http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, helmikuuta 05, 2017

Puolustusministeriö kaavailee Suomen naisille pakollista asepalvelusta ?


Iltalehti julkaisi muutama tunti sitten jutun, jonka otsikossa kerrottiin lisääntyvästä pelosta koskien naisten kutsuntoja. Tämä viittaa siihen, että tässä maassa vaikuttavat fasistit kaavailisivat kulisseissa naisille pakollista asepalvelusta, jollainen on jo Norjassa ja Israelissa.

Mutta hetken päästä Iltalehti poisti koko jutun vedoten embargoon, jolla tarkoitetaan toimittajien sekä tiedottajien yhdessä käyttämää järjestelyä, jossa tiedottajat voivat julkaista tiedotteen ennen kuin se on todella julkinen.

Joku on siis mitä todennäköisimmin painanut Iltalehden toimituksessa paniikkinappulaa ja tämä kyseisen uutisen jo julkaissut toimittaja on komennettu poistamaan se poliittisen sensuurin nimessä, jolla vedotaan tuohon emgargoon, jollaisesta jargonista ja siansaksa kapulakielestä ei tavalliset pulliaiset ymmärrä mitään.

Ollaanko sitten suomen armeijasta tekemässä naisille pakollinen ja seurataan Israelin armeijan esimerkkiä ? 

Viime vuosina nämä sotahullut ja Nato-kiimaiset fasistit ovat  keskustelleet naisille pakollisen asepalveluksen agendasta, joka toteutui mm. Norjassa viime vuonna

Jo pelkästään jos tätä nykyisen puolustusministeri Jussi Niinistön päiväkirjamerkintöjä lukee netistä, niin huomaa sen miten suuren ryssävihan alla hänkin elää, joka on monien suomen poliittisissa viroissa toimivien virkamiesten ammattitauti.


Niinistö on vielä kirjoittanut kirjan, joka kertoo pelkästään suomen sisällissodan aikaisista heimosodista, jolloin kaukopartiot kävivät tappamassa Venäläisiä.

Jussi vaikutti nuoruudessaan Natsi-Saksaa fanittavissa äärioikeistolaisissa liikkeissä ja kirjoitti myös juttuja näiden natsi-kerhojen Valkoinen Rintama -lehteen.

Valkoinen Rintama -lehteen Niinistö kirjoitti mm. Vihtori Kosolasta aikanaan ylistävän kirjoituksen "Heil Hitler, Mein Kosola".


Tällaiseen Adolf Hitleriin nojautuvaan fani-kulttiin perustuu tuttu auktoriteettikeskeisyyden ilmiö, jossa nämä Natsi-Saksankin fasismin fanittajat haluaisivat itse olla Aatun kaltaisia suurmiehiä. Aivan kuten täällä suomessa nämä fasistit ihailevat mm. Mannerheimia suurmiehenä, jonka saappaisiin nämä Marsalkan fanittajat haluaisivat itse hypätä.

Mutta jos et uskalla sitten julkisessa virassa kertoa olevasi Natsi-Saksan fanittaja sekä fasisti, niin joudut silloin pysymään kaapissa sisällä ja meidän nykyisen Suomen hallinnossa näitä kaappi-natseja on lukuisia. 

Eihän mikään laki sitä kiellä etteikö tämän maan puolustusminiseri saisi fanittaa Adolf Hitleriä, mutta silloin jos tällainen tekijä löytyy jonkun ministerin menneisyydestä, niin he eivät uskalla kertoa julkisuudessa olevansa vankkumattomia fasisteja sekä uusnatseja. Onhan Ukrainan pääkaupungin Kiovan nykyinen sotilasjuntta koostunut pääosin uusnatsimielisten oikeistolaisten miehistä.

Näiden fasistien yksityisissä bileissä fanitetaan Natsi-Saksan sotarikollisia ja nämä entiset sotarikolliset ovat jopa sinne kutsuttuja salaisia kunniavieraita.

Kokoomus-puolueenkin historia koostuu pääosin Natsi-Saksan kaltaisen oikeistolaisen arvomaailman kumartamisesta ja siksi nämä rikkaat fasistisuvut haluaisivat lakkauttaa jälleen tämän Suomen itsenäisyyden keinolla millä hyvänsä ja liittää Suomen taas Saksaan.

