http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, toukokuuta 07, 2010

Iso-Britannian itsenäisyyspuolueen ex-johtaja ja nykyinen euroedustaja Nigel Farage yritettiin tappaa lavastetulla lento-onnettomuudella



Jälleen lavastetut lento-onnettomuudet jatkuivat maailmalla kun Britannian itsenäisyyspuolueen ex-johtaja ja nykyinen euroedustaja Nigel Farage yritettiin 6. Toukokuuta tappaa lavastetulla lento-onnettomuudella , kun Faragea kuljettanut pienkone syöksyi yllättäen maahan vaaliaamuna Luoteis-Lontoosa. Farage sekä myös turmakoneen pilotti selvisivät lento-onnettomuudesta vain lievin vammoin.



Farage oli viime-vuonna arvostellut EU:n tulevaa presidenttiä Herman Van Rompuyta kovin sanoin europarlamentissa. Hän sanoi Romopuylle, että "hänellä on karismaa yhtä paljon kuin kostealla rievulla" ja tämänkaltaiset mepit (euroedustajat) ovat maailmaneliitille erittäin vahingollisia, koska he uskaltavat kyseenalaistaa tämän illuminati-eliitin toteuttaman uuden maailmanjärjestyksen ja Faragen kaltaisista poliitikoista yritetään päästä eroon hinnalla millä hyvänsä. Itsenäisyyspuolue, jonka ex-puheenjohtaja Farage oli haluaa Britannian ulos EU:sta ja tämänkaltaisia puolueita pelätään maailmaneliitin puolelta, koska jokainen valtio joka alkaa vastustamaan euroopan unionia tulee kohtaamaan ongelmia.



Farage ei ole kuitenkaan euroopan unionissa ainoa meppi/euroedustaja kuka uskaltaa kyseenalaistaa asioita joista ei puhuta.



Italian euroedustaja/meppi Mario Borghezio nosti viime-vuonna pöydälle euroedustajien Bilderberg jäsenyyden ja hämärän kabinettipolitiikan harjoittamisen.

Näitä kyseenalaistajia pitäisi olla europarlamentissa enemmän, niin isoveli-eliitti joutuu sen jälkeen suurin ongelmiin. Mutta nyt näitä meppejä, jotka uskaltavat nostaa nämä aiheet pöydälle ovat varsin vähissä, koska suurin osa muista euroedustajista pelkäävät. Timo Soini tietää näistä asioista, mutta hän ei ole tätä rohkaisu kynnystä vielä ainakaan onnistunut ylittämään.