http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 23, 2016

11 m² omakotitalostako ongelma asunnottomuuteen ?Huomenna Hyvinkäällä alkavat asuntomessut tuovat näytille myös erikoisia minitaloja, joista pienin on 11 m² omakotitalo.

Helsingin kaupungin nuorisosäätiö on jo alkanut rakentamaan konttiasuntoja nuorille. Jos vielä otetaan 11 m² kokoinen asumisratkaisu, niin jos näiden konttiasuntojen oletettiin kustantavan n. 30 000 euroa. Jos tämä suomen poliittinen ylimystö haluaisi säästää eniten kuluissa, niin halvempiakin omakotitaloja löytyy sillan alle asujille. Näissä ei ole edes tonttivuokraa.  

Oikeistolainen eliitti on aina elänyt siinä illuusiossa, että vasta siinä vaiheessa sinä olet jonkin arvoinen, kun sinä omistat asunnon. Omistat kiinteistön tai useita sellaisia. 

Oli sitten asunto tehty puusta tai tiilenpäistä, niin tuo asunto ei rakasta sinua, vaan sinun täytyy tehdä tämä puoli itse. 

Tavoittelemalla jatkuvasti lisää materiaa oikeistolainen eliitti yritää epätoivoisesti ostaa itselleen lisää omanarvontuntoa. Mutta kun tätä ei saa ostettua rahalla. Sitten koetaan suurta kateutta, kun täällä yli puoli miljoonaa suomalaista sylkee näiden gryndereiden omistamissa vuokra-asunnoissa kattoon ja tuntee itsensä köyhänä onnelliseksi. 

Onnellisuus on henkistä pääomaa ja sitä ei voi kukaan ostaa itselleen rahalla. 

Asunnottomuuden salatut syyt

Se miksi Helsingissä on edelleen suomen suurin asuntojono kaupungin vuokra-asunnoissa ja myös yksityisistä asunnoista on huutava pula.


Syy tähän johtuu kiinteistöjen omistajien ahneudesta, koska pelkästään pääkaupunkiseudulla yli 25 000 asuntoa pidetään tyhjänä, jotta sillä voidaan pitää asuntojen hinnat korkealla. 


Yli 70 % Helsingin kiinteistöistä on vielä suomen varakkaimpien suomenruotsalaisten sukujen hallussa ja tästä ei puhuta missään.
Asunnottomuusongelma poistuisi jos nämä ahneet kiinteistöjen päällä istuvat rikkaat suvut suostuisivat vuokraamaan ja investoimaan asuntoihin. 

Mutta heille suomen kansa edustaa valkoista roskasakkia kirjailija Jari Tervon ja Niklas Herlinin sanoin, jota pidetään nyt kurissa IV-olut päätöksen avulla. 

Kunhan suomen väestö saa vain tarpeeksi sirkushuveja ja vähän leipää, niin kansa ei kapinoi. 

Saksassa palkat nousevat 5 % ja täällä taas työläiset joutavat kortistoon nostelemaan ansiosidonnaisia. Suuryhtiöt samalla riistävät satoja miljoonia euroja valtion kassasta keneltäkään suomalaiselta kysymättä. 

Jos Suomea vielä vertaa Saksaan, niin täältä ei mitenkään voi löytyä 20 000 000 suomalaista halpatyön orjaa tekemään pelkällä työttömyyskorvauksella raskaita ja pakollisia töitä. Joilla sitten valtio voisi kiskuroida taseensa plussalle kiskomalla plustuloksen näiden halpatyöorjien selkänahasta.

Kuten legendaarinen elokuvaohjaaja Aki Kaurismäki aikanaan sanoi; ”Valtio on taloudellinen yhteenliittymä, jonka tarkoituksena on pitää kansa sen verran hengissä, että sen kustannuksella voi elää". 

Tuossa Kaurismäen lainauksessa ei sitten tarkoiteta mitään työttömiä valtion elättejä, vaan näitä omasta kuormasta ryöstäviä henkilöitä, joita suomen valtiovallan sisällä on liikaa. 


Vaikka me suomalaiset olemme vanha tsaarikansa, jota ensin alisti Ruotsi ja tämän jälkeen jouduimme Venäjän tsaarien vallan alle. Mutta nyt tuon itsenäisyyden jälkeen 1. tammikuuta vuonna 1995 maa liitettiin Euroopan unioniin, joka oli kasaarijuutalaisen pankkien aikaansaama ja luoma pyramidihuijaus. 

Pyramidihuijauksen tarkoituksena oli saada Euroopan valtiot jättämään omat rahansa ja luopumaan keskuspankkiensa itsenäisestä rahanluontioikeudesta. Suomi teki tämän mukisematta EMU-sopimuksella, joka päätettiin laittomasti kansan seläntakana. Koska tästä ei 1998 Lipposen hallinto uskaltanut tehdä enää kansanäänestystä. 

Suomen EU kansanäänestys tehtiin myös laittomasti, koska siinä ei kerrottu suomalaisille sitä, että menettäisimme EU-jäsenyyden myötä oman markkan sidotun rahan. 