Saksaan Suomi halutaan liittää mm. sen takia, että sinne on suunniteltu perustavan liittovaltion, jonka toiminta rakentuisi Natsi-Saksan kaltaisen neljännen talousimperiumin ylivallalle.

Fasismissahan on aina on kysymys suuryritysten sekä valtion välisestä toiminnasta, jonka alle pyritään lakkauttamaan valtion sekä kansalaisten itsemääräämisoikeus, koska fasistisessa valtiomallissa ei ihmisten ääni (populismi) ole enää sallittua. Joten tämän takia nyt tämä nykyinen suomen korruptoitunut valtionhallinto kaavailee jo näitä vihapuhe-lakeja, jolla sitten alettaisiin jakelemaan tuomioita nettikirjoittelusta Suomen kansalaisille.


Sota todellisuus osana fasistista maailmanjärjestystä 


Kuten monet ovat huomanneet, että media syöttää jatkuvasti uutisia Suomen valtion  tekemistä puolustussopimuksista mm. Britannian kanssa.

Mutta siitä media ei kerro, että miksi Iso-Britannia on tehnyt Suomen kanssa puolustussopimuksen.

Siitäkään media ei kerro, että miksi Suomi ja Ruotsi pakotettiin tekemään keskinäinen Pohjoismainen puolustusliitto.

Venäjän pelko liittyy tämän kaiken alle, mutta tämän kaiken touhun taustalla vaikuttavat kuitenkin Suomen maaperän kallisarvoiset resurssit kuten pohjavedet, joiden yhteenlaskettu arvo on n. 800 000 000 000 € (800 miljardia euroa).

Suomen valtio siis käytännössä makaa edelleen tuollaisen aarrekätkön päällä, niin sellaista luonnon rikkautta ei ole Nestlén kaltaisilta suuryhtiöiltäkään jäänyt näkemättä.

Lahdessa käynnistyi jo vuonna 2018 starttaava pohjavesien yksityistämisprojekti, jonka vetäjinä ovat olleet mm. Jorma Ollila.

Ollila istuu Martti Ahtisaaren lisäksi ainoina suomalaisina tällä hetkellä Trilateraalisen Komission salaisissa pöydissä päättämässä koko maailman tulevaisuudesta. Tai niin nämä miehet kuvittelevat siellä tekevänsä, kun pitävät itseään vähintään jumalasta seuraavana, koska he ovat sekaantuneet mm. Euroopassa jylläävään Naton ja CIA:n operoimaan false-flag valtionterrorismiin, joka tekee jo samantien heistä sotarikollisia.

Nämä miehet ovat vannoneet vapaamuurarien tavoin valansa Luciferille, joten silloin mikään maan tai kansan etu ei ole heille tärkeää, koska materian ja mammonan sekä poliittisen vallanhimo menee kaiken tämän yhteisen edun edelle, koska onhan tämä Lucifer myös langennut henkiolento. Joten jos sinulle tarjoutuisi myydä sielunne tuonne alakerran sarvipäälle muutamasta pimeästä miljoonasta, niin aika moni kääntyisi satanistiksi eikä enää välittäisi tämän planeetan tulevaisuudesta ollenkaan.

Mutta silti tämä dualistisen maailman rahanahneus, vallanhimo, sotabisnes, BIG PHARMA ja muut materian pimeiden voimien tuomat vitsaukset ovat kuitenkin osa tämän planeetan kehityskulkua, koska niiden kuuluu olla osa tämän raskaamman kuudenteen säteen kehityspolkua. Aivan siinä missä kuka tahansa ihminen voi valita myös valon polun, eikä tätä negatiivista kehityspolkua, koska dualismin jälkeen ei enää ole hyvää tai pahaa, joten ei ole myöskään sen jälkeen väärää eikä oikeaa.

Mutta tässä nykyisessä maailmassa kun vielä vallitsee vahva Luciferin raskaiden energioiden läsnäolo, niin siksi täällä huomaamatta eletään mielummin rellestäen ja tuhoten planeetan luonnonvaroja, myrkytetään uraanikaivoksilla maaperä ja kumarretaan rahalle sekä vallanhimolle.

Tällainen toiminta nyt kuitenkin vaan lisää raskaita kierroksia tietoisuuden evoluution kehitykseen, koska kaikki tämä kuoleman enkeleiden malli imee tehot valotyöntekijöistä. Sitten näitä lukuisia työn uurtajia palaa loppuun, joista tämä järjetön ja sairas kilpailuyhteiskunta imee mehut pois.
 

