http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 01, 2009

Pandemrix rokote on tappava nanorokoteNyt se selvisi suomessakin oleva pandemrix sikainfluenssarokote on nanorokote. Se käy ilmi tästä pandemrix rokotetta koskevasta pdf-asiakirjasta.


http://www.mdpi.com/1420-3049/14/9/3286/pdf


GlaxoSmithKline Biologicals has developed several squalene emulsion formulations as vaccine

adjuvants. SB62 consists of 5% v/v squalene, 5% v/v -tocopherol, and 1.8% v/v Tween® 80 in PBS at

pH 6.8, with a particle size of ~150-155 nm [78]. When diluted two-fold for injection, the above

formulation is called AS03 [78]. AS03 has been approved as a component of the pandemic flu vaccine Prepandrix [75].
AS03 on pandemrix-rokotteen adjuvanttiliuos ja sillä saadaan syöpägeenit siirrettyä rokotteen saajaan ja näin väestönvähennys voi alkaa.

Tästä bioaserokotteesta on jo tehty useita rikosilmoituksia FBI:lle, CIA:lle jne. Mutta ne eivät ota näitä viestejä kuuluviin korviinsa koska heidän pomonsa taas edustaa näitä kansanmurhaaja globalisteja jotka nyt hierovat kuola suupielissä käsiään ja odottavat jo vuodenpäästä ilmeneviä ensimmäisiä suuria kuolinlukuja missä heidän tavoite on useissa miljoonissa.


Mutta nyt kuitenkin avainasemaan nousee se että saadaanko tämä tieto tämän pandemrix rokotteen tappavuudesta vietyä tarpeeksi etenpäin, sillä jos pystytään. Niin voi olla että nämä pandemrix rokotteet kielletään jo seuraavaksi ja maailmanallituksen rikolliset joutuvat sen jälkeen pieneen pulaan jos joku onnistuu pistämään stopin heidän maaimanväestön massamurha-aikeille.

Tämän johdosta heillä onkin jo nyt suunnitelmissa tuoda vielä muutaman kuukauden päästä oletettavasti 2010 vuoden puolella tämän sikainfluenssan toinen aalto. Jonka jälkeen tuodaan sitten uusi ja tappavampi rokote markkinoille tämän pandemrix rokotteen sijasta ja heidän toivomuksena olisi että väestö pystyttäisiin pakkorokottamaan ja sitä varten esim. amerikassa on jo muutamat osavaltiot kaikessa hiljaisuudessa lyönyt läpi lait jolla heidän väestönsä voidaan pakkorokottaa poikkeustilan tultua.

Mutta suomenkin terveyden ja hyvinvoinnin laitos yrittää viimeiseen asti lobata tätä tappavaa rokotetta ja mustamaalata meitä kaikkia jotka tietävät tämän rokotteen totuuden että se on väestön vähennykseen tarkoitettu bioase. Ministeriö tiedotti seuraavansa keskustelupalstoja tämän asian tiimoilta.

Kannattaa siis pistää se merkille että noilla keskustelupalstoilla esiintyy maksettuja sikainfluenssarokote-lobbareita jotka yleensä käyttävät vielä epäasiallista kieltä johon kuuluu meidän rokotteen vastustajien nimittely mm. hörhöiksi jne. ja tämähän on täysin ennaltasovittua provosointia, millä vain pyritään ärsyttämään totuusaktivisteja entisestään ja tällä keinoilla monille keskustelupalstoille saadaan sitten järjestettyä kirjoituskielto/bannit heille jotka kertovat liikaa asioista mistä ei saisi puhua.

Eräs tällainen palsta mikä tätä valitettavasti harjoittaa eniten on muropaketti.com niminen keskustelufoorumi josta on muutamille salaliitttokeskustelua levittäneille henkilöille järkätty ikuiset bannit. Eipähän tarvitse allekirjoittaneenkaan enää lähteä siellä verbaalisiin painiotteluihin vajaaälyisten debunkkaajien/provoajien kanssa, jotka pitävät huolta että siellä provoaminen keskittyy lähinnä henkilökohtaisiin loukkauksiin eikä millään lailla asialliseen keskusteluun.


Kuitenkin tämä rokotteeseen liittyvä tieto ja sen kysyntä on tällä hetkellä huipussaan ja siinä ei todellakaan pidä kääntyä suomen terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tai WHO:n puoleen. Koska terveyden ja hyvinvoinnin laitos sai tämän tapporokotteen kehittäjältä suoraan 6 miljoonaa euroa lahjuksia tänä vuonna, sekä WHO:n työntekijöille myös maksettiin tämän rokotteen lobbaamisesta.

Edelleen jos terveyden ja hyvinvoinnin laitosta kuuntelee niin heidän mukaan terve väestö täytyy rokottaa tällä nanopartikkeli/tapporokotteella vaikka osa heidänkin työntekijöistään ei tiedä sen todellisista bioase vaikutuksia mitään. Tautikin on hieman vain kausiflunssaa voimakkaampi niin mikähän on se päämotiivi minkä vuoksi ollaankin yhtäkkiä lobbaamassa miljoonille ihmisille ympäri maailman piikittämään itseensä tämä rokote. Tulee mieleen heti vanha satu punahilkasta missä nyt tämä sikainfluenssarokote edustaa tätä sutta lampaiden vaatteissa ja rokotelobbarit kuuluvat jokainen samaan susilaumaan.