http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 12, 2010

Mystinen ohjus oli USA:sta ammuttu kohti Irania



Kontaktihenkilö Colleen Thomas väittää, että viime maanantaina 08.11.2010 nähty ohjus oli ammuttu yhdysvalloista kohti Irania, jotta Jenkit olisivat pystyneet aloittamaan kolmannen maailmansodan Irania vastaan. Mutta Thomasin mukaan plejadilaiset ampuivat tuon ohjuksen alas. Minkä jälkeen plejadilaisten alusta yritettiin ampua alas toisella ohjuksella.



Toinen kontaktihenkilö Alex Collier kertoi jo n. vuosi sitten, että oli kuullut USA:n yrittäneet käyttää jälleen ydinaseita ja nämä aikeet estettiin myös silloin ja pelkästään 2009 vuoden maaliskuussa näitä ydinaseiden käyttöönottoyrityksiä keskeytettiin useita. Eli tässä näemme, että ihmiskuntaa suojellaan näiden muutamien alien rotujen taholta kuten ainakin Plejadit kuuluvat heihin, sekä Andromedan rotu. Mutta plejadeilla on paljon tiiviimmät suhteet ihmiskuntaan, koska heistä hyvin moni on aikanaan elänyt täällä ja tästä johtuen heillä on lähes vähiten karmaa telluslaisia kohtaan.



Tästä siis näemme, että web bot osu oikeaan kun he arvioivat, että ohjusiskua suunniteltiin Iraniin 08.11.2010. Mutta operaatio ei mennyt ihan nappiin.

Se ei silti muuta illujen suunnitelmia minnekään ja Iraniin hyökkäysoperaatio on edelleen heidän pöydällään ja he punovat koko ajan uusia juonia ja etsivät seuraavaa päivämäärää, jolloin he voisivat aloittaa kolmannen maailmansodan Irania vastaan. Kun on vielä mahdollista, että he lavastavat jonkun jopa suuremman terrori-iskun kuin mitä 9/11 oli, jotta saisivat aloitettua kostotoimet USA:n, sekä Israelin armeijan kera Irania vastaan.