http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 04, 2024

Bitcoin ennuste 500 dollarin sijoitukselle vuoteen 2029 mennessä realisoituna

 

Netissä on ennuste sille, että paljonko sijoituksesi tuottaa pitkässä juoksussa. 

Jos olisit sijoittanut bitcoiniin 500 dollaria vuonna 2013, eli n. 461,27 euroa. Niin tuon sijoituksesi arvo olisi vuonna 2029 peräti 1,4 miljoonaa dollaria (1 359 843,17 EUR).

Olisitkin aikamoinen tekijä juuri ennen sitä hetkeä, jolloin nämä globalistit yrittäisivät epätoivoisesti lakkauttaa koko läntistä rahajärjestelmää.


Mutta koko bitcoin on alusta lähtien ollut näille samoille globalisteille suuri uhka, koska jokainen ihminen joka on bitcoinin avulla rikastunut mm. niin paljon, ettei hänen ole enää tarvinnut lähteä palkkaorjana tuottamaan voittoa pienellä palkalla näille monikansallisten yhtiöiden ja valtion vedättäjille.

Kun se fakta on siinä, että jos sinulla on muutama miljoona itselläsi ja olet taloudellisesti omavarainen, niin silloin nämä rikolliset pankit näkevät sinut omanlaiseksi kilpailijaksi ja uhaksi, kun ei teitä voi enää edes asuntolainalla kyykyttää tai ryöstää.

Bitcoineja voit ostaa mm. tuolta: https://bittiraha.fi/osta/ Siihen tarvitset vain oman bitcoin lompakon, jonka luominen ei taas maksa mitään https://coinmotion.com/fi/bitcoin-lompakko/


Yhden Bitcoinin arvo on tällä hetkellä jo 57 983,70 EUR se ei silti tarkoita sitä, että juna meni jo, koska sen arvo nousee koko ajan tasaisesti ylös.

Se olisi todellakin jo aika, että me Suomen kansalaiset järjestäisimme itsemme taloudellisesti omavaraiseksi, koska nämä ylikansalliset pankit ovat ryöstäneet tästä maasta jo vuodesta 1991 lähtien jo yli 1600 miljardia euroa. 

Markkakin täältä vietiin vain sen takia, että nämä samat roistot pääsisivät ryöstämään Suomesta kaiken minkä irti saivat. 90-luvun lama taas luotiin keinotekoisesti ja tahallisesti, jotta Suomen pankit  saavuttivat sen EU-jäsenyyden vaatiman 58 % vakavaraisuusasteen. Näin sitten Suomesta tuli tuolloin EU-jäsenyyden ensipävästä 1.1.1995 lähtien New Yorkin pörssiin rekisteröity yhtiö.