http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, heinäkuuta 27, 2021

Virusmuunnoskalenteri on jo Maailman Talousfoorumilla

 


Koronavirus operaation rahoittajina toimivilla tahoilla JOHN HOPKINS UNIVERSITY, Maailman Talousfoorumi, Bill ja Melinda Gatesin säätiö ovat jo nyt tietoisia tämän koronaviruksen tulevista virusmuunnoksista, koska heillä on siitä kalenteri.

Jos ei tuo lista viimeistään herätä sitä, että tämä virusmuunnos hysterisointi on vedätystä, niin silloin täytyy sen ihmisen päässä olla vikaa, joka ei tuosta listasta kykene näkemään totuutta tämän todenperäisyydestä.

Sillä mikään aito virus ei ole sellainen, että sen muunnoksia voitaisiin ennustaa ja laskea kalenteriin parin vuoden viiveellä etukäteen ja vielä nimetä nämä tulevat virusmuunnokset etukäteen.

Mutta siinä se on näiden pirujen kalenterissa jo päivätty, kuinka epsillon muunnos tulee heinäkuussa 2021, zeta-muunnos elokuussa 2021 ja eta muunnos syyskuussa.

Olisi helppoa rahaa, jos joku vedonlyöntitoimisto ottaisi näistä vetoja vastaan, kun näkisi tulokset jo etukäteen, kun tämä Omega-muunnos tulee kuulemma silloin helmikuussa 2023.




IMF pankkihan on suunnitellut, että tätä virusmuunnos vedätystä koronalla jatkettaisiin aina 31.3.2025 asti ja tämän näkee ihan sieltä IMF valuuttarahaston julkiselta nettisivulta: pdf-dokumentti