Tämä länsimaisen valtiopohjaisen Illuminaattien valtajärjestelmä on perustunut vain sille, että riittävä määrä valtaväestöstä pidetään valveunessa, jotta he pystyisivät pitämään tämän sairaan yhteiskunnan pystyssä.

Tämän valveunessa elävien massojen jälkeen tulee sitten tämä rikas keskiluokka sekä seurapiirit hovinarreineen, joihin kuuluvat lukuisat lehdistäkin tutut julkisuudenhenkilöt. Heillä on varaa juhlia ja pitää hauskaa sekä nuuskata vielä kokaiinia nenään, koska on aina niin huono itsetunto, että sitä täytyy välillä tällä sotabisneksissä turvatulla jauheella pönkittää.


Köyhä kansa kuitenkin pitää huolen siitä, että tämä kaikki eliitin juhlinta ja köyhiltä työläisiltä riistäminen voi jatkua.


Köyhä työväestö kuitenkin pidetään tässä valveunessa kahden tärkeän joukkojenhallintakeinon avulla, jotka ovat tv sekä alkoholi.


Television ohjelmatarjonnan on oltava tarpeeksi tylsä, jotta sillä pidetään nämä tylsät ihmiset tuossa valveunessa, josta he eivät herää ja onnistu kyseenalaistamaan tätä koko mädänneen kilpailuyhteiskunnan todellista palettia (suurta kuvaa / The Big Picture).


Eliitin rikkaiden fasistisukujen elinkeino ja varsinkin näiden maailman rikkaimpien pankkisukujen lempiharrastus ovat kuitenkin sodat, koska niistä tulee suurin tuotto riskittömillä koroilla. 


USA:n armeija on ollut viime vuosina tämän Illuminatin valtakoneiston ja pankkiirien pääelinkeino, johon tietenkin kuuluvat myös kansainvälisen huumebisneksen organisointi, koska myös Meksikon huumesodat ovat pääosin sitä, että nämä väkivaltaiset huumejengit siellä toimivat illujen huumekeisareille contractor tappajina ja hoitavat huumemarkkinoiden freelancer myyjät pois markkinoilta. Tästä syystä näissä Meksikon huumesodissa kuolee miltei yli 30 000 ihmistä vuosittain.


Illuminatin valtaeliitti kun ei salli sitä, että heidän hallinnoimaan kansainväliseen huumekauppaan tulee yhtään kilpailijoita ja tällä samalla metodilla toimii myös kansainvälinen lääketeollisuus (BIG PHARMA).


Kyseessä on siis hyvin suuri mafia, jonka otteet ovat myös kuin suoraan mafian käyttämistä malleista, joissa näiden rikollisten bisnestä ei saisi kukaan ulkopuolinen häiritä.


Suomen valtio on tällä hetkellä mm. tämän pankkien Rothschild mafiasuvun pihdeissä, koska heidän johtama kansainvälinen talousrikollis syndikaatti on ryövännyt Suomesta jo yli 110 000 000 000 euroa Euroopan Keskuspankkiin, josta se on siirretty kaikessa hiljaisuudessa näiden talousrikollisten omiin taskuihin.


Kyse ei ole rahan ryöväämisestä, koska rahalla ei oikeasti ole juuri mitään arvoa. Koska rahalle luodaan joku arvo, joka perustuu mm. bruttokansantuotteen hallinnointiin.


Euro on ollut koko tämän EU:n ajan pelkkä Illuminaattien keskuspankkirosvojen sijoitusinstrumentti, jolla on onnistuttu tuhoamaan työllisyys näistä entisistä rikkaista teollisuusmaista, joihin myös Suomi aiemmin kuului. 


Tämä projekti on talouden nollakasvu, jolla on tarkoituskin luoda näille EU-maiden alueille halpatyömarkkinat. Joten Virolaisten rakennustyöläisten tuleminen Suomen markkinoille ei ollut sattumaa, vaan siitäkin oli myös ex-Nokian pääjohtaja Jorma Ollila päättämässä näiden muiden eliitin konnien kanssa noissa salaisissa kabinetti -pöydissä.Mikä on oikein ja mikä väärin - Globalismin todelliset juuret   

Globaalisaatio on ollut tämän ahneen ja rikkaan valtaeliitin ajaman vapaan kaupan ylistämistä ja tätä ahneuden imperiumin alkusoittoa ollaan lobattu ympäri maailman lukuisissa yliopistoissa ja saatu aivopestyä kulttuurimarxistit uskomaan siihen, että tämä globalismi olisi vain jokin maailmanparantajien sekä puunhalaajien poliittinen yhteenliittymä, jolla parannetaan maailmankauppa.

