http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 30, 2023

Israelin konflikti laajeni nyt Dagestaniin käsikirjoituksen mukaan

 

Median mukaan useita kymmeniä (näyttäisi olevan enemmän) valtasivat muutama tunti sitten Dagestanin pääkaupungissa
Mahatškalassa sijaitsevan lentokentän.

Heidän aikeenaan oli kuulemma estää Israelin, Tel Avivista sinne saapuva lentokone.

Median mukaan kahakassa loukkaantui ainakin 20 henkilöä, kun lentokentän valtauksen seurauksena Venäläiset turvallisuusjoukot sulkivat lentokentän hyökkäyksen seurauksena.

Mielenosoittajat kuitenkin pääsivät aina kiitoradalle asti huutelemaan näitä Allahu Akbar huutojaan, joka heidän kielellään tarkoittaa tuota "Jumala on Suuri".

Mutta kun ei se kiihkomuslimi vieläkään välttämättä tajua, että niitä luojan puolen jumalia on olemassa vain yksi kaikkivaltias, joten niitä ei sen lisäksi palvele enää yhtään toisia vain yhtä uskontokuntaa.

Mutta tässähän se esoteerinen salaisuus onkin siinä, että tuon juutalaisen rodun loikin tämä langennut henkiolento Jahve, joka myös Luciferin tavoin ylitti valtuutensa tuossa luomistyössään ja sai rangaistuksena alenemisen pimeyden henkivaltoihin.

Jahven kohdalla tämä sääntörikkomus tapahtui siinä, että hän loi lopulta juutalaisesta rodusta liian vaikutusvaltaisen ja hän ei enää henkiolentona kyennyt kantamaan siihen kuuluvaa suurta vastuuta, jota ihmisrotua luova henkiolento joutuu kantamaan. 

Kun jokaisen ihmisrodun elämä täällä kuuluisi noudattaa luojan suurta suunnitelmaa, niin nämä kapinalliset henkiolennot kuten Lucifer lankesivat omaan ylpeyteensä ja Lucifer menetti sillä seurauksella tuon luojan kulkulupansa ja kortti laitettiin hyllylle kuivumaan. Mutta sama kävi myös Jahvelle.

Mutta kuten luojan suuressa suunnitelmassa käy, niin vaikka Jahve loi henkiolentona juutalaiset erittäin vaikutusvaltaiseksi joukoksi, niin luojan suuren suunnitelman tuli kuitenkin edetä. 

Joka siis tarkoitti sitä, että Jahven luoma juutalainen rotu alkoi täällä harjoittamaan omaa ylivaltaansa, joka näkyy nykypäivänä mm. Yhdysvalloissa, jossa on tämä oma juutalainen rahaeliitti, joka omistaa kaikki poliitikot ja heidän hallussaan on myös Blackrock yhtiö, Vanguard Group kaltaiset sijoitusyhtiöt, joilla he pyrkivät ottamaan koko maailman hallintaansa.

Itseasiassa näistäkin juutalaisista valtaosa on näitä alunperin Turkista kotoisin olevia heimoja, joiden alkuperä ei edes ollut juutalainen, vaan nämä askenasijuutalaiset ja kasaarijuutalaiset kääntyivät juutalaisiksi n. 800-luvulla, jonka ajalla he asuttivat nykyistä Ukrainan aluetta kasaarivaltiona.

Jahvella oli siis myös näiden kasaarien ja askenasijuutalaisten rodun luomisessa omat näppinsä pelissä, joka taas liittyi tähän kyseisten ihmisrotujen liialliseen ylivaltaan poliittisessa järjestelmässä. 


Kun mm. Jeesus puhui aikanaan tästä Saatanan synagoogasta, jolla hän tarkoitti tuota ryhmää jotka väittävät olevansa juutalaisia, mutteivat ole. Niin sillä hän tarkoitti juuri näitä kasaareja ja askenasijuutalaisia, jotka tunnettiin jo Jeesuksen elinaikana mm. pelilauta huijareina. Ne olivat juuri näitä rahan lainaaja huijareita, joiden pöydät Jeesus kerran kaatoi.

Että löytyisikö nykyaikana ketään, jolla olisi pokeria käydä vaikka kaatamassa RAY:n peliluolan pelikoneet kumoon ? Niin päätyisi sen seurauksena aika varmasti paikallisen poliisin toimesta putkaan rauhoittumaan ja RAY vaatisi siitä syytteet pelikoneidensa turmelemisesta.

Mutta nykyäänhän tosiaan tuokin RAY on jo yhtynyt Veikkaus Oy:n kanssa yhteen vielä Fintoto Oy:n kanssa, joiden pääomistajia mm. Suomalaiset peliriippuvaiset elättävät.


Tämän vuoksi siis tämä muinaisten Israelilaisten jumala on nimeltään Jahve (hepr. ‏יְהֹוָה,‎ ilmaistaan joskus kreikkalaisperäisellä termillä Tetragrammi, ”nelikirjaiminen”).


Mutta sitä ei taas mediassa kerrottu, että tämä koko tapahtuma oli masinoitu täysin meneillään olevan käsikirjoituksen mukaisesti, jolla tämä Israelin konfliktin seuraava jännite haluttiin tarkoituksella ajaa nyt Dagestaniin.


Nyt sitten tästä seurasi se, että Israel pyytää nyt Pääministerinsä Benjamin Netanjahun johdolla Venäjältä toimia, jolla Venäjä voisi suojata kaikkien Israelin kansalaisten turvallisuutta.


Dagestan kun kuuluu tälläkin hetkellä Venäjän federaatioon tasavaltana, mutta siellä asuu n. 1 % juutalaisia. Suurin osa Dagestanin asukkaista ovat uskonnoltaan sunnimuslimeja ja n. 4 % shiiamuslimeja.


