http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 05, 2024

Eläkkellä oleva lakimies Jaana Kavonius etsintäkuulutettu - Syyttäjä hakee häntä vankilaan useita kunnianloukkauksista


Eläkkeellä oleva lakimies ja Totuuspuolueen puheenjohtaja Jaana Kavonius on nyt etsintäkuulutettu poliisin toimesta.

Häntä vastaan on nyt nostettu useita syytteitä Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa, jotka ovat peräisin näistä videoista, joita Kavonius on laittanut viime vuosina nettiin ja joissa hän paljastaa tätä Suomen virkamafiaa.

Eli se rikos on, että hän on paljastanut nämä virkamafian virkamiehet heidän omalla nimellään ja nyt tämän he haluavat kostaa Jaana Kavoniukselle hakemalla hänelle oikein pitkää vankeustuomiota.

Syyttäjäpuoli on kuulemma varannut tämän oikeudenkäynnin käsittelyyn useita päiviä maaliskuulta ja kertoo, että näitä kunniansa loukanneita asianomaisia on n. 10.

Ilmeisesti se virkamafia onkin todellinen, kun nämä virkamafiaan kuuluneet kokivat tuon nimensä mainitsemisen noinkin kunniaansa loukkaavaksi ja se koira älähti, jonne kalikka kalahti jälleen. Mutta on tämä kyllä pelle maa, jossa poliisi pistetään toisinajattelijoiden perään vain vainonta tarkoituksessa, kun nekin verorahat voitaisiin aina syyttäjälaitostakin myöten käyttää paljon hyödyllisempäänkin. 

Mutta kysehän on myös aina näistä "varoittavista esimerkeistä", joita Suomen korruptoitunut syyttäjälaitos ja eliitti haluaa käyttää aina välillä, jolla se sitten pelottelee muita kansalaisiaan pysymään ruodussa ja hiljaa. 

Media on taas ollut hiljaa siitä mm. että kuinka tämän Jaana Kavoniuksen kouluikäisen pojan päälle on yritetty jo 2 kertaa ajaa henkilöautolla keskellä päivää. 

Että sellainen on tämä virkamafia, joka ottaa vielä vainotun ihmisen lapset kohteeksi ja poliisi ei tutki, koska poliisi on tällaisessa vainonta jahdissa näiden valtion ja syyttäjälaitoksen vainoajien puolelle.

Sellainen on se poliittisesti vainotun oikeusturva Suomessa.

Tämä kuva on taas vuodelta 2019, jolloin Kavonius pahoinpideltiin patukalla, jotta hän luopuisi syytteistä ja kanteista, joita oli laittanut vireille noihin aikoihin.

Esitutkinta estettiin, kuten näissä poliittisen vainon tapauksissa on hyvin yleistä.

On vielä surullista huomata, kuinka ILTALEHTI on täysin näiden pahoinpitelevien sikojen puolella noissa lehtijutuissaan, kun se tituleeraa näitä Jaana Kavoniukseen kohdistuneita kunnianloukkaus rikosepäilyjä "törkeiksi".

Mutta eipä ole Iltalehden  toimittajilla lupaa näyttää taas näitä pahoinpitelyn jäljen kuvia, niitä ei heillä ole lupaa näyttää, koska silloin menisi koko kyseisen poliittisesti vainotun ihmisen  vainonta-narratiivi nurin ja se pahimmillaan saisi vielä rivikansalaisenkin kiinnostumaan tästä Jaana Kavoniuksesta. Mutta onhan meillä vielä Google, jolla vielä  toistaiseksi etsivä löytää perille, jos vain osaa hakea.

Lähde: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/372227dd-a41d-4c5d-895b-0824031a2f3b