http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 12, 2023

Sveitsin talousfoorumissa suunnitellaan massiivista kyberiskua

 

Youtubessa toimiva amerikkalainen Redacted vaihtoehtomedia sai vieraakseen tutkivan journalisti toimittaja Whitney Webbin, jolla oli mielenkiintoista kerrottavaa Sveitsin suunnalta.

Webb on perehtynyt laajemmin WEF:n talousfoorumin suunnitelmiin aikaansaada Euroopassa ja USA:ssa massiivinen kyberisku ja hän ennustaa, että sellaista suunniteltaisiin jo ihan ensivuonna 2024.

Se olisi siis tällainen feikattu kyberisku, jossa sähköyhtiöt pistäisivät koko sähköverkot alas useiksi viikoiksi ja siitä sitten syytettäisiin eri valtioita ja yritettäisiin aikaansaada sota aikaiseksi lähi-idässä.


Webb väittää omaavansa tietoja, että tästä kyberiskusta sovittiin jo tämän vuoden tammikuussa 2023 Sveitsin talousfoorumin salaisissa. Mutta kuten koronavirus hysterisoinnissa, niin myös tästäkin vuodelle 2024 suunnitellusta kyberiskusta on jo järjestetty julkinen simulaatio nimeltä Cyber Pollygon, jossa tätä simuloitua kyberiskua on kuvailtu koronaviruksen kaltaiseksi, joka lamaannuttaisi koko yhteiskunnan. 

Mihin kannattaa varautua vuonna 2024 ? 

Kuten muistatte koronarajoitusten aikaan, niin panikointi oli pahin mahdollinen asia, jolla noihin kannatti silloin varautua, koska koronarajoituksilla ne luonut valtaeliitti pyrki vain pelottelemaan ihmiset koteihinsa.

Nyt tässä kyberisku suunnitelmassa kyse on samasta asiasta, eli jälleen he haluavat pelotella ihmiset koteihinsa ja tällä kerralla he vielä haluat, että sinä palelet kylmillä ilmoilla kodissasi, jossa ei välttämättä sähkölämmitys noina kyberiskun päivinä toimi.

Sitten hallitukset komennetaan taas käskyttämään ja holhoamaan kansalaisiaan, samaan tyyliin kuin Sanna Marin silloin koronarajoitusten ajan laitettiin vielä sanomaan se "nyt ei ole oikea aika mennä mökille".

Kuitenkin jos tämä kyberisku nyt 2024 vuonna toteutuu, niin hän jolla on vaikka agregaatti sekä omia valmiita kanistereita bensaa, on noissa olosuhteissa aika hyvässä asemassa. Mutta siinäkin on olemassa jopa sellainen vaara, että Suomen hallitus määrääkin, että nämä jokaisen yksityistaouden agregaatit olisikin luovutettava hätätilahallinnon aikana Suomen valtion käyttöön.

Mutta kyse on pelkästään pelottelusta, jos nuo monen viikon sähkökatkot toteutuvat. Eihän siinä ole kysymys kuin pelkästä psykologisesta sodankäynnistä, jonka pahin vihollinen sinulle on sinun oma mielesi, jos se saadaan tuohon pelkotilaan.

Mutta samaan aikaan nämä Sveitsin Talousfoorumin pääpirut Klaus Schwab kolleegoineen kiihottuivat jo silloin niistä koronarajoituksista suuresti, koska he suorastaan nauttivat siitä miten monet ihmiset alistuivat niihin sillä pelollaan ja lähtivät noihin rokotusjonoihin piikittämään immuniteettinsa tuhoon.


Edelleenkään tämä ei ole nyt mikään pomminvarma juttu, että tätä koko kyberiskua edes tapahtuu, sillä jos saamme riittävän paljon eetteriin näiden roistojen suunnitelmia, niin ehkä ne joutuvatkin perääntymään ja viheltämään koko operaation seis.

Mutta ei näillä paskiaisilla ole mitään muuta tavoitetta kuin saada murskattua valtiollinen itsemääräämisoikeus sekä saada ihmiset hyväksymään jatkuvat rokotukset immuniteetin tuhoamiseksi, jotta tämä heidän haluama mailman liikaväestö 7,1 miljardia saadaan vähenemään ja tuo heidän haluamansa lopullinen väestömäärä, jonka he haluavat minimoida lopulta 500 miljoonaan, on tuo heidän lopullinen väestönharvennustavoite.

He siis ovat sitä mieltä, että maailmassa on 7,1 miljardia liikaa ihmistä, joista tulee päästä eroon keinolla millä hyvänsä, koska näitä ihmisiä on kuulemma aivan liikaa hallittavaksi. Koska nämä kontrollifriikit psykopaatit haluavat hallita koko maailmaa ja alistaa koko maailman heidän YK AGENDA 21 alle.

Heidän tavoitteenaan on tuhota kaikki aikaisempi kaupunki struktuuri ja tuoda sen tilalle näitä 15 minuutin kaupunkeja, joissa ihmiset taas ajetaan niihin koteihinsa ja pakotetaan pysymään sisällä vaikka ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja sitten heitä kiellettäisiin liikkumasta ulkona kuin vain 1 tunnin päivässä. 


Sillä näihin ne "koronarajoitukset" olivat vasta eräänlainen pilotti ja testausvaihe, jolla kokeiltiin, että kuinka moni kansalainen olisi valmis luopumaan näistä kaikista entisistä mm. liikkumisvapaudestaan. 

Mutta siihen riitti pelkkä huijaus, että joku vaarallinen virustauti olisi muka leviämässä jossain, jolloin ihmiset lukittautuivat koteihinsa ja luulivat suojaavansa muita joltain tartuntataudilta, jota ei kuitenkaan ollut missään muualla kuin vain heidän pelokkaassa mielikuvituksessaan. 

Sillä edelläänkään mitään koronavirustautia variantteineen ei ole olemassa missään, kuin vain näiden variantteja pelkäävien päässä.

Mutta sen sijaan koronarokotteet tappavat tälläkin hetkellä ihmisiä kuin kärpäsiä ja sairastilastot huutavat Hoosiannaa ja data lähti räjähdysmäisesti ylös heti koronamyrkkypiikkien tarjoamisen ja tyrkyttämisen jälkeen. Syövät ovat mm. nousseet koronarokotusten antamisen jälken räjähdysmäisesti sekä sydänlihastulehdukset.

Koronarokotuskuolintilastoja salaillaan edelleen ja lehdistö varsinkin ei niistä vieläkään suostu puhumaan yhtään mitään.

Nämä kyseisen rokotuskansanmurhan peittelijät valtamedian toimittajia myöten pitäisi laittaa vankilaan istumaan, koska tuo heidän ammattinsa kautta toteutettu valehtelu ja rokotuskansanmurhan peittely on mitä röyhkeintä toimintaa. 

Mutta he suojaavat esimiestensä käskystä näitä rokotusmurhaajia, eli lääkeyhtiöitä sekä näitä hallintoja, jotka rokotuttavat tälläkin hetkellä kansalaisiaan näillä myrkkypiikeillä kuoliaiksi.

Käynnissä kun on maailman liikaväestön harvennus, eikä mikään koronalta suojautuminen, koska sitä koronaa ei ollut missään.