http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, syyskuuta 25, 2020

Wikileaksin perustaja Julian Assangesta yritetään nyt lavastaa näyttämään mielisairaalta

Wikileaksin perustaja Julian Assangea yritetään nyt lavastaa näyttämään mielisairaalta. 

Sillä psykiatrit olivat tapaamassa Assangea äskettäin ja englantilainen neuropsykiatrian emeritusprofessori Michael Kopelman sanoi brittiläiselle Daily Mail -lehdelle, että Assange oli vaaraksi itselleen ja voi riistää oman henkensä´ja, että hän kuulee ääniä.

Assangea uhkaa edelleen luovutus Yhdysvaltoihin.

Assange on ollut koko brittiläisessä korkean turvaluokituksen vankilassa lähes kidutuksenomaisissa olosuhteissa.


Mutta tämän Julian Assangen tapauksessa kyse ei ole mistään oikeasta mielisairaudesta, koska on olemassa tällainen teknologia, joka on ollut myös tiedustelupalveluiden (mm. CIA, Mi5, Mi6) käytössä, jolla voidaan lähettää ääniä ihmisten päähän.

CIA suosii myös sitä keinoa, että jos se haluaa vaikka lavastaa näyttämään jonkun ihmisen hullulta, niin siihen tarkoitukseen he käyttävät useita eri tutkimuskemikaaleja tai ihan suoraan hulluruohoa, jota vaan riittävän suuri määrä uhrin juomaan, niin se on kuulemma suora portti maanpäälliseen helvettiin hetkellisesti, joka helposti vie ihmisen kuin ihmisen sinne mielisairaalan käytäville tarkkailuun.

Julian Assange kun on nyt kidnapattu sinne brittiläiseen vankilaan, joten oli aivan selvää, että häneen alettiin siellä kohdistamaan nyt psykiatrian kovennuskeinoja.

Tätä kyseistä V2K (Voice to Skull) teknologiaa käytetään jo tälläkin hetkellä lukuisiin koehenkilöihin maailmalla ja CIA:lla tämä ohjelma tuntee nimen Targetted Individuals

Julian Assange on tämän äänihäirinnän kohteeksi joutunut luonnollisesti sen takia, että jos hänet saadaan lavastettua hulluksi, niin se on jo häntä hoitaville lääkäreille tekosyy alkaa myrkyttämään Assangea vaikka Leponex (klotsapiini) nimisellä neuroleptillä hitaasti hengiltä, joka ohentaa mm. veren valkosoluja, jonka takia sitä lääkitystä käyttävien potilaiden verenkuvaa joudutaan jatkuvasti valvomaan säännöllisin verikokein.

Veikkaisin, että Assange on joutunut siellä britanniassa leponex pakko kuurille ja Assangella on saanut aikaiseksi kyseisen lääkityksen haittavaikutuksia joita ovat seksuaalitoimintojen häiriöt, aivoverenkierron häiriöt, verisolujen muutokset, sydänoireet, suun kuivuminen, ummetus ja muut antikolienergiset haittavaikutukset sekä pahanlaatuinen neuroleptioireyhtymä.

Lähes kaiken tämän ajan, kun Assangea on pidetty siellä britanniassa vankeudessa, niin häntä on yritetty saamaan tunnustamaan Wikileaksin lähteitä ja jopa USA:n nykyisen Presidentti Donald Trumpin huhutaan tarjonneen Assangelle sellaista diiliä, että jos hän paljastaa kaikki Wikileaksin lähteensä, niin Assange pääsee vapaaksi niitä vastaan, mutta se taas tietäisi sitä, että silloin ne Assangen lähteinä toimivat henkilöt käytäisiin vangitsemassa ja viemässä niihin kidutusvankiloihin.

Lähde: Daily Mail