http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, toukokuuta 08, 2010

False-flagit jatkuivat jälleen New Yorkissa



New Yorkin poliisi NYPD tyhjensi Manhattanin Times Squaren perjantaina iltapäivällä paikallista aikaa epäilyttävän kylmälaukun takia. Kylmälaukku oli toimitettu paikalle hieman aiemmin tätä hollywoodmaista spektaakkelia varten, jossa pommimiehet pääsivät paikalle tutkimaan tätä "mystistä" kylmälaukkua ja näin saatiin jälleen medialle jännittävä/pelottava juttu aikaan.



New Yorkin Times Square on nyt ollut jo 2 kertaa näiden lavastettujen operaatioiden päänäyttämö. Mutta New York se on sen takia, koska Nykiläiset kokivat 9/11 lavastetut terrori-iskut kaikkein kovimmin ja osa heistä näkee niistä edelleen painajaisia. Eli siis haluttiin iskeä kaikkein heikoimpaan kohtaan Yhdysvalloissa.

Kun taas vahvin motiivi näissä false-flag operaatioissa on valmistella massat hyväksymään tuleva III-maailmansota. Iraniin, Pakistaniin, Jemeniin hyökkäys ja tätä varten nämä lavastetut terrori-iskujen valmistelijat ovat aina kotoisin jostain näistä maista. Mutta se mitä massat eivät tiedä, että nämä pommimiehet ovat CIA:n, FBI:n, Mossadin, Mi5:n, Mi6:n tukemia ja kouluttamia. Vaikka näiden syntipukkien rooli jää usein varsin pieneksi kun katsotaan lopullista operaation toteutusta.