http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 12, 2016

Neil Keenan: Obama syrjäytetty valkoisesta talostaYhdysvaltalainen lakimies Neil F. Keenan, joka tuli tunnetuksi vuonna 2004 toimiessaan 9/11 terrori-iskuissa kuolleiden omaisten joukkokanteen asianajajana, jossa omaiset haastoivat USA:n hallinnon oikeuteen. 
Viimeisinä vuosina Keenan on kertonut olevansa jatkuvasti tiiviissä yhteydessä aasialaisiin hyvin vaikutusvaltaisiin sukuihin, jotka käyvät tälläkin hetkellä valtataistelua tämän toisen kuuluisamman eliitin kanssa, jonka tunnemme mm. Illuminatina.

Nyt Keenan väittää saaneensa sellaisen tiedon, että Valkoisessa talossa tapahtui hiljainen vallanvaihto muutama päivä sitten, jossa presidentti Obamalta vietiin oikeudet toimia presidenttinä. 

Valkoinen talokin laittoi tästä tapauksesta kirjauksen omille inernet-sivuilleen, josta se on nähtävissä osoitteesta: https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2016/05/06/executive-order-facilitation-presidential-transition


Obaman syrjäytti USA:n armeijan kenraali Joseph Dunford

Mielenkiintoista on vielä se, että kyseessä on juurikin sama kenraali, joka kuukausi sitten sanoi USA:n sotajohdolle että heidän kuuluisi pysyä kaukana politiikasta. Tapauksesta uutisoi tuolloin CNN.

Operaatio tapahtui Pentagonista kantautuneiden huhujen mukaan Huhtikuun 26-27 päivien välillä, jolloin kenraali Dunfordin johtamat erikoisjoukot kulkivat maanalaista tunnelia pitkin valkoiseen taloon. Juuri tuolla hetkellä Valkoinen talo oli lukittuna.


Keenanin mukaan vallanvaihto liittyi vielä jenkkiläisen rikollispankin Citibankin sisällä tapahtuneeseen juttuun, jossa kyseinen pankki pakotettiin toimimaan AIIB/WF/HSBC:n Baselin yhteyteen.


Äskettäin valkoisessa talossa järjestettiin perinteinen White House Correspondents Dinner 2016 päivällinen, jossa presidentti yleensä pitää pitkän puheen. Presidentti Obama tiputti puheensa lopuksi symbolisesti mikrofonin lattialle ja laittoi kaksi sormeaan suunsa eteen ja sanoi "Obama ulos". Mitä hän sillä sitten sen tarkemmin tarkoitti ?

Vaikka tämä Presidential transition or presidential interregnum on jo vuodesta 1828 lähtien säädetty asetus. Niin tällä kerralla jos Obaman korvasi tässä vaiheessa kenraali Dunford, niin se tarkoittaa silloin sitä, että Obama ei ole enää tällä hetkellä USA:n presidenttinä.

Kuten aina tämänkaltaisissa asioissa on tapana, niin tällaiset jutut kuullostavat liian hyvältä ollakseen totta. Miksi näihin juttuihin tarvitaan myös hyvin paljon avointa mieltä, jotta näitä pystyy myös internetin kautta selvittämään. 

Neil F. Keenanin tietolähteet perustuvat hänen omien sanojensa mukaan aasiassa toimiviin hyvin poliittisesti ja taloudellisesti vaikutusvaltaisiin pankkitahoihin, joilla on paljon USA:n valtion velkakirjoja yksityisissä pankeissa.

Yhdysvaltain senaatti vaati jo vuosia sitten rikostutkintaa kasarijuutalaisten liikemiesten pyörittämästä Goldman Sachs pankista. Mutta aina kerta toisensa jälkeen nämä konnat onnistuvat pääsemään pakoon ja ketään ei tuomita missään.

Vaikka USA:n hallinnon sisällä käydään tällä hetkellä mitä armottominta valtataistelua, niin tällaiset olosuhteet ovat hisoriankin valossa aina näyttäneet hyvin suurta vaaraa sisällissodan suuntaan. Koska tämä vuonna 1861 alkanut Yhdysvaltain sisällissotakin oli Rothschild pankkisuvun aloittama ja se oli kosto siitä, että heidän Yhdysvaltoihin perustama pankki lakkautettiin ja dollari sidottiin takaisin arvometalleihin.