Tulevaa euroa ei enää Suomen Pankki voinut devalvoida. Nyt kun Ruotsi elvytti talouttaan devalvoimalla ruotsin kruunua. Niin täällä Suomi joutuu lainaamaan jo turvapaikanhakijoita varten miljoona euroa tunnilta Euroopan keskuspankilta. 


Euroopan keskuspankin rahat tulevat pääosin maailman rikkaimmalta pankkisuvulta Rothschildeilta. Joten heiltä lainattua rahaa me täällä suomessa käytämme päivittäin. Se olisi hyvä jokaisen muistaa, että miten likaista rahaa tämä todellisuudessa on. Koska Rothschild rahoittaa tälläkin hetkellä USA:n armeijan kaikkia sotia ja lainaa niille rahaa tuohon päättymättömään sodankäyntiin. 

Jos Rothschildien suvun rahat pistettäisiin nyt kristillisesti tasan kaikkien maailman 7,4 miljardin ihmisen kesken. Niin meistä jokainen olisi lopulta miljonääri. 


Nordean pääekonomisti Aki Kangasharju päästi vielä vuosi sitten aivopierun, ettei suomalaisille köyhille anneta rahaa, koska he eivät osaa käyttää sitä.  

Suomessa kun tuloerot ovat kasvaneet huomattavasti 1995-2016 välisenä aikana. 

Kangasharju latasi vielä, että "matalapalkkaisiin töihin ei hakeuduta, koska sosiaaliturvan ja palkkatulon ero on liian pieni".

Menisiköhän tämä Nordean pääekonomisti Kangasharju  itse matala-alojen palkalla Nordeaan töihin ? No ei tietenkään, vaan kyllä hänkin nostaisi työttömyysetuuksia, jos se olisi hänellä ainoa mahdollisuus saada valtiolta taloudellista tukea. 

Mutta se on helppo tämän ruotsalaisen riistopankin kautta huudella Nalle Wahlroosimaisesti ja provosoida suomen pienituloisia. 

Vielä tämä sana "köyhä" on erittäin negatiivinen ja siitä on tullut eliitin ase pienituloisia vastaan, koska köyhyydestä on tehty aina kansallinen häpeä. Siksi moni mielummin kertoo olevansa freelance työntekijä, vaikka onkin koko ajan riippuvainen yhteiskunnallisista tuista. 

Pienituloiset suomalaiset laittavat kaikki tukirahansa suoraan kiertoon, jolloin nämä kiertoon takaisin laitetut tukirahat itseasiassa elvyttävät tämän maan taloutta. 

Kun taas jos joku herra yritysjohtaja ottaa yritystukia 100 000 000 euroa ja piilottaa niistä 50 % salaiselle Sveitsin tilille. Niin hän juuri tuolla toimenpiteellä vei suomesta useita tuhansia työpaikkoja. Koska tuo rahamäärä taas rahajärjestelmän kierrossa elvyttäisi suomen taloutta. 

Tätä taloustiedettä ei opeteta missään koulussa ja ilmankos liian moni suomalainen on täysin kujalla siitä, että miten raha ja talousjärjestelmä oikeasti toimii. 

Suomen pankit ovat jo vuosia sitten alkaneet rajoittamaan asiakkaidensa käteisnostoja, koska lopulta tästä käteisestä rahasta on tarkoitus päästä eroon lopullisesti. Koska näin on suunniteltu jo useita vuosia sitten. 

Syy tähän pankkien käteisnostojen rajoittamiseen johtuu siitä, että pankeilla ei oikeasti ole holveissaan kuin vain n. 10 % tuosta määrästä, jota heidän asiakkaidensa tileille on kirjattu. 

Suomalaiset pankit ovat todellisuudessa kuin joku luottotiedoton juppi, jolla on Ferrarit hankittu ja miljoonien eurojen luksustalo. Mutta lainaa ei olla vielä alettu maksamaan penniäkään takaisin. Mutta siinä vaiheessa kun vouti tulee ja ottaa ensimmäisenä miljoona-asunnon haltuun, niin murentuu tuolle velkakierteen ympärille rakennettu luksuselämä.

Jos siis suomalaiset nostaisivat kaikki tilinsä tyhjiksi, niin täältä kaatuisi jokainen suomalainen pankki konkurssiin ja tuolla olisi hädissään Nordeat, OP:t, Danske Bankit vaatimassa nostorajoituksia talletuspaosta asiakkailleen.

Tätä nämä pankit eivät kuitenkaan uskalla koskaan myöntää asiakkailleen, että he ovat perustaneet tämän lainajärjestelmänsä suoralle keskuspankkien kautta organisoidulle petokselle.

Länsimainen pankkijärjestelmä on huijaus, joka kehitettiin jo keskiajalla Englannissa. Nyt olisi jo suuri aika lakkauttaa tämä huijaukselle perustuva pankkijärjestelmä ja tuoda tilalle sellainen systeemi, joka ei ryöstä ihmisiltä reursseja, vaan antaa ihmisille resursseja.

Lähteet: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/60609-omakotitalossa-11-m2-tassa-se

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/hs-n-kysely-koyhyydesta-ajattelevatko-rikkaat-etta-700-000-suomalaista-on-rupusakkia/5619500  

http://www.hs.fi/talous/a1428551617479