http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 05, 2022

Esplanadin kaahailussa tulee nyt peittelyvaihe - Siksi Elokapina valtaa Helsingin mannerheimintien


Tässä Helsingin esplanadin kaahailu gatessa on nyt edessä peittelyoperaatio ja siksi nyt perjantaina onkin jo ILMASTO HÄTÄ TILA! ja Elokapinan aktiivit valtaavat jälleen Helsingin mannerheimintien ja media antaa heille taas täyden huomionsa.

Tätä varten se suursijoittaja George Soros koko Elokapina yhdistyksiä rahoittaa, että niillä käännetään huomio pois, kun aletaan kiristämään aina kyseisen maan perustuslakeja, joka tapahtuu nyt Suomessa eduskunnassa. 

1.) Esplanadin kaahaushomma oli ensimmäinen harhautus, jolla saatiin huomio käännettyä pois lakimuutoksista ja perustuslain heikennyksestä, joka on jo eduskunnassa valiokuntien pöydällä.

2.) Elokapina taas tekee tämän toisen harhautuksen, kun he tulevat sinne Helsingin mannerheimintielle huutamaan taas megafoneineen ILMASTO HÄTÄ TILAA.

Elokapinoistijan päässä ei vaan ilmasto tunnu kulkevan vieläkään niin paljon, että siellä pelaisi heidän aivot itsenäisellä ajatuksella.

Mutta itsenäisen ajatuksen jälkeen mieli avautuu ja toimii kuin laskuvarjo, eli on avoinna. Jonka jälkeen ihmisen mielestä tulee itsenäinen ja tietoinen. 

Tällaista avautunutta ja tietoisella mielellä toimivaa mieltä ei enää mikään ELOKAPINA tai ILMASTO HÄTÄTILA propaganda pysty enää harhauttamaan.

Lähde: HELSINGIN SANOMATJos haluat tukea ohjelman tuotantokustannuksia, niin tuonne voi laittaa tukieurot: 
FI85 3939 0033 2259 47