http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 30, 2023

Ruotsin sotilasjohto valmistautuu jo III-maailmansotaan - Suomi on merkattu etulinjaan ja Ruotsi logistiika-alueeksiJanus Putkonen laittoi tällaisen viestin kiertämään Facebookissa.

"Sain juuri nimettömästi MV-Lehden postiin tällaisen viestin:
NATO - Suomen rooli ruotsalaisen everstin kertomana, Tukholma.
Puhuja, aika ja paikka; Eversti Öberg, 19.10.2023, ABF Försvarsforum.
Olin lähdössä kokoukseen jossa käsiteltäisiin vastustusta ydinaseille Ruotsin maa-perälle “Anti-kärnvapen”. Sattumalta astuin viereiseen väärään saliin, jossa vasta istuttuani huomasin olevani kokoussa “Försvarsforumin ” eli Puolustusfoorumin luennolla. Jäin kuitenkin tunniksi kuunntelemaan ennen kuin vaihdoin oikeaan saliin.
Kerron lyhyesti eteenpäin mitä eversti sanoi.
Asenne oli täysin kyseenalaistamaton, että sotaan selvästi mennään ja valmistelu on menneillään. Yhtään vaihtoehtoa sotaan ei edes mainittu. “Ehkä"-sanaa en kuullut kertaakaan. Päinvastoin “skarp operativ planering” = "terävä operatiivinen suunnittelu” on menneillään.
Kartoillla näytettiin kuinka Suomi oli merkattu ”Frontstat” eli “Rintamavaltioksi” ja Ruotsi “logistikkområde” eli "Logistiikka alueeksi”. Eli roolit on annettu ja nimitetty. Sotilaitten rekrytoini oli osa esittelyä ja "rekrytoitacia on saattava syötetyksi tähän suunnitelmaan, koska menetyksiä tulee olemaan".
"Näitä rekryttejä on syötettävä alhaalta ja vietävä etulinjaan - ja jatkuvasti lisättävä alhaalta”.
Eli meidän nuoret ovat siis jo nyt suunniteltu syöttetäväksi tällä tavalla. Ja vaihtoehtoja ei ole. Onko tämä siis NATOn rauhaa tukeva työmalli?"


Eli Ruotsi on jälleen valmistautumassa samanlaiseen sotaan, kuten se toisessakin maailmansodassa soti Venäjää vastaan viimeiseen suomalaiseen. Niin se aikoo tälläkin kerralla käydä sotaa Venäjää vastaan viimeiseen suomalaiseen ja toimittaa vain logistiikka-alueena aseita Natolle.

Suomen turvallisuus muuttuu kriittisesti lähivuosina, jos olemme menossa kohti sotaa Venäjää vastaan ja kaikki se turva, jota nämä Nato-kiihkoilijat luulivat Nato-jäsenyydellä saavansa muuttuukin kohta turvattomuudeksi viimeistään silloin, kun ne pitkän matkan ohjukset alkavat lentelemään Suomen suurkaupunkeihin.


Että näköjään mitään ei olla opittu näistä viimeisistä maailmansodista, kun näköjään on väkisin sytytettävä vielä se kolmaskin niistä.


Mutta taas toisaalta kun on lukenut tämän Illuminatin entisen suurmestari Albert Piken salaisen kirjeen, jonka hän lähetti eräälle italialaiselle poliitikolle 15. elokuuta vuonna 1871.

Siinä hän sanatarkasti kuvailee, kuinka maailmassa on saatava aikaiseksi vielä kolme maailmansotaa.

Väitetään, että kirjeen mukaan ensimmäisen maailmansodan oli tarkoitus kaataa Venäjän tsaarit ja tehdä Venäjästä kommunistinen valtio.

Toisen maailmansodan tarkoitus oli natsismin tuhoaminen, jotta kommunismi voisi ottaa haltuunsa hallitukset ja auttaa Israelin suvereeni valtion takertumisen Palestiinaan.

Piken mukaan kolmas maailman sota taistellaan lännen ja islamilaisten johtajien välillä.

Carrin kirjan mukaan Piken väitetään kirjoittaneen: "Ensimmäinen maailmansota on saatava aikaan, jotta Illuminaatit voivat kaataa venäläisten tsaarien voiman ja tehdä maasta ateistisen kommunismin linnoituksen.

