http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 30, 2016

Citibank maksoi itsensä vapaaksi syytteistä 425 000 000 dollarillaValuuttakurssien ja korkotason manipuloinnista kiinni jäänyt rahanpesupankki Citibank maksoi itsensä pois syytteistä 425 000 000 dollarilla. 

Eli 425 miljoonaa riitti siihen, että tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä 3,5 miljardin dollarin nettovoiton tehnyt pankki sai pestyä kätensä rikossyytteiltä. Jossa tämä 425 milliä oli lopulta sovittelumaksu. 

Yhdysvallat pelasti vuonna 2008 Citibankin takauksilla, kun näiden samojen sijoituspankkien toimesta ajettiin talous sekaisin. Todellisuudessa tämä tuolloin tapahtunut Citibankin pelastus oli puhdas USA:n valtion veronmaksajien ryöstö, joka tehtiin tällä keinotekoisesti luodulla vuoden 2008 pankkikriisillä.

Totuushan tietenkin on se, että näillä USA:n armeijan sotiakin ja maailman huumekauppaa rahoittavilla pankeilla ei ole holveissaan kuin melkein pelkkiä bittejä. Sillä jos heidän asiakkaat mm. Kiinan valtio kävisi hakemassa kultaharkkonsa pois Fedistä (USA:n keskuspankki), niin siinä olisi lopulta tämä jenkkien keskuspankki laittamassa lappua luukulle.Benjamin Fulford kertoi jo alkuvuodesta, kuinka juuri tällä samaisella Citybankilla on ollut 58 miljardin tappioita ja heidän yksiä omistajia ovat Saudit. Lähde: Vastavalkea (Toimittaja: Riikka Söyring) 

ABC News