Mutta kun asia ei ole näin ja globalisaatiossa toimitaan ahneiden suurytitysten ehdoilla, jotka käyttävät vain kuoleman enkeleiden energiaa raivatakseen kilpailijat pois markkinoilta.

Nämä pukupellet eivät aja kuin vain näiden maailman suurimpien 147 monikansallisen yhtiön asiaa, joten jos vielä tämän jälkeen joku haluaa kumartaa globalisaatiolle ja väittää, että se olisi edelleen tämä kulttuurimarxismilla aivopestyjen uskoma illuusio puunhalaajien sekä maailmanparannususkovaisten hippien paremmasta maailmasta, niin se olisi jo vihdoin tietoisella heränneen mielen peiliinkatsomisen aika.

Globalisti on yleensä tällainen hyvin itsekeskeinen naristi-psykopaatti, jolla on hyvin itsekkäät pyrkimykset kasvattaa itselleen vain henkilökohtaista varallisuutta, joita ovat lukuisat suuryritysten johtajat.

He ovat usein taitavia manipulaattoreita ja heillä on myös korkea työmoraalia ja he käyttävät paljon kylmää älyä, jotta pääsevät kohti pyrkimyksiään.

Mutta yleensä siinä vaiheessa, kun tämä raha menettää jo sen materian kahmimisen merkityksensä, niin tuon jälkeen näille vallanhimoisille psykopaateille ei enää riitä mikään muu, kuin heidän täytyy alkaa täysin mielivaltaisesti hajoittamaan muiden kilpailijoiden markkinoita.

Aivan kuten itsekin muistan kuinka pienenä poikana tarhassa näin, kuinka viereisellä hiekkalaatikolla oli 1-2 v. vanhemmat pojat hajoittamassa alemmassa kastissa olevien lapsien hiekkalinnoja.

Minä en voinut sietää tuota näiden pikkunilkkien toimintaa, vaan jossain vaiheessa hypin heidän isot hiekkalinnat hajalle, koska en voinut sietää heidän kiusaavaa asennetta.

Mutta tässä nykyisessä yritysmaailmassa toimitaan aivan samalla tavalla, että vain tämä meidän suuryhtiö nyt jyrää kuin jollain katujyrällä kaikkien pienempien ja muiden meidän kilpailuamme uhkaavien yritysten yli ja käytämme siinä tarvittaessa kiristystä, uhkailua ja muita kepulikonsteja, jotta vain meidän yrityksen rahanahneet sijoittajat saisivat taas lisää köyhiltä työläisiltä riistettyä pääomaa, jota voisivat sitten lennättää ulkomaille piiloon mm. Sveitsiin.

Tällainen toiminta on ollut aina hyvin suurta pelleilyä, jota johtavat vain omaa itseään pelkäävät kiusaajat, joita toimii sekä yritysmaailmassa, että myös Suomen valtionhallinnossa.

Psykopaatit nauttivat heikempien ihmisten alistamisesta sekä kiusaamisesta ja mikäli he saavat kohteensa loukkaantumaan, niin he vielä oikein nauttivat tämän mielipahan tuottamisesta.

Suuryrityksissä tällaisia kiusaajia on hyvin paljon, mutta he tekevät tätä toimintaa yritysjohdon kautta.

Mikä on sitten saanut Suomeen tilanteen, että tällaiset vallanhimoiset fasistit ovat päässeet ministereiksi asti ? Sillä joku heidät on sinne nostanut ja koko Perussuomalaiset puolueena oli alusta saakka näiden Soinin rapakontakaisten salaisten rahoittajien alullepanema projekti.

Joten jos puolueen nimeltä Perussuomalaiset sisällä toimii uusnatseja, niin ovatko nämä heidän henkilökohtaista arvomaailmaa, vai ovatko ne Perussuomalaisten puolueen arvomaailmaa, jota ei ole uskallettu vieläkään tuoda osaksi heidän puolueohjelmaansa ?

