http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, helmikuuta 15, 2020

Peter Nygårdia odottaa kohuoikeudenkäynti - Häntä epäillään 14 vuotiaiden tyttöjen raiskauksista


Suomalaissyntyinen miljardööri ja liikemies Peter Nygård on joutunut tukalaan kohuun, kun häntä epäillään kymmenien alaikäisten tyttöjen raiskauksesta. 

Nygårdilla on sen verran yhteistä Jeremy Epsteinin kanssa, että myös hänellä on merenrantahuvila, joka sijaitsee Bahamalla.

Epäillyt raiskaukset ajoittuvat 2008 vuoden ja 2015 vuoden väliin ja kolme naisista oli tekojen aikaan 14-vuotiaita ja kolme muuta 15-vuotiaita.

Nyt naiset nostivat joukkokanteen Nygårdia vastaan.

Mutta Nygård taas kiistää kaikki syytökset. 

Nygårdilla on kulissitoimintana pyörinyt suuri miljoonien dollarien arvoinen naistenvaateketju, jonka pääkonttori on Kanadan Winnipedissä ja tuolla ketjulla on 170 liikettä ympäri maailman.

Mutta jos nyt järkeä käytätte, niin saadakseen tuollaisen 1,3 miljardin dollarin jättiomaisuuden joillain naisten leninkejä myymällä, niin saisi aika monta hametta sen eteen myydä. 

Nygård ei kuitenkaan ole ensimmäistä kertaa oikeudessa kuulemassa raiskausepäilyjä, koska hän joutui oikeuteen jo vuonna 1980, jolloin häntä syytettiin raiskauksesta Winnipegissä, mutta koska uhri ei lopulta suostunut todistamaan oikeudessa, niin syytteestä luovuttiin. Nainen taidettiin tod. maksaa hiljaiseksi.

1990-luvulla Nygård ia uhkasi jälleen raiskaussyyte, mutta tuolloin hän sopi oikeuden ulkopuolella asian kolme seksuaalisen häirinnän syytettä ja samankaltaisen syytteen Los Angelesissa, joka tuolloin hylättiin.

Bahamalainen tuomari antoi 28.1.2019 Nygårdista pidätysmääräyksen, kun hän oli tuolloin jättänyt tulematta istuntoihin useita kertoja.

Nygård tuomittiin 15.11.2019 Bahamalla oikeuden halventamisesta.

Nygård voi olla vaarassa, jos hän tutkintavankeuden aikana alkaakin vuotamaan tietoja näistä muista pedofiileista, joita hänen huvilallaan on käynyt. Koska hänellä on ollut yhteyksiä ihan Englannin prinssi Andrewiin, joka parhaillaan tällä hetkellä ryvettyy Jeffrey Epsteinin skandaaliin liittyvässä asiahaarassa, joska hän oli harrastanut seksiä alaikäisen tytön kanssa 2000-luvun alussa Epsteinin tarjotessa teiniprostituutio palveluitaan hänelle.

Mutta Epstein toimi koko uransa ajan Israelin tiedustelupalvelu Mossadille ja kiristi asiakkaitaan, koska aktit taidettiin jokainen kerta salakuvata nauhalle. Joten tämähän silloin tarkoittaa sitä, että myös se Virginia Robertsin (nyk. Giuffre) ja Andrewin välinen akti on jossain Epsteinin ja Mossadin arkistoissa tallessa.  


Nygård raiskaustapauksen tutkinta-aineisto on rajua luettavaa

Poliisin tutkintapöytäkirjoissa kerrotaan mm. kuinka Nygårdin huvilalle kuljetettu 15-vuotias tyttö oli joutunut ennen Peter Nygårdin raiskausta anaalisodomian kohteeksi.

Tämän jälkeen kyseinen tyttö oli vielä pyydetty ulostamaan ja virtsaamaan Nygårdin suuhun.

Nygård näyttäisi sitten tykkäävän pissa ja kakkaleikeistä.

Nygårdia syytetään myös seksikaupasta, jotka olisi rahoitettu ja järjestetty hänen yhtiönsä kautta.

Nämä oikeukanteen tehneet naiset ovat nykyään 18-36 vuotiaita.

Yhdeksän naisista on Bahamalta kotoisin, kun taas yksi Yhdysvalloista. 



Jo vuonna 2005 Suomen lehdistössä liikkui tietoa, että kuinka Nygårdin huvilalla oli hurjaa menoa ja Nygård tuohtui vuonna 1999 silloin Suomen lehtiin tietoja vuotaneelle Linda Lampeniukselle niin paljon, että haastoi tämän oikeuteen ja vaati törkeästä kunnianloukkauksesta 220 miljoonan markan korvauksia. Mutta asia sovittiin myöhemmin julkisella anteeksipyynnöllä.

Tapaus taisi olla niin, että Linda oli soittamassa Nygårdin huvilalla kyykkyviulua ja nähnyt siinä lomassa, että miten Nygårdin kähmin kähmin kädet liikkuivat monien naisten ja hänen kesken. Joten kun tämä tieto levisi Suomen lehdissä, niin Nygård veti siitä herneet nenäänsä, kun levisi tieto siitä miten hän kohtelee naisia huvilallaan.

Faktahan on, että tällainen alaikäisten tyttöjen huumaaminen, humalaan juottaminen ja raiskaaminen ovat Illuminaatien elitisteille arkipäivää.

Helsingissä toimii hyvin vaikutusvaltaisten poliitikkojen pedofiilirinki tänäkin päivänä, jota edes KRP ei tutki. Mutta poliisihallituksen ylin johto on tässä yhdessä ringissä itse mukana, joten kun poliiseilla on sitten johtoa myöten oma lehmä ojassa, niin luonnollisesti todennäköisyys siitä, että joku näistä pedofiiliringeistä paljastuisi jää melko vähäiseksi.

Mutta hyvin todennäköisesti Nygårdista on nyt tullut näille maailmaneliitin pedofiilirinkien pyörittäjille uhka, joten nyt hänet sen vuoksi uhrataan seuraavan pedofiilioikeudenkäynnin alttarilla.

No ainakin nyt kun huomio siirtyi Peter Nygårdiin, niin taas Prinssi Andrew kohu pääsee laantumaan tämän johdolla.


Lähde: MTV3 Uutiset

MVLEHTI