http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 10, 2012

Britannian erikoisjoukot saapuivat Syyriaan kapinallisten avuksiBritannian lähettämät erikoisjoukot ovat saapuneet Syyriaan kapinallisten avuksi. DebkaFilen sotilas- ja tiedustelulähteiden mukaan Britannian ja Qatarin erikoisjoukot toimivat salassa kapinallisjoukkojen kanssa syyrialaisessa Homsin kaupungissa 162 kilometrin päässä Damaskoksesta. Raportin mukaan ulkomaiset joukot eivät osallistu suoraan taisteluun, vaan toimivat neuvoa-antavassa roolissa ja myös välittävät aseistusta koskevia toiveita maan ulkopuolelle.

Operaatio on lähes identtinen 2011 keväänä toteutetun Libyan invaasion kanssa ja nyt Syyriassa maan presidentti Bashar al Assadia odottaa Muammar Gaddafin kaltainen tuomio.Varsinaiset syyt Syyrian invaasiolle ovat täysin siinä, että maailman salainen eliitti pyrkii Syyrian valloittamisella luomaan paremmat strategiset asemat III-maailmansotaan. Koska näin ollen Iraniin on helpompi hyökätä jos Iranin liittolainen Syyria on kukistettu. Koska Iranilla on Syyrian kanssa ns. turvatakuut. Mikä tarkoittaa sitä, että kumpaan tahansa maahan hyökättäisiin tarkoittaisi se myös hyökkäystä toiseen liittolaisen valtioon.Tarkemmat syyt Iranin invaasiolle liittyvät maan omavaraisuuteen ja esim. Iranin keskuspankki ei ole näin yksityisomisteisten pankkiirien hallussa. Mutta maailman varakkaimpaan pankkiirieliittiin kuuluva Rothschild suku pyrkii nyt tällä Iranin invaasiolla ottamaan maan keskuspankin haltuun. Mutta myös samalla Iranin öljyvarat on tarkoitus ryövätä monikansallisiin suurkorporaatiokäsiin, aivan kuten tehtiin Irakin kohdalla.

Varsinainen III-maailmansota on vain tässä kaiken keskellä puhdasta teatteria näille eliitin korporaatiopankkiireille jotka vain tekevät tällä jumalatonta bisnestä ja näin ollaan myös tehty I ja II-maailmansodan kulisseissa.

Lähde: Verkkomedia.org