Kokoomus on ollut avoimesti oikeistolainen fasistipuolue, jonka maine on ryvettynyt jo viimeisen 10-vuoden aikana, koska sen johdossa toimi kaksi äärimmäisen oikeistolaista hahmoa, joista toinen vielä vallanhimossaan pääsi oikein EU:n komission varapuheenjohtajaksi asti.

Nyt tämä Jyrki Katainen huutelee Brysselistä asti, kuinka nämä poliittisesti heränneet EU-maiden ihmiset ovat uhaksi EU:n tulevaisuudelle ja uhkaavat tuhota koko unionin.

Tämä korruptoidun eliitin peikko ja kummitus on sellainen mörkö nimeltä populismi, jota he kuitenkin itse käyttävät vaalien aikana, mutta kääntävät sen heti pois kun vaalit ovat ohi.

Populismi kun on virallisesti sellainen asia, jolla tavalliset kansalaiset saavat kertoa suoria mielipiteitä hallinnosta, jolla on poliittista vaikutusta hallinnon toimintaan.

Tätä ei tämä korruptoitunut Suomenkaan hallinto sallisi kenellekään suomalaislle, koska heidän mielestä suomalaiset ihmiset ovat niin tyhmiä, ettei heille voisi sallia tällaista asiaa kuin sananvapaus.

Mutta totuus on se, että sinä ja minä sekä kuka tahansa muu ihminen joka pystyy ajattelemaan jo tuolla laajemmalla ulottuvuudella, eli tietoisella mielellä. Niin tätä kriittistä massaa ei hallitse enää edes poliisi tai mikään muu vallan vahtikoira, koska tietoisen mielensä herättänyt ihminen on vapaa sekä henkisesti että psyykkisesti tältä kaikelta valtiovallan tyrannialta.

He ovat vapaita myös uutisten tuottamalta propagandalta, koska heiltä löytyy jo se aito kriittinen ajattelu, jolla näkee valemedioiden (CNN, STT, YLE, HELSINGIN-SANOMAT) valheiden läpi.
Kun kaiken tämän muuhun valveunessa vielä olevan valtaväestön joukkomielenhallintaan perustuva salaisuus on ollut aina tämän maailman salaisen hallinnon suurin salaisuus, jonka he ovat vielä piilottaneet symboleihinsa, jotka tarkoittavat ihmisen käpyrauhasta.


Ihmisen käpyrauhaset pidetään tukossa mm. fluorin avulla, jota laitetaan myös vesijohtoveteen sekä lukuisiin mielialalääkkeisiin.


Käpyrauhanen on se ihmisen väliaivojen yläosassa, kolmannen aivokammion takaseinässä sijaitseva pieni, n. 0,1-0,2 g painava rauhanen, joka erittää ihmisen verenkiertoon mm. melatoliinia, joka puolestaan toimii myös ihmisen vuorokausirytminä.


Miksi Vatikaani ja muut valtapirut ovat halunneet tukita ihmiskunnan käpyrauhasen ?


Tämä ihmiskunnan suurin salaisuus, joka on myös Vatikaanin suurin salaisuus liittyy juuri käpyrauhaseen, koska käpyrauhanen on se ihmisen elin, joka tunnetaan myös kolmantena silmänä.

Tämän ollessa auki/aktiivisessa tilassa ihminen pystyy myös mm. selvännäköön sekä muihin mm. telepaattisiin kykyihin.


Joten onhan se selvää, ettei tällaista psyykkistä ominaisuutta Vatikaaninkaan valtaryhmittymä halua missään nimessä herättää auki ihmiskunnalta. Koska muuten herää tämä kriittinen massa ja Illuminatin salaseuralta lähtee kaikki valta, joka on nyt jo käymässä.Nykyiset lapset mm. tietävät sen, että mikä on Illuminati, koska he tietävät sen, että kyseessä on yksi maailman suurin poliittinen salaliitto, jonka tarkoituksena on ollut pitää maailman enemmistö valveunessa orjuuttaen jokaisen miehen naisen ja lapsen. Tästähän se John F. Kennedykin puhui tuossa puheessaan, joka jäi hänen viimeisekseen. Se kertoo siitä, että edes USA:n presidentitkään eivät välttämättä ole näiden kulissien takaisten vehkeilyjen kartalla. Mutta Donald Trumpin kohdalla ollessa kyseessä, ei hän ole mikään tyhmä mies.