Että onko nyt Israelilaisten uusi Exodus alkanut ? 

Se kuitenkin näyttää siltä, että sitä organisoidaan ulkomailta käsin, koska se etenee tälläkin hetkellä ennalta suunnitellun käsikirjoituksen mukaan.


Ainoa vaan, että tällainen lännen mediaan sokeasti uskova kiihkoilija ei kykene näkemään näitä asioita laatikon ulkopuolelta, joilla on miltei nyt tämä Israel siru päässä ja sitä ennen siellä oli heidän päässä Ukraina siru.

Ja tämä uutistenlukija porukka laitetaan hokemaan papukaijan tavoin milloin Putin on paha ja nyt Hamas on paha ja Israel on taas hyvä. Näin media viilaa uutistenlukijoitaan jatkuvasti linssiin ja saa keskivertoihmisen lopulta kannattamaan sokeasti tätä Israelin harjoittamaa kansanmurhaa Gazan siviilejä kohtaan, joista taas ei juurikaan raportoida mediassa. 

Koska muuten PRO Israel propagandalla aivopesty alkaisi näkemään näitä asioita puolueettomasta näkökulmasta, jota taas ei sallita länsimaalaiselle idiootille pääteltäväksi.


Antisemitismi leima syyhyää nyt maailmalla

Tämä juutalaisuuden vastaisuusleima, eli antisemitismi leima syyhyää nyt maailmalla, kun Israelin sotatoimia kritisoivia ihmisiä ja tahoja halutaan hiljentää sillä.

Mutta jos ylipäänsä vastustat näiden kasaarijuutalaisten ja askenasijuutalaisten ylivaltaa, niin eihän ne edes ole alunperin juutalaisia, joten jos mennään jo 1500-luvulle asti, niin eihän nämä heimot edes vielä silloin olleet ehtineet kääntyä vielä juutalaisiksi.

Joten miten tässä voisi alunperinkään olla kyse mistään juutalaisuuden vastaisuudesta ? 


Muinaisessa Babyloniassakin tätä samaa porukkaa halveksuttiin ja pelättiin, koska he harrastivat näitä Moolok lasten polttouhri rituaaleja. Eli siis Vanhan Testamentin aikana nämä kyseiset kasaariheimot tuikkasivat lapsia tuleen ja uhrasivat ne Moolokille.


Voisi kuvitella, että jos joutuisit tuollaisen rituaalin keskelle, niin tulisit sieltä vähintäänkin monien traumojen kanssa pois. Mutta ei todellakaan ole ihme, että juuri tämän Moolokin palvonnan uskotaan päättyneen lopullisesti Babylonian pakkosiirtolaisuuteen.

Mutta valitettavasti näitä lapsia uhrataan mm. Saatanalle edelleen ulkomailla ja tällaiseen lapsiuri rituaalin keskelle joutui 90-luvulla muuan Hollantilainen pankkiiri Ronald Bernard, joka avautui näistä kokemuksistaan muutama vuosi sitten.

Hänen olisi silloin kuulunut osallistua siihen lapsiuhri rituaaliin puukottamalla siellä uhrattavaa lasta omalla osuudellaan, muttei Bernard kyennytkään siihen. 

Tämän seurauksena hän joutui pakenemaan pois tuosta maailmasta, mutta hän joutui lopulta todella ankaran kiristyksen kohteeksi ja hänet mm. pahoinpideltiin aina miltei teholle asti, jotta hän olisi hiljaa hänen entisistä kolleegoistaan, jotka taas harrastivat näitä lasten murharituaaleja.

Bernard mainitsi sen, että kuinka nämä kyseisiä lastenuhri rituaaleja harrastavat ihmiset ovat uskonnolliselta taustaltaan satanisteja ja ovat kaikki myyneet sielunsa saatanalle.

Nämä kyseiset lastentappo rituaalit, joista Bernard mainitsi tapahtuivat Yhdysvalloissa Saatanan kirkon salaisissa suljettujen ovien takana järjestetyissä rituaaleissa, joihin Bernard sai ulkomaalaisena lopulta kutsun. Ensin hän luuli niitä harmittomiksi ja hauskoiksi bileiksi, koska siellä oli ensin vain tarjolla alkoholia ja strippareita esiintymässä. Mutta lopulta paikalle tuotiin lapsia uhrattavaksi, jonka jälkeen Ronaldin mieli murtui täysin. 

Mutta tässä on juuri se ero, että ihminen jolla on omatunto tallella ja moraalin kompassinen neula vielä ehjä, niin sellainen ihminen ei kykene tappamaan lasta satanistisessa uhri rituaalissa. Mutta taas tällainen vastapuolen peluri, joka on myynyt sielunsa saatanalle, niin tällainen ihminen voi olla vaikka USA:n entinen ulkoministeri, joka näissä uhrirituaaleissa päästää kaikki demoninsa sisälleen ja siinä tilassa he nauttivat lasten tappamisesta.

Tämän vuoksi esim. Dark Webissä myydään näitä sairaita Snuff filmejä, joissa murhataan lapsia ja juodaan heidän verta, koska joku sairas ihminen kiihottuu tällaisia filmejä katsoessa. Tällaisiin snuff lastentappo videoihin mm. Suomen keskusrikospoliisi KRP törmäsi muutama vuosi sitten, kun he pääsivät jo 14 vuotta Suomessa toimineen pedofiiliringin jäljille.  

Jutun tutkinnanjohtaja Sanna Springare mm. mainitsi, että osissa videoilla oli taas natsismiin sekä saatananpalvontaan liittyviä piirteitä.