http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 23, 2020

Epsteinin saaren lentolokikirjat tulevat julki

Epsteinin saaren lentolokikirjat tulevat julki, kun nyt Yhdysvaltain Neitsytsaarten oikeusministeri on haastanut kaikki Epsteinin saaren lennot, johon kuuluvat myös Epsteinin hallinnoiman Lolita Express lentoyhtiön lentolokitiedot.

Epsteinille kuuluva saari on nimeltään Little St. James, joka oli tämän miljardöörin ja Mossadin agentin tukikohta, jonne hän lennätti varakkaita asiakkaitaan ja tarjosi heille tuolla saarella alaikäisiä prostituoituja seuralaisiksi.

Jeffrey Epsteinin hovimestarina aikaisemmin vuosina 2004 ja 2005 toiminut Alfredo Rodriguez kirjoitti aikanaan muistiinpanoja Epsteinin ns. mustaan kirjaan, jonka USA:n FBI hankki vastavakoojan avulla.

Mutta sitten kun Rodriguez yritti myöhemmin kuulemma kaupitella tätä kirjaa, niin hän joutui sen seurauksena vankilaan 18 kuukaudeksi. Eli istui pidemmän ajan mitä Jeffrey Epstein.

Nyt vielä USA:n kaikki liittovaltion syyttäjät ovat haastaneet kaikki nämä lentäjät oikeuteen, jotka lensivät tuonne Epsteinin saarelle.

Mutta huhut kiertävät, että kohta useampi Epsteinin vanha tuttu saattaa saada syytteen näistä Epsteinin saaren vierailuista.

Lähde: https://suomi.valtamedia.org/2020/09/22/yhdysvaltain-neitsytsaarten-oikeusministeri-haastaa-kaikki-lentolokit/