http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 11, 2023

Simpsonit taas ajan hermolla ammattiyhdistysliikkeiden tuhoamisagendassa


Juuri sopivasti kun Suomessa nyt Orpon hallitus suunnittelee jo lakko-oikeuden poistoa sekä rajuja heikennyksiä työsuhdeturvaan, niin samaan aikaan amerikkalaisessa piirrossarjassa Simpsoneissa paikallisen ydinvoimalan omistaja Montgomery Burns päättää ajaa työntekijänsä kortistoon ja korvata heidät ammattiliittoihin kuulumattomilla työntekijöillä.

Mutta koska Simpsonit on propaganda sarja, niin nämä liittoihin kuulumattomat työntekijät eivät valita asiasta, vaan palvovat orjapiiskuriaan laulamalla tämän ympärillä, kuten kuvasta näkyy.

Näin Simpsonit sarja taas piirtää tuon tulevan muutoksen katsojiensa alitajuntaan ja ne idiootimmat katsojat saattavat sitten lähitulevaisuudessa saada sen fläsärin, kun heidän lakko-oikeutensa viedään pois, että "hei mähän olen nähnyt tällaisen jo tapahtuvan aikaisemminkin". 

CIA:lla tuollaisesta propaganda klipistä on aivan oma terminsä "predictive programming", jolla itseasiassa on tarkoitus ohjelmoida näiden tv-ohjelmien katsoja omalla tavallaan hyväksymään kyseinen uudistus tai asia ja silloin he ovat laskemoineet, että näiden tv-jaksojen katsojat, jotka ovat nähneet tuon predictive programming pätkän, niin he varsinkaan eivät enää alitajuisesi ala kapinoimaan, koska ovat jo ennen nähneet kyseisen uudistuksen tai asian, joka heille on tuollaisen propaganda viihteen keinoin jo aiemmin näytetty.


Ehkä hurjin ja rajuin "predictive programmin" pätkä mikä nähtiin amerikkalaisessa tv-historiassa oli vuonna 2001 maaliskuussa näytetty X-files sarjan tuottajan Chris Carterin luoman spin-off sarjan The Lone Gunmen pilottijakso, jossa Amerikkalainen lentokone kaapattiin ja yritettiin ajaa etäohjauksella New Yorkin WTC-kaksoistorneihin.


Ja kuinkas sattuikaan, niin tällainen tapahtui oikeasti samanvuoden syyskuussa.

Alex Jones ennusti tämän 3 kuukautta ennen itse 11.9.2001 ja sanoi, että he aikovat lentää lentokoneilla New Yorkin kaksoistorneihin ja syyttää siitä arabeja sekä Osaba bin Ladenia (https://www.instagram.com/thedangerousclips/reel/C0nSE7gol6n/).