http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 26, 2020

Internetissä vaikuttaminen on EU:n elitistien mukaan suuri uhka



Teksti: Teemu Vehkala


Suomen valtionvarainministeri Katri Kulmuni (kesk) on nyt laitettu asialle saada eteenpäin internetin kiristyslakeja, joilla voitaisiin tulevaisuudessa ehkäistä internetissä tapahtuvaa poliittista vaikuttamista, joka on EU:n elitistien mukaan suuri uhka tulevaisuudessa.

Kulmuni kertoi, että EU:ssa tulisi tulevaisuudessa ottaa käyttöön tällainen oma tietoliikenteen verkkoselain, jota EU hallitsisi.

Eli kyseessä on todennäköisesti vähän samanlainen Internet, jota Kiinassa ollaan käytetty huonolla menestyksellä kaikki nämä vuodet. 

Kulmunin suuhun nuo sanat kuitenkin on laitettu EU:n komission taholta ja hän on puhdas poliittinen marionetti, eli  sätkynukke tässä leikissä Suomen valtionvarainministerinä.

Tuo haitari joka tuossa nousee ylös, on Facebookin räjähtäneet käyttäjämäärät, jotka on mitattu tuossa aina vuodesta 2004 lähtien. Näistä pykälöistä voi myös nähdä, että sosiaalisen median kautta toteutunut tietoisuuden evoluution vallankumous on jo lähtenyt liikkeelle ja ilmankos Deep Staten elitistit ovat jo hätää kärsimässä, kun nyt nakittavat kuuluisia Facebook käyttäjiään (mm. Stephen King) mainostamaan, että tämä palvelu onkin huono ja ihmisten tulisi päästä sieltä nyt ulos keinolla millä hyvänsä.

Faktahan on se, että tällä hetkellä Facebookissa on jo yli 3 miljardia käyttäjää ja tämä 3 miljardin aktiivisen käyttäjän raja paukkui juo viime vuonna rikki.

Facebookin tulos taas kasvoi jo 7,3 miljardiin dollariin ja käyttäjämäärät ovat edelleen nousussa.

Joten jos tällainen dopamiini reseptoreihin käyttäjiään addiktoiva sosiaalisen median nettisovellus onnistuu ensinnäkin koukuttamaan käyttäjänsä robotin lailla nenä kiinni älypuhelimeen tai tietokoneen ruutuun, niin jos siellä nyt operoi yhä enemmän informaatiosodan aktiiveja, joiden sinne tuottama sisältö avaa monien sosiaalisen median käyttäjien silmiä.

Että siinä vaiheessa kun se Matti Meikäläinen tai Maija Meikäläinen ei enää jaa niitä kissankuvia Facebookissa, vaan keskittyykin Suomen hallituksen kritisointiin ja kyseenalaistaa tämän koko järjestelmän, niin tällainen Matriisimaisesta todellisuudesta herääminen on George Orwellin sanoin "vallankumouksellinen teko" ja tämän ovat todellakin nämä vallan kulissien takainen eliitti huomannut, koska he pelkäävät, että syntyy kapina.


Mutta ymmärtääkseen tämän eliitin käyttämän terminologian, että aina se mitä he sanovat, niin sillä he tarkoittavat aina päinvastaista.

Eli jos valemedia (valtamedia) kertoo, että netissä vihavaikuttaminen täytyy saada kuriin, niin eivät he tarkoita mitään vihavaikuttamista, vaan he tarkoittavat positiivisia asioita, jotka saavat ihmiset hyvälle tuulelle, koska positiiviset asiat ovat niitä, joista taas nämä Illuminaatien parasiittit eivät saa imettyä tuumaakaan itseensä.


Lucifer ja heidän Saatanan joukot kun käyvät vain negatiivisella polttoaineella, jota he saavat joukkoineen (mm. Archonit) imettyä vain meidän ihmisten negatiivisista tunteista, stressistä, vihasta, surusta jne. 


Demokratia on edustanut kaiken tämän ajan tälle eliitille pelkkää feodalimistista tyranniaa, jonka suuntaan olemme koko ajan hivuttautumassa tässä Marxistisessa paskassa, jonka Euroopan unionina tunnemme.

Jos ette vielä ole huomanneet, että tämä on sitä samaa marxilaista paskaa, joka oli aikanaan Neuvostoliitossa käytössä, jossa myös kasaarijuutalaiset pankkiirit putsasivat ruplat omiin taskuihinsa. 

Mutta nyt EU:ssa on käytössä euroiksi naamioidut Saksan markat, jotka Frankfurtissa sijaitseva Euroopan keskuspankki ensin painaa ja sitten lainaa muille EU:n jäsenmaille, joissa nämä eurot ovat käytössä.


Neuvostoliitossa jo nähtiin, että miten päin persettä voi päätyä tuollainen kommunistinen perestroika, jossa vallassa on vain muutama tusina rahanahneita oligarkkeja, joiden taskuun muiden työn hedelmät siellä huijattiin.

Euroopan unionin suunnitelmat on viedä tämä EU samanlaiseen maaliin ja luoda lopulta Saksan johtama liittovaltio. 


Sillä jos ette tätä vielä tienneet, niin natsi-saksan porukat tämän EU.n juonivat jo alulle vuonna 1944 Strasbourgissa, jossa järjestettiin tuolloin salainen tapaaminen Hotelli Strasbourgissa 10. elokuuta 1944.

Kerron nyt tässä yhden melko suuren salaisuuden, joka liittyy tähän Euroopan unioniin...

Tiedättekö, että miksi EU perustettiin.... ? 

Tiedättekö, että ketkä perustivat EU:n ja miksi ?

Tiedättekö, että se liittyy olennaisesti EKP:n pankkijärjestelmään ja sen päämotiivina on ollut saada kusetettua, eli huijattua näiltä Euroopan muilta EU-jäsenmailta useita tuhansia miljardeja taaloja ulos.

Suomi on köyhtynyt jo melkein 1700 miljardia taalaa EU-jäsenyyden aikana.