http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 12, 2021

Ranskan salainen koronasuunnitelma - Seuraavat vaiheet

 

Tässä näkyy Ranskan koronasuunnitelman seuraavat vaiheet. 

Näitä samoja juttuja WHO, Davosin Talousfoorumi vaatii myös muidenkin EU-valtioiden ajavan eteenpäin.

Talouden nollaus (The Great Reset) häämöttää jo vuonna 2022.

Tämä salainen suunnitelmahan on, että tämä koronan poikkeusaika loppuu vuoden 2022 loppuun mennessä, kuten ministeri Annika Saarikko jo eduskunnassa lipsautti.

Mutta sen jälkeen on sitten luvassa Marburg-viruksella pelottelu vaihe, jonka seurauksena on tarkoitus ajaa ihmiset jälleen uusille rokotuksille ja näihin myrkkypiikkeihin Bill Gatesin ja Melinda Gatesin säätiö on kehittänyt myrkyllistä risiiniä.

Tuossa Ranskan salaisessa koronasuunnitelmassa näkyy myös tuo sotatilan asettaminen maahan opposition kukistamiseksi, sekä oppositiojohtajien pidätykset.

Sehän on päivän selvää, että näiden vallan verhon takaisten elitistien ajama Uusi Maailmanjärjestys ei salli minkäänlaista vastaoppositiota, koska muuten tämä dystooppinen ja tyranninen agenda tyrehtyisi kasaan.

Kaikki tämä toteutetaan vain sen vuoksi, koska näiden dystooppista Uutta Maailmanjärjestystään (The New World Order) ajavien elitistien mukaan maailmassa on 95 % liikaa ihmisiä.

Siitä ei ole kysymys, etteikö täällä riittäisi ruokaa ja resursseja kaikille muille.

Vaikka Afrikassakin päästäisiin niiden länsimaisten lihapatojen ääreen, niin siitäkin huolimatta nämä rikkaat saatananpalvojat haluavat edelleen hävittää sen 95 % maailman väestöstä ja nyt se aloitettiin jo vuosi sitten näillä koronarokotteilla.

mRNA rokotuksen tarkoitus kun on tuhota rokotteen saajan immuniteetti, jonka seurauksena heidän kehon puolustusmekanismi, eli immuniteetti heikkenee ja lopulta nämä ihmiset kuolevat, kun immuniteettivaste on liian huono ja he eivät kuole silloin mihinkään koronaan. Vaan heidät tappaa tämä koronarokotteen sisältämät myrkyt, jotka tuhoavat heidän keuhkot sekä verisuonet.

Sillä tämä koronavirukseen liittyvä salaisuus on se, että mitään vaarallista virusta ei ole missään vieläkään havaittu, koska tätä itse koronavirusta ei olla vieläkään onnistuttu eristämään.

Mutta taas näiden kokeellisten koronarokotteiden mRNA-piikkiproteiinien vaikutus tiedetään, kuinka se leviää hengitysilman kautta ja nämä myrkylliset aineet saastuttavat rokotteen ottaneet ihmisen keuhkot sekä verisuonet, aiheuttaen mm. verihyytymiä sekä veritulppia. 

Lisäksi koronarokote tekee rokotteen saajan hedelmättömäksi. Miehillä tuhoutuu mm. sperma täysin sekä myös tämä rokote tuhoaa veren punasolut.

Joten tämä jo todistaa sen, että kyseessä on biologinen ase.


Mutta nyt ei ole mitään James Bondia, joka kävisi hoitelemassa tämän Sveitsin Davosin Talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwabin tai Bill Gatesin pois ja vaikka olisi, niin ei sekään pysäyttäisi tätä koronan varjolla toteutettua maailmanlaajuista joukkomurhaa.

Sillä tämän suunnitelman takana on n. 8500 elitistiä, joita vaikuttaa muutamissa hyvin vaikutusvaltaisissa salaisissa kerhoissa kuten, YK, Bilderberg-ryhmä, Rooman Klubi, Trilateraalinen Komissio, Kolmensadan komitea (Committee of 300), Maailman Talousfoorumi jne. 

Heidän johdossaa kuitenkin toimii keskuspankkivallan pääomistajat, joiden pankkikartellia pyöritetään Sveitsistä käsin. BIS-pankki on tämä, josta tätä touhua ohjataan.

Uskonnolliselta vakaumukseltaan he ovat satanisteja, jonka vuoksi he mm. harjoittavat ihmis- ja lapsiuhreja. Molokin palvonta on yksi näistä heidän salaisista rituaaleistaan.

Nyt tämä maailman väestön koronarokotteilla tappaminen on myös näiden elitistien satanistinen rituaali, koska he katsovat uhraavansa Saatanalle jokaisen koronarokotteilla murhatun ihmisen.


Kaliforniassa järjestetään joka vuoden heinäkuussa tällainen yksityinen Bohemian Grove tapahtuma, joka on täysin yksityinen miljonäärien ja miljardöörien herrasmiesklubi.

