http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 08, 2010

CIA, NSA ja Mossad on vakoillut suomen kansalaisia suomessa



Suomen suojelupoliisi (SUPO) kertoi, että yhdysvallat eivät ole vakoilleet suomalaisia laittomin keinoin. Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa nousi viime viikolla kohu USA:n suurlähetystöjen tarkkailutoimista. Tarkemmin kyse on ollut CIA & NSA kaltaisten tahojen suorittamasta henkilövakoilusta, jossa esim. puhelinkuuntelu on yksi keskeisimpiä asioita internetliikenteen jäljittämisen ohella.



Mutta se mitä valtamedia ei paljastanut on se, että myös Israelin suurlähetystö on jatkuvasti ollut suomessa tekemisissä tiedustelupalvelu Mossadin kanssa, joka vakoilee myös NSA:lle ja CIA:lle, sekä luovuttaa heille tietoja.

CIA:n NSA:n ja Mossadin tarkkailulistalla eivät ole olleet mitkään hallitukselle potentiaaliset terroristit, vaan tavalliset ihmiset ja heistä ne jotka ollaan merkitty ns. seurantalistalle. Kun tässä maassa seurantalistalle joutuvat hyvin helposti mm. kansalaisaktivismitoimintaan osallistuneet henkilöt, jotka ovat alkaneet verkostoitumaan toisten samanlaisten ihmisten kanssa. Kun mitä suurempi joukko kansalaisaktivisteja ryhmittyy ja jos heidän joukkoonsa liittyy joku jolla sattuu olemaan paljon arkaluonteisia tietoja jne. Niin juuri nämä henkilöt pistetään tarkkailulistalla entistäin ylemmäksi ja heidän jokainen kännykkäpuhelunsa nauhoitetaan aina NSA:lta asti ja linjat alkavat rätisemään ja näiden ihmisten kännykän kautta myös salakuunnellaan heitä, niin etteivät itse seurattavat välttämättä tiedä, että heidän kännykkälinjansa näyttää varattua jos joku muu yrittää soittaa heille tämän etä-salakuuntelun aikana.



Kansainvälisiä tiedustelupalveluita ei kiinnosta minkään terroristien varjostaminen ja etsintä, vaan heitä kiinnostaa yksityishenkilöiden kiinnostuksen kohteet ja heidän tietonsa. Sillä mitä enemmän heränneitä ihmisiä verkostoituu keskenään, niin se pistää taas heräämään satoja muita ja tätä on juuri nyt tapahtumassa eri puolin maailmaa ja tämä on juuri se Zbigniew Brzezinskin pelkäämä joukkojen herääminen (global awakening), joka on uhka rikolliselle maailmaneliitille.