http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, heinäkuuta 19, 2021

18-vuotias italialaistyttö kuoli koronarokotteen ottamisen jälkeen - Kirurgi: "En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa"


18-vuotias italialainen tyttö Camilla Canepan kuoli pian koronarokotuksen jälkeen.

Kyseisen sairaalan kirurgi Gianluigi Zona totesi ettei ollut koskaan aikaisemmin nähnyt mitään vastaavaa, sillä tytön aivoissa oli ollut todella laaja tromboosi.

"Päätimme tehdä dekompressiokraniotomian, jossa kallo avataan sisäisen painen poistamiseksi".

"Kaikki laskimonsisäiset sivuontelot olivat tytöllä tukkeutuneet trombeista, mitä en ole nähnyt monien vuosien aikana tässä ammatissani. Ajatteles laskimoa, kuin joki keskellä laaksoa, jossa useat purot yhtyvät. 

Mutta jos vesistön keskelle rakennetaankin pato, niin joki paisuu yli, eivätkä sivujokien vedet voi enää valua tässä kohdassa, joten paine nousee silloin ylävirtaan".

Kyseinen kuollut tyttö oli ollut ennen rokotuksen ottamista täysin perusterve nuori.

Hän oli saanut Astra Zenecan koronarokotteen.

Tytön oireet olivat alkaneet pian rokotteen ottamisen jälkeen ja pahenivat viikon päästä 3. kesäkuuta 2021, jolloin hänet siirrettiin sairaalaan toisen kuvauksen jälkeen, josta selvisi että hänen henkensä oli vaarassa.

Camillan tapaus on italiassa herättänyt paljon kohua varsinkin, kun sielläkin hallinto suunnittelee vihreää passia tai rokotepassia, jonka avulla rokottamattomilta evätään pääsy yhteiskuntaan mm. matkustusoikeuden ja kaupassakäynnin estämisellä rokottamattomilta. Ranskassahan on jo täysi sota päällä tämän kanssa, kun kansa on rynännyt kaduille vastustamaan tuota Hitlerimäistä muutosta.

Suomessahan tämä nuorten lasten surmaaminen koronarokotteilla on tarkoitus aloittaa elokuusta eteenpäin ja THL mainostaa jo nyt 16-vuotiaiden rokotuksia.


Euroopan lääkevirasto (Ema) kertoi aiemmin keväällä, että 12-15 vuotiaiden nuorten rokottamisesta Pfizerin ja Biontechin rokotteilla päätettiin kesäkuussa.

Lähteet: Free West Media

MV-lehti