http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, helmikuuta 11, 2012

Kuntauudistukset sekä varuskuntien lakkautukset ovat salajuoni jolla viedään Suomi NATO:n jäseneksiPääministeri Jyrki Kataisen johdolla on jo päätetty, että tuleva kuntauudistus tullaan syöttämään Suomen kansalle pakkopullana ja suuremman vastarinnan välttämiseksi Suomessa otetaan käyttöön poikkeustila. Tämän jälkeen useita satoja kuntia tullaan lopetetaan pakkotoimilla.

Kansanedustajaa Timo Kalli kehitti 90-luvulla kuntauudistukseen tähtäävän PARAS-hankkeen, vaikka se ei ole koko totuus. Koska kyseessä ei ole mikään PARAS-laki. Koska se on todellisuudessa EU-sopeutuslaki.

EU-liittymissopimukseen luvatut tulevat suurkunnat suunniteltiin sisäasianministeriössä jo vuonna 1992.

Suomen EU-neuvotteluihin kuului velvoitteena suunnitella aluejakojärjestelmä eli NUTS-jako.

Suunnitelma muotoutui seuraavaksi:

NUTS I - 5 suurlääniä
NUTS II - 19 maakuntaa, jotka jo olivat olemassa EY:n EMOTR-rahojen jakamista,
ja myöhempää EU-tukien jakoa, hallinnointia ja valvontaa varten
NUTS III - 88 pientalousaluetta, joista nyt tehdään PARAS-lain edellyttämät suurkunnat. Niiden tehtäväksi tulee peruspalveluiden "turvaaminen".
Silloinen sisäasianministeri Mauri Pekkarinen esitteli suunniltelmaa EY-ministeriryhmälle jo 17.1.1993.

Kuntakartta EU-neuvotteluja varten oli 22.7.1993 esillä EY-ministerirymän kokouksessa.Pakkokuntauudistuksen toinen tarkoitus on tuhota ns. EU-kriittinen poliittinen vastarintaliike kuten Perussuomalaiset ja romuttamalla Suomesta monia satoja kuntia tämä käy erittäin luontevasti. Jäljelle jää vain Kokoomuksen diktaattorimainen ylivalta vaikka Suomen kaikki vaalit ovat myös tähänkin mennessä olleet melkein täysin elektronisesti väärennettyjä Tieto Oyj:n taholta.Nyt julkistetut useiden Suomen varuskuntien lakkautukset vievät Suomea kohti NATO-jäsenyyttä joka tullaan kylmästi ratifioimaan.

Kaikkiaan kuusi varuskuntaa tai joukko-osastoa esitetään lakkautettavaksi. Listalla ovat

- Keuruun Pioneerirykmentti
- Lahden Hämeen rykmentti
- Kauhavan Lentosotakoulu
- Pohjois-Karjalan prikaati Kontiolahdella
- Kotkan rannikkopataljoona
- Jämsän lmavoimien teknillinen koulu
Kauhavan Lentosotakoulu on lakkautettavien listalla.


Tämä ei todellakaan ole mitään sattumaa, että Suomessa lakkautetaan näin paljon varuskuntia kertaheitolla juuri suursodan kynnyksellä kun lähi-idässä on III-maailmansodan lähtölaukaukset jo käsillä.

Suomen NATO:n pakkojäsenyyttä tullaan perustelemaan mm. Suomen turvallisuudella siinä vaiheessa kun Venäjä on alkanut ottaa osaa USA/ISRAEL/NATO vs. Iran/muut lähi-idän liitolaiset konfliktiin.

Sitä siis perustellaan sillä, että kun Suomen naapurissa on NATO:n vihollismaa niin Suomenkin tulisi kuulua tulevan EU:n liittovaltion kaikkien maiden NATO-liittoutumaan. Mutta tätä ei itseasiassa tarvitse millään tavalla perustella 2013 jälkeen koska asia hoituu suoraan koska Suomi on jo silloin EU:n liittovaltiossa. Jolloin sitä koskevat valtiona täysin EU:n fasistisen liittovaltion lait ja määräykset.

Lähde: Kuvalehti