http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, toukokuuta 29, 2020

George Sorosin maksamat mellakoitsijat ovat hajoittaneet ja polttaneet paikkoja Minneapolisissa



Suursijoittaja George Sorosin säätiöiden rahoittamat mellakoitsijat ovat hajoittaneet ja polttaneet paikkoja eri puolilla Minneapolista.

Internetissä on liikkunut paljon huhuja, että tämän mustan miehen lynkkaus poliisin toimesta olisi myös ollut lavastettu, jotta Soros olisi saanut tuolle kyseiselle alueelle tilatulle ja maksetulle mellakoinnille aihetta.

'

Kaikki alkoi siis tästä mustasta miehestä nimeltä George Floyd, jonka poliisin väitettiin vetäneen ensin ulos autosta ja sitten polkeneen miehen maahan, jonka jälkeen miehen väitettiin kuolleen. 

Tästä sitten syntyi tämä George Floyd mellakka, jonka kuitenkin suursijoittajat George Soros maksoi ja tilasi. Joten miten tämä melakka voisi olla syntynyt itsestään, jos Soros sen tilasi ja maksoi ennalta ? 

Kun kyseessä on Sorosin Open Society Foundation säätiön operaatio Yhdysvaltojen epävakauttamiseksi.

Sorosillahan on tapana maksaa myös Antifan aktivisteille sellaista 30 dollarista ylöspäin per päivä... Riippuen toki siitä, että minkälaista aktiviteettia alueella harrastaa. Kun ikkunoiden särkemisestä Soros taitaa maksaa enemmän dollareita.