http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, toukokuuta 30, 2020

Trumpin väitetään pistäneen WHO:n rahahanat kiinni

Trump implies Roger Ailes is in heaven but McCain, Dingell are in ...

Yhdysvaltain Presidentti Donald Trump on kuulemma nyt katkaissut jenkkien osalta Maailman terveysjärjestö WHO:n rahahanat.

Tässä nyt kuitenkin olisi syytä katsoa asiaa ilman näitä PRO TRUMP-laseja. Sillä Trump ei ole mikään NEW WORLD ORDER tuholta pelastava kaikkivaltias Messias, vaikka QANON psyop operaatio antaa hänestä sellaisen kuvan.

Maailman terveysjärjestö WHO:n rahoitus ei tule pelkästään USA:lta ja vaikka Trump laittaisi nyt niiden rahahanat kiinni USA:n valtion osalta, niin kyllä näillä roistoilla on rahaa kuin Roope Ankalla. Siellä pyörii mm. Bill Gatesin säätiön pohjattomat miljoonat ja miljardit.

Gates on mm. nyt muiden miljardöörien kaltaisesti rikastunut äärimmäisesti nyt koronapandemian aikana, koska hän on putsannut pienempiä yrityksiä säätiöidensä kitaan.

Tuonkaltainen toiminta on tuhokapitalismia parhaimmillaan ja kaikki te jotka tiedätte miten rahaa luodaan, eli velalla niin tiedätte varmaan, että tämä massatyöttömyys on jonkun asian luonnollinen seuraus ja se johtuu siitä, ettei synny enää uusia invesointeja niin paljon kuin aikaisemmin. Joten lainaa ei enää voida ottaa yhtä useammin ja valtion velkamäärä kasvaa.

Eli aina joku uusi työntekijä menettää sen seurauksena jälleen työpaikkansa ja joutuu kortistoon.

Keskuspankit BIS-Pankin johdolla kun johtaa tätä velkaorjuutta, jonka orjia olette kaikki te veronmaksajat. Teidän verorahoillanne turvataan ja maksetaan myös näiden pankkiirien jetset elintasot. Mutta nämä huijarit loivat aikanaan tämän talousjärjestelmän ja teollistumisen niin, että se on systeemi jossa hyötyjinä ovat vain nämä globalistisen järjestäytyneen rikollisuuden huipulla olevat tekijät. 

Kun taas tämä köyhä veronmaksajien tuloluokka keskittyy vain tämän maailman rikkaimman eliitin sikailun kustantamiseen ja ei näiden pankkiirien jetset elintaso vielä mitään ole siihen verrattuna, että veronmaksajien rahoista maksetaan myös tämän pankkiirisukujen harjoittaman huumekaupan, asekaupan sekä ihmiskaupan ja lapsikaupan rahoitukset.

UN aid workers raped 60,000 people as it's claimed organisation ...

Pelkästään YK:ssa työskentelee yli 3000 pedofiilia.

Missään terveessä organisaatiossa tai järjestössä ei näy tällaisia lapsiinsekaantujia, mutta niistä YK on harvas poikkeus. Sitä yhdistää Vatikaanin kanssa tuo pedofilia ongelma, jota ei sieltä saada millään pois, koska se on levinnyt siellä aina kuin kulkutaudit tai rutto.

Näille psykopaateille ei tulisi nyt antaa tuumaakaan periksi, sillä he ovat silminnähden erittäin kiihottuneita tästä koronahysterian luomasta ajasta, joka sallii heidän jo ottaa käyttöön järeämmät keinot alustaa Uusi Maailmanjärjestys ja UUSI NORMAALI.

Toki eliitin fasismi ja totalitaristinen kontrolli on kiihottanut jo Vatikaania tuhansia vuosia sitten. Samasta maailmasta myös tämä lapsiinsekaantumisen kulttuuri tuotiin aina poliittiseen järjestelmään sisään ja tästä syystä meillä on myös Suomessa poliitikkojen pedofiilirinki, johon liittyvä Veijo Baltzarin poliisitutkinta mm. ei näytä etenevän mihinkään kuin tulevaan syyttämättäjättämispäätökseen.

Siinä kun on sellainen pieni ongelma, että nämä Suomen nykyisetkin poliisipomot ja KRP: päällikkötason johtohenkilöitä ovat näissä pedoringeissä itse myös osin mukana, joten jos siellä on vasen jalka haudassa, niin eihän nyt pedofiilirinkiveljiä voi käräyttää ja siitä nämä poliisipäälliköt pitävät huolen, ettei kenenkään poliitikon poliittinen ura pääty edes tällaisen demareita kuohuttaneen pedofiilirinki skandaalin johdosta.

Demarit eivät silti ole ainoa puolue Suomesta, jonka sisällä ollaan harjoitettu insestiä ja pedofiliaa. Sillä kyllä näitä lapsiinsekaantujia löytyy yli puoluerajojen.


Lähde: Iltalehti