http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 19, 2022

CIA valmistelee false-flag operaatiota Donetskissa ?

Nyt liikkuu paljon huhuja, että Donetskin kansantasavallassa sijaitsevassa Konstantinovkassa suunnitellaan CIA:n false-flag operaatiota, joka olisi suurin piirtein samanlainen, kuin Kiovan Maidanin aukion ampumiset 2014 keväällä.

Tällä kerralla CIA:n kenraalin kouluttamat tarkka-ampujat on ilmeisesti määrä komentaa Konstantinovkaan ja naamioida heidät venäläisiksi sotilaiksi.

Militanttien määrä olisi ampua ukrainalaisia siviilejä tv-kameroiden edessä ja tästä tapahtumasta tallentaa videonauhoitteet lännen tv-propagandaa varten.

Operaation motiivi johtuu kuulemma siitä, koska Venäjän asevoimat ovat jo vapauttaneet Konstantinovkan kaupungin.


Maidanin aukion tarkka-ampujathan koulutti eräs Puolalainen kenraali, joka sai myös Maidanin operaatiosta palkkionsa CIA:lta. Hänen kouluttamat tarkka-ampujat ampuivat Kiovan, Maidanin aukiolla siviilejä, mielenosoittajia. Joiden sitten väitettiin mediapropagandan mukaan olleen silloisen Ukrainan Presidentti Viktor Janukovitsin joukkoja.


Samanlainen vallanvaihto myös toteutettiin Romaniassa 1989 joulukuussa, kun CIA:n kenraalien kouluttamat tarkka-ampujat avasivat tulen Romanian, Timisoarassa ja tappoivat yli sata mielenosoittajaa. Tämän jälkeen maan Presidentti Nikolae Ceausescu (kuvassa vasemmalla) puolisoineen vietiin pikaoikeudenkäynnin jälkeen teloitettavaksi.


Romanian vallanvaihto taas johtui siitä, kun maa oli jo vuonna 1982 maksanut IMF:lle valtionlainansa takaisin ja oli enää haluton ottamaan lisää valtionlainaa.

Kun tämä Illuminati salaseura pankkiireineen taas toimii kuten Italian mafiassa. Eli jos heidän elinkeinoaan, eli tässä tapauksessa pankkitoimintaa ja valtion lainottamista laittaa vastaan. Niin silloin joutuu tämän mafian tappolistalle.


Miksi Ukrainan sota laitettiin käyntiin ? 

Hyvin moni joka on seurannut tätä Ukrainan ja Venäjän välistä sotaa on lähtenyt tähän puhtaalla kiihkomielisyydellä.

Kiihkomielisyys ensinnäkin kadottaa järjen ja tuo tilalle tunteen.

Kun tätä Ukrainan ja Venäjän välisen sodan taustatekijöitä ei selvitetä tällä idiootin logiikalla Putin on paha, Venäjä on paha. Putin täytyy tappaa, Venäläiset täytyy tappaa. Nyt Suomi NATOON ja nyt SUOMI SOTAAN VENÄJÄÄ VASTAAN.

Kun tämänkin Ukrainan ja Venäjän välisen sodan taustalla ovat nämä New Yorkin sekä Lontoon pankkimaailman huipulla toimivat pankkiirit, joista nämä kasaarit haluavat heidän vanhan valtionsa Ukrainassa takaisin itselleen. 


Tämä Ukrainan valtion symboliikassa oleva symboliikka on okkultistista ja peräisin noilta kasaarien ajoilta asti.

Sitten kun Ukrainan ja Venäjän välinen sota on ohi, niin Ukrainasta saattaa tulla seuraava juutalaisvaltio Israelin jälkeen.

Siinä NATO-kiihkoilussa ei oikein nämä ryssävihaa potevat ihmiset huomaa, että Putin on myös näiden kasaaripankkiirien puolella ja Venäjän sotatoimet Ukrainassa ajavat tätä kasaaripankkiirien agendaa.

Nämä kasaaripankkiirit haluavat Ukrainaan käyttöön heti ensimmäisenä sen digitaalisen ID järjestelmän.

Digitaalisen ID hankkeen takana ovat Maailmanpankki (World Bank), Maailman talousfoorumi (World Economic Forum, WEF), Kansainvälinen valuuttarahasto IMF, Wall Streetin pankkeja.

Tässä ei tarvitse olla kovinkaan ruudin keksijä tajutakseen tämän Ukrainan ja Venäjän välisen sodan päättyvän siihen, että jos se vielä laajenee III-maailmansodaksi, niin lopulta Euroopan talous on niin romuna, että lopuksi siihen nämä Davosin elitistit ehdottavat ratkaisuksi tuota Digitaalista ID hanketta.

Tämän Digi ID:n dead-line on päivätty vuoteen 2024 mennessä. Siitä olisi tarkoitus järjestää jo pilotti kokeilujakso tämän vuoden 2022 syyskuussa Euroopassa.

Sveitsin Talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwab on aikaisemmin julkisesti sanonut, että kuinka Venäjä täytyy tuhota sotimalla, koska siellä vastustetaan tätä hanketta liikaa ja tähän syynä ovat Venäjän ortodoksit.


Näiden elitistien tavoite olisi vielä ennen sitä Digitaalisen ID hankkeen alkamista tuhota koko maailman fyysinen rahajärjestelmä, koska käteisellä maksaminen on hankalaa valvoa. Kun nämä Illuminaatit ovat psykopaatteja, joille vallassa oleminen ja väestöjen hallinta on aina ollut sairas ja sadistinen pakkomielle. Joten tilalle olisi tarkoitus tuoda tämä täysin digitaalinen väestön orjuutus nimeltä Digitaalinen Identiteetti.

Kaikki ostokset mm. määriteltäisiin sen jälkeen hiilipisteillä ja jos ostat liian paljon lihaa, niin silloin menettäisit hiilipisteitä ja sinulla ei olisi enää oikeutta loppukuusta tankata autoasi. 

Hulluimmathan vihreän agendan ihmisistä tällaisesta Orwell järjestelmästä saisivat varmaan heti vähintäänkin orgasmin, kun eihän heidän GMO soijan syömistä enää kukaan tule rajoittamaan. Itse asiassa lihateollisuus on tarkoitus tulevaisuudessa korvata synteettisellä lihalla.


Jos haluat tukea blogin tuotantokustannuksia, niin tuonne voi laittaa tukieurot: FI85 3939 0033 2259 47