http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, helmikuuta 19, 2017

Äänitallenne julki jossa John Podesta raiskaa, hyväksikäyttää sekä pahoinpitelee pikkulasta15. helmikuuta 2017 Twitteriin ilmestyi videotallenne, josta kuulee kuinka USA:n demokraattisen puolueen julkkispedofiili John Podesta pahoinpitelee sekä raiskaa alaikäistä pikkupoikaa. 

Huom. tätä ääni ja kuvatallennetta ei suositella yliherkille, koska se sisältää erittäin mieltä järkyttävää materiaalia paljastaen kaiken sen mitä näiden valtaeliitin sairaiden psykopaattien pedofiliarituaalit pitävät sisällään


Podesta pahoinpitelee, raiskaa sekä huutaa tuossa tallenteessa pikkulapselle;

"Luuletko olevasi kovakin paska. 

Kuuntele. 

mikä on nimeni

Minä on minun toinen nimeni

Minä olen isäsi ja tästä lähtien sinä kutsut minua isäksi

turpa kiinni.

Sinä kutsut minua isäksesi."

Äänitallenteen taustalta kuulee kuinka tuo alaikäinen pikkupoika huutaa tuskasta.

Podestan äänen tunnistaa tuolta äänitallenteelta, koska hänellä on juuri tuollainen kimeähkö ääni.

Äänitallenne on todennäköisesti äänitetty ja kuvattu Washingtonissa, koska tämä ääni ja kuvatallenne on yksi Pizzagaten todistusaineistoa.

Tämä järkyttävä puolittainen kuva sekä äänitallenne osoittaa suoraan sen miten sairasta sakkia vaikuttaa maailman poliittisella huipulla. Kun näillä psykopaateilla ei ole minkäänlaista empatiakykyä, joten siten he katsovat oikeudekseen pönkittää huonoa omatuntoaan vielä raiskaamalla alaikäisiä lapsia sekä vielä murhaamalla niitä salaisissa okkultistisissa rituaaleissaan.

Pedofiliaa harjoittava poliitikko pitää päivisin kuin naamaria päällään, mutta paljastaa sen viimein siinä vaiheessa kun alkaa pahoinpitelemään näitä lapsia sekä raiskaamaan ja murhaamaan niitä.

Donald Trumpilla
olisi nyt USA:n presidenttinä mahdollisuus saada näitä suuria nimiä vangittua pedofiliasta, joihin myös Podesta kuuluu. Mutta lapsien raiskaaminen sekä murhaaminen on jo sen sarjan rikos, että siitä voi Yhdysvalloissa saada aika pitkän tuomion ja varsinkin vankiloissa pedofiilit ovat aina kaikista alinta kastia.

Jokainen voi vielä edistää näiden isokenkäisten pedofiilien kiinniottoa, koska Washingtoninkin kulisseissa FBI:n johdolla käydään sotaa näitä ihmissaastoja vastaan ja nämä varakkaat pedofiilit yrittävät selvitä lahjonnalla tuomioistaan.

Mutta John Podesta kyllä lähtee lusimaan kuten tämä eräs miljardööri Jeffrey Epstein, jolla oli vielä yksityinen lentoyhtiö Lolita Lines, jossa työskenteli 12 ja 13-vuotiaita lapsiprostituoituja ja vakioasiakkaisiin kuuluivat myös Bill Clinton