http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 18, 2016

Niinistö ja Ilves: Meidän täytyy puolustaa EU:taTasavallan presidentti Sauli Niinistö oli eilen vierailulla Virossa ja piti viron presidentti Toomas Hendrik Ilveksen kanssa pienimuotoisen tiedotustilaisuuden median edessä.

Joskus ehkä unohdamme, me suomalaiset, ehkäpä virolaiset täällä ja ihmiset monissa muissakin maissa, että EU on auttanut meitä, jos olemme itsellemme rehellisiä, hyvin paljon, presidentti Sauli Niinistö sanoi Viron vierailullaan.

Siis anteeksi mitä ? 

Mitä EU on auttanut ? Auttanut suomea velkaantumaan 100 miljardia euroa ja vienyt suomesta satojatuhansia työpaikkoja. 

Mutta käännetään toisinpäin, koska se mitä poliittinen eliitti sanoo, niin totuus on aivan vastakkainen mitä he sanovat.

EU ei ole auttanut meitä... Aivan oikein.

Jos emme ole itsellemme rehellisiä, niin emme näe tätä asiaa ollenkaan. Kyllä vain.

EU on syöpä, josta pitää päästä keinolla millä hyvänsä eroon ja siihen auttaa vain eroaminen EU:sta kansanäänestyksellä.


Miten suomalaiset saisi ymmärtämään uutisia paremmin

Kuten huomasimme, että poliittisen eliitin sanomiset tarkoittavat aina päinvastaista mitä he sanovat. Niin tässä voisi suomi olla maailman innovaatioiden kärjessä, jos joku lahjakas nörtti osaisi koodata sellaisen internet-sovelluksen, joka kääntää kaikki uutiset oikeaan muotoon. Kääntäisi jokaisen negatiivisen ei sanan kylläksi jne.  

Tällaisella sovelluksella olisi vielä varmasti tulevaisuudessa paljon kysyntää varsinkin poliittisesti heränneiden äänestäjien puolella. 


Lähde: http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/868106/Niinisto+ja+Ilves+vaativat+ihmisia+puolustamaan+EUta