuunisuojaa. Myöhemmin saattaa ilmetä tasapainotonta käytöstä sekä maksa- ja munuaisvaurioita (SCOEL/SUM/84). Pandemrixissa on myös formaldehydia 50 mg. Formaldehydi on syöpää aiheuttava sekä mutageeninen.

AS03, rokotteen mukana tuleva skvaleeni tulee elimistöön vieraana skvaleenina. Rokotteen skvaleeni ainesosineen laukaisee elimistön immuunijärjestelmän yrittämään tuhota elimistössä olevaa skvaleenia, niin rokotteessa olevaa kuin myös elimistössä olevaa luonnollista skvaleenia. Skvaleeni on tarpeellinen hermoston oikealle toiminnalle.

AS03 -adjuvantissa on polysorbaatti 80 (jauhoparanne) 4,86 milligrammaa, joka on erittäin myrkyllinen aine. Polysorbaatti 80:aa ei saa syödä, juoda. Ihokontaktikin voi aiheuttaa vaurioita. Pistoksena (injektiona) annettuna aine heikentää immuunijärjestelmää ja joissakin tapauksissa se aiheuttaa jopa kuoleman. Se aiheuttaa myös hedelmättömyyttä naisille (todettu rottakokeilla). Polysorbaatti 80 injektiona voi aiheuttaa mm. sydämentoiminnan muutoksia, sydänkohtauksia ja veritulppia. Sikiölle polysorbaatti 80 on adjuvantin eli tehosteaineen kanssa todella vaarallista. Ongelmat saattavat ilmetä vasta pitkän aikavälin päästä.

Novartiksen Celtura sisältää mm. MF59aa, joka kiellettiin Persianlahden sodan jälkeen vaarallisena neurologisia oireita aiheuttavana hermomyrkkynä ja on määritelty bioaseeksi. Novartis alkoi kehittää tätä H1N1-rokotetta elokuussa 2008.

Lähde: http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=155

Adjuvanttia sisältävä pandemrix rokote on saanut myös paljon vaurioita sikiöille ja on aiheuttanut useita keskenmenoja. Silti terveyden ja hyvinvoinnin laitos lobbaa edelleen että tämä testaamaton erittäin myrkyllinen rokote on turvallinen.

Keväällä 2010 alkaa sitten sikainfluenssan toinen aalto ja lobataan jo aiemmin rokotteen saaneet ottamaan jo toinen rokote. Eli kehon immuunijärjestelmää pommitetaan taas kovalla kädellä heikommaksi ja kun lopulta se saadaan näiden rokotteen sisältämien myrkkyjen johdosta heikennettyä totaalisesti ei keho tarvitse sitten enää kuin tavallisen flunssan, joka riittää sitten lopulta tappamaan. Siitä ei silti ole vielä näyttöä kauanko tämän kehon immuunijärjestelmän totaalinen tuhoutuminen kestää pandemrix-rokotteen saaneilla. Lääketeollisuuden rokotelobbareiden mielestä kun nämä väitteet ovat täysin tuulesta temmattuja ja niiden kertojat pitäisi Puskankin mielestä vastuuseen. Varmaan THL:n mielestä pandemrix bioaserokotetta levittävien tahojen ei tarvitse joutua vastuuseen rokotteen seurauksista ja tätä varten itse pandemrix rokotteen valmistaja GlaxoSmithKline sekä suuri amerikkalainen rokotejätti Baxter ovat saaneet täydelliset syytesuojat. Jos ja kun alkaa massiivinen määrä kuolemaan ihmisiä rokotteista saatuihin komplikaatioihin ei omaiset saa oikeutta mistään. Siinä voi rokotejätti vain sanoa omaisille ja sairastuneille että; "MITÄS OTITTE".



Täytyy nyt tehdä selväksi että mitään sikainfluenssan ensimmäistäkään aaltoa ei ole ollut ja tämä tuleva toinen aalto on yhtälailla keksittyä propagandaa kuin ensimmäinenkin. WHO maailman suurimpana sikainfluenssa-epidemian lobbausjärjestönä yrittää tehdä kaikkensa jotta saisi lietsottua 2010 keväällä ihmisiä hyväksymään toiset sikainfluenssarokotukset. Heille maksetaan tästä lobbaustyöstä useita miljoonia vuodessa.



Omituista on vielä tämän WHO (World Health Organization) maailman terveysjärjestön logo jossa on spiraalin muotoinen käärme. Spiraali symboloi meidän DNA:ta ja käärme taas kuvaa sitä liskoista koostuvaa humanoidirotua joka pitää muuta ihmisrotua edelleen vallassaan. Tämä sauvan ylin osa taas symboloi jokaisen meidän päälaen kohdalla olevaa kruunuchakraa, joka hallitsee käpylisäkettä, joka ottaa ja varastoi valoa. Valo sisältää henkistä informaatiota ja tietämystä. Kruunuchakra sijaitsee päälaessa, sen korkeimmassa kohdassa.Tämä henkinen keskus auttaa meitä kehittämään taiteellisuuttamme ja rakkautta elämään. Se auttaa meitä olemaan ystävällisiä ja ottamaan toiset paremmin huomioon . Kun tämä chakra alkaa avautua, alamme kiinnostua mystisistä ja yliluonnollisista asioista ja opetuksista. Kun se on tasapainossa, tulemme avoimiksi universaaliselle energialle ja meillä on pääsy tietoiseen ja alitajuiseen mieleemme. Kun chakrassa on liikaa energiaa (kun chakra pyörii liian nopeasti) se voi aiheuttaa turhautumista ja migreeniä. Kun chakrassa on liian vähän energiaa (kun chakra pyörii liian hitaasti) se voi aiheuttaa päättämättömyyttä ja puutteellista fyysistä ilonkipinää. Kun kruunuchakra avautuu, hajoavat muiden chakrojen viimeisetkin tukkeumat ja niiden energiat alkavat värähdellä korkeimmalla mahdollisella taajuudella.



Joten ei ole yhtään ihmeellistä miksi erityisesti tämän chakran olemassaoloa ja aktiivisuutta ollaan pyritty pitämään salassa kautta aikojen. Tästä syystä esim. vatikaanissa esiintyy myös tätä samaa symboliikkaa joka viittaa kruunuchakraan ja juuri tämä osa ihmisten tietoisuudesta on se suurin asia mitä illuminati-eliitti yrittää pitää massoilta salassa. Sillä jos ja kun se salaisuus murtuu niin illujen peli on pelattu ja lopullisesti tämä tulee tapahtumaan siinä vaiheessa kun valon ja varjon joukot ovat ottaneet viimeisen kerran yhteen. Tämän jälkeen varjon puolen voimat eivät enää ulotu tänne.