http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 30, 2016

Porin poliisi ilmoitti välittömästi julkisuuteen, ettei vapaamuurariloosin palo vaikuta tahalliseltaPorin paikallinen Itäpuisto 1 osoitteessa toiminut vapaamuurariloosi paloi viime lauantaina poroksi asti ja tapauksesta kirjoiteltiin aina iltapäivälehdissä asti. 

Nyt tapausta tutkiva tutkinnanjohtajan sijainen rikoskomisario Toni Sjöblom Lounais-Suomen poliisista antoi välittömästi julkisuuteen tiedotteen, ettei palo vaikuta missään tapauksessa tahallaan sytytetyltä.

Tämän kaltainen toiminta poliisilta ennen tulipaloonkin liittyvän esitutkinnan alkua on hyvin poikkeuksellista toimintaa, joka ei ole millään tavalla normaalia käytäntöä.

Rakennuksesta oli havaittu jo tulevan savua n. kolmen aikaan yöllä, mutta pelastuslaitos tuli paikalle vasta puoli kuuden aikaan aamuyöllä. 

Jos poliisi haluaisi tutkia palon syttymisen perinpohjin, niin ensimmäisenä pitäisi katsoa tämän kyseisen vapaamuurariloosin omistaneen rekisteröidyn yhdistyksen tili/kirjanpito. 

Sillä jos tällä ry:llä, joka omistaa tämän ylimmässä kerroksessa palaneen loosin, olisikin ollut maksuvaikeuksia. 

Niin tämä olisi voinut olla mitä oivallisin hetki tuikata loosi tuleen ja pyytää sitten paikallisilta vakuutusyhtiössä työskenteleviltä vapaamuurari-veljiltä pientä palvelusta. Mutta myös poliisissakin toimii vapaamuurareita, jotka pystyvät tarvittaessa lakaisemaan rikostutkinnan maton alle, mihin tämä Porin vapaamuurariloosin tulipalo viittaa.

Eihän poliisi rupea normaaleissakaan rikostutkinnoissa heti ensimmäisenä huutelemaan iltapäivälehdille, "ettei tässä näy merkkejä mistään tahallisesta rikoksesta".

Vapaamuurarit kun vannovat ylemmillä asteillaan valan langenneelle Lucifer nimiselle henkiolennolle, niin he sitoutuvat myös olemaan lojaaleja toisilleen. Jolloin kenelläkään joka toimii siellä sisällä, ei ole oikeutta laverrella heidän toiminnastaa ulkopuolelle. 

Vapaamuurarit ovat sitoutuneet noudattamaan sääntöjään myös siviilielämässä loosien ulkopuolella.

Vapaamuurarien rituaalit 32-asteen jälkeen ovat kaikki satanistisia ja okkultismi on tiivis osa heidän maailmankuvaansa. 

Vakuutuspetokset maksavat yhteiskunnalle vuosittain n. 200 000 000 euron tappiot vakuutusyhtiöille. Eli 200 miljoonaa euroa palaa valtion rahoja näihin temppuihin, jotka ovat poliisin mukaan ihan yleistä kansanhuvia. 

Mutta silloin jos vapaamuurarit tekevät näitä vakuutuspetos-temppuja, niin heillä on aina se etu, että poliisissa ja vakuutusyhtiöissä istuu myös vapaamuurareita. 

Joten he voivat näin tehtailla kaikessa rauhassa vakuutuspetoksia, ilman joutumatta siitä rikosoikeudelliseen vastuuseen.


Lähde: http://www.satakunnankansa.fi/satakunta/poliisi-itapuisto-1n-palosta-mikaan-ei-viittaa-tahallisuuteen/