"Illuminaatin agenttien” agenda on aiheuttaa riita brittiläisten ja saksalaisten keisarikuntien välillä, jota käytetään sodan aikaansaamiseen.

"Sodan päätyttyä rakennetaan kommunismi, ja sitä käytetään muiden hallitusten tuhoamiseksi ja uskontojen heikentämiseksi.

"Toisen maailmansodan on nostettava etusijalle ristiriitoja fasistien ja poliittisten siionistien välille.

"Tämä sota on tuotettava niin, että natsismi tuhoutuu, ja että poliittisesta siionismista tulee tarpeeksi vahva perustamaan Israelin suvereenin valtio Palestiinassa.

"Toisen maailmansodan aikana kansainvälisen kommunismin on tultava riittävän vahvaksi tasapainottaakseen kristinuskoa, joka siten saadaan pidettyä aisoissa ja pidettyä löyhässä hirressä siihen asti, kun tarvitsemme sitä lopullisen sosiaalisen katastrofin aikaansaamiseksi.

"Kolmannen maailmansodan etusijalle on nostettava "Illuminatin agenttien” aiheuttamia riitoja poliittisten siionistien ja islamilaisen maailman johtajien välillä.

"Sota on toteutettava siten, että islam (muslimien arabimaailma) ja poliittinen siionismi (Israelin valtio) tuhoavat toisensa.

"Samaan aikaan muut kansakunnat, jotka ovat jakautuneet asian suhteen, joutuvat taistelemaan täydellistä fyysistä, moraalista, hengellistä ja taloudellista uupumusta vastaan...

"Me vapautamme nihilistit ja ateistit, ja me herätämme valtavan sosiaalisen katastrofin, joka kaikissa sen kauhuissa osoittaa selvästi kansakunnille absoluuttisen ateismin vaikutuksen, pelastuksen alkuperän ja verisimmän myllerryksen syyn.

"Silloin kaikkialla kansalaiset ovat velvollisia puolustautumaan vallankumouksellisen maailman vähemmistöjä vastaan, jotka ovat tuhonneet sivilisaation. Väkijoukot, jotka ovat pettyneet kristinuskoon, tulevat siitä hetkestä lähtien olemaan ilman kompassia ja suuntaa. He ovat huolissaan uskon ihanteista, tietämättä mihin suuntaan kunnianosoituksia tehdä. Tällä tavalla saa todellinen valontuoja, Lucifer, puhtaat oppinsa yleismaailmallisesti ilmentymään, ja vihdoin julkistettua.

"Tämä ilmentymä syntyy yleisestä reaktiivisesta liikkeestä, joka seuraa kristinuskon ja ateismin tuhoutumista, jotka molemmat valloittivat ja hävittivät samanaikaisesti."

Alun perin väitettiin, että teksti oli esillä Britannian museon kirjastossa, josta se otettiin salaperäisesti alas 1970-luvulla, eikä sitä ole sen koommin nähty.

Sekä Britannian museo että British Library vahvistivat Daily Star Onlinelle, ettei kirjettä ole heidän hallussaan.”

Vaikka hyvin harvat ovat nähneet kirjeen, sen olemassaolosta keskustellaan edelleen kriitikkojen ja kansalaisjournalistien keskuudessa, ja monet uskovat sen ennustavan tarkasti maailman tapahtumia.

Profetiat ja ennustukset osoittavat kolmannen maailmansodan olevan väistämätön.

Ranskalaisen ennustajan Nostradamuksen ennustus ennakoi "muslimiarmeijan", joka marssii läpi Euroopan. Hän väitti, että  kolmas maailmansota alkaa pian marssin jälkeen päättyen vasta 27 vuoden sotimisen jälkeen.

Juutalainen oraakeli Elijah ben Shlomo Zalmanin kerrotaan ennen kuolemaansa vuonna 1797 varoittaneen juutalaisia valmistautumaan viimeisiin päiviin, kun Venäjä valtaa Krimin.

Tämä tapahtui vuonna 2015, kun Venäjän johtaja Vladimir Putin liitti alueen Ukrainasta Venäjään.

Zalman ennusti myös, että Venäjä aloittaisi sodan Turkin kanssa, ennen kuin venäläiset aloittaisivat lopullisen taistelun muslimien kanssa.

Joten silloinhan tämä Israelissa nähty näytös on pelkkää alkunäytöstä vielä.