http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 19, 2012

Mahdollinen Newtonin kouluampumisen triggeri löydetty uusimmasta Batman elokuvasta



Tämä saattaa monille kuullostaa nyt aika hullulta foliohattuluokan jutulta. Mutta eräs henkilö teki merkittävän löydön tutkiessaan uusinta Batman elokuvaa (The Dark Knight Rises). Kyseisessä filmissä on kohta, jossa näkyy kartta ja siellä lukee "Sandy Hook", joka on tämän koulun nimi missä tämä Connecticutin, Newtonin kouluammuskelu tapahtui.



Seuraavassa kohdassa sormi osoittaa juuri tuonne "Sandy Hookin" tekstin suuntaan.



Tämä juuri osoittaa sen, että kuinka näitä ns. mielenhallinta triggerejä pistetään suoraan Hollywood tuotantoihin, jotta ne saadaan tehostettua menemään eteenpäin ja ei tarvita kuin yksi henkilö joka vastaanottaa ne tarpeeksi voimakkaasti, niin homma on puoliksi suoritettu.

Mielenhallintatriggeri on eräänlainen impulssi joka voidaan juuri tällä tavalla pistää mihin tahansa televisiosarjaan tai elokuvaan, jonka sitten tavoittaa jotkut katsojat. Mutta sen lisäksi että näitä triggerejä löytyy Hollywood filmeistä, saadaan niiden teho paljon suuremmaksi sitten lopullisilla ohjelmoinneilla ja nämä signaalit taas lähetetään matalilla radioaalloilla. Tästä syystä sitten mielenhallinnan uhri voi mieltää sen jopa keskusteluksi jumalan tai jonkun muun ulkopuolisen suuren voiman kanssa.



Tässä on sitten kuva tuosta uusimmassa Batman elokuvassa näkyneestä Gotham Cityn kartastajohon koko Batman-elokuvan tapahtumat liittyvät ja siellä se SANDY HOOK lukee myös selvästi.


Lähde: http://www.redicecreations.com/article.php?id=23046