Siellä poltetaan joka vuosi yksi lapsiuhri elävältä Cremation of Care rituaalissa, josta tuo kuva on otettu. Lapsi uhrataan siinä Molokille polttouhrina. Eikä siellä mitään nukkeja polteta.

Nuo kuvassa olevat henkilöt ovat aina jotain hyvin vaikutusvaltaisia miehiä, joilla on nuo druidipuvut siellä päällä.

Tämän rokotusjoukkomurhan on loputtava

Tilanne on kuitenkin jo niin vakava, että mikäli tätä rokotusjoukkomurhaa ei lopeteta, niin sillä tulee vielä olemaan hirvittäviä seuraamuksia myös Suomessa.

Mitäs sitten sanoisitte siihen, jos Suomessa olisi 3 vuoden päästä enää miljoona asukasta ?

Olisiko se teidän mielestänne rokottamattomien syy ? Vaikka nämä jokainen kuolema on rokotekuolemia, koska rokotteet nämä suomalaiset tappoi.

Joten kuka yllytti heidät noille lopetuspiikeille ? 

No THL sekä hallitus.

Eli kuka on silloin vastuussa tästä kansanmurhasta ? 

No hallitus ja THL tietenkin.

Mutta pääpiru istuvat YK:ssa, WHO:ssa ja Maailman Talousfoorumissa, Bill ja Melinda Gatesin säätiössä.

Veikkaisin, että siinä vaiheessa kun tämä rokotusagendan totuus selviää maailmalla, niin Bill Gateskin joutuu etsimään itselleen turvapaikan jostain päin maailmaa. Joten syystäkös nämä Mengelet ovatkin jo rakennuttaneet itselleen aina Uudesta-Seelannista kalliita bunkkereita. Sinnehän he lähtisivät tätä itse aiheuttamaansa apocalypsia vielä karkuun.

Kun näille Illuminaatien esi-isille kävi silloin 1300-luvun Ranskassa melkoisen huonosti, kun heistä kiinni jääneet grillattiin roviolla.

Mutta nykyään tässä on vaan sellainen homma, että nämä elitistit ovat nyt tämän luomansa koronakriisin aikana lahjoneet jo niin monen valtion päättäjät, että siksi myös Tanska ensin perui natsipassin, muttan nyt aikoo palauttaakin sen takaisin.

Lahjonta ja uhkailu sekä kiristys... Nämä ovat näiden Illuminaatien ainoita keinoja, joilla he epätoivoisesti yrittävät viedä tämän agendansa maaliin asti.

Mutta on päivänselvää, ettei tuollaisille psykopaateille ole sijaa missään maassa.

Australiakin on tällä hetkellä se dystooppinen helvetti, koska nämä Illuminaatit nyt siellä kokeilevat tätä UUTTA MAAILMANJÄRJESTYSTÄÄN kuin viimeistä päivää. Siksihän siellä jo kesällä media julisti, että "TÄMÄ ON UUDEN MAAILMANJÄRJESTYKSEN ENSIMMÄINEN PÄIVÄ".

Että nämä nilkit kieltävät sinua kulkemasta päivittäin kuin vain 5 km ja saisit vain käydä välttämättömillä asioilla.

Nythän Itävaltaan tulee näiden nilkkien sama ohjeistus ja täällä EU:ssa katsotaan, että miten Itävaltalaiset menevät kyykkyyn.

Mutta nämä elitistithän hyppivät aina seinille, kun ihmiset uskaltavat laittaa heille kampoihin ja varsinkin tämän agendan kyseenalaistajat ovat se väestöryhmä, jota nämä parasiittit pelkäävät yli kaiken.

Senhän takia tämä kyseinen Temppeliritareiden jatkeena salaisesti toiminut salaseura on joutunut pysymään vieläkin salauseurana, koska ei tällaisia sadistisia ja sairaita psykopaatteja otettaisi missään päin maailmaa riemulla vastaan.

Joten siksi psykopaatti Bill Gates pitää naamariaan yllä ja esittää tuota filantropistin ja hyväntekijän roolia, jonka nuotit on hänelle annettu. 

Samoin myös tämä Maailman Talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwab näyttelee tuollaista seniiliä äijää, jota nyt on niin kiinnostavinaan tämä koronakriististä selviäminen.

Mutta voin kertoa totuuden, että hän nauttii näistä kuolonuhreista vieläkin enemmän ja saa myös tuota heille tyypillistä sadistista tyydytystä valtioiden ihmisten alistamisesta. 

Nämä tyypithän saavat melkein orgasmin, jos he näkevät vaikka näitä Australian videoita, joissa väkivaltaiset poliisit hakkaavat ja pahoinpitelevät aseettomia siviilejä.

Joten mitenkäs tällaiset sadistiset psykopaatit ylenivät tuonne asti ? 

No koska heidät nostettiin sinne ja heidän nostajansa ovat näitä samoja elitistejä, jotka tätä koko korona-showta ajaa läpi, vain saavuttaakseen tuon lopullisen tavoitteensa kaikista maailman valtioiden alasajosta, sekä itsemääräämisoikeuden lakkauttamisesta.