Tiesitkö vielä sen, että Rothschild pankkisuku otti myös Suomen Pankin haltuunsa, silloin kun Suomi liittyi EU:n jäseneksi. Eli Rothschildit omistavat Suomen Keskuspankin
Illuminatin valtaeliitti ei kaadu yhdessä yössä


Vaikka nämä yhdysvalloista kuuluneet huhut ovat edelleen Keenanin kertomusten ja lähteiden varassa, niin selväähän se on, että tällaista lukuisista sijoituspankeistaan tunnettu salainen hämäräheikkien klubi (Illuminati) ei kaadu yhdessä yössä. Koska heillä on hallussaan myös maailman suurimmat kultavarat. 

Heidän valtansa on perustunut vain ja ainostaan pankkijärjestelmän monopolille, jonka he olivat perustaneet jo muinaisen Englannin kuningasvallan aikana. Sieltä tämä koko länsimainen pankkijärjestelmä sai aikanaan alkunsa, joka perustettiin tälle länsimaiselle ponzi-huijaukselle, joka tunnetaan velkapohjaisena talousjärjestelmänä.


Yhdysvallat on näytellyt koko ajan Illuminati-eliitin valtapolitiikassa päänäyttämönä, koska USA:n armeija on  tämän eliitin palveluksessa.

Tämä siis tarkoittaa sitä, että kaikki USA:n hallinnon julistamat sodat, jossa heidän armeijansa ja erikoisjoukkonsa hyökkää lähi-idän maihin. On vain tämän saman korruptoituneen kasarijuutalaisen pankkimafian öljysotia. Eikä niillä ole silloin demokratian kanssa mitään tekemistä.


Mutta koska suurin osa yhdysvaltain kansalaisista ovat keskivertoa kadunmiestä tyhmempiä, niin juuri tätä porukkaa on kätevä rekrytoida armeijaan. Aivan kuten USA:n entinen ulkoministeri Henry Kissinger totesi USA:n armeijan sotilaista näin: "Armeijan miehet ovat todella tyhmiä eläimiä, joita voi käyttää sotilaina ulkopolitiikassa"
Tämä kertoo jo kaiken olennaisen siitä, että miten paljon korruptoituneen eliitin miehet arvostavat USA:n armeijan sotilaita, joiden ruumiita tuodaan joka päivä lähi-idästä sinkkiarkuissa kotiin. 


Ehkä surullisinta näissä jenkkiarmeijan sotilaiden kohdalla on se, että suurin osa heistä kuvittelee sotivansa USA:n puolesta. Mutta ovatkin todellisuudessa lähteneet vaarantamaan henkensä ahneiden kasarijuutalaispankkiirien takia. 

Karuin totuus on se, että kaikki sodat ovat olleet pankkien sotia. Joten näin ollen tämä pankkimafia täytyy syrjäyttää vallasta, jonka jälkeen vasta se oikea rauha on palannut maailmaan.

Sotateollisuus on ollut Goldman Sachsillekin erittäin tuottava liiketoimintamuoto, josta he eivät suostu päästämään irti. Mutta valtioiden ryöstäminen on kanssa näiden samojen pankkien pääliiketoimia, koska he keinottelevat useiden valtioiden valtionlainoilla joka päivä ja harvas viikko.


Obaman vallanvaihdosta ei puhuta mediassa mitään


Hyvin monet varmasti ensimmäisenä kyseenalaistavat, että miksei tästä Obaman syrjäyttämisestä puhuta mediassa mitään ? 

USA:n korruptoitunut valtionhallinto on kautta vuosien toiminut niin, että kun vaikka presidentti pitää puheen, niin puhe sanellaan presidentin korvanappiin. 

Hallinnon takana on aina ollut CIA:n ja Pentagonin soluttamat miehet jotka ns. vetelevät presidenttiä naruista, kuin nukketeatterissa esiintyvää nukkea. Tällaisesta presidentistä käytetään yleensä nimeä "nukkejohtaja". Mutta tätä samaa valtametodia CIA käyttää myös hyväksi eri puolin maailmaa. Syyriassakin Bashar al Assad haluttaisiin korvata jenkeille nöyristelevällä nukkejohtajalla, joka alentuisi CIA:n lahjuksille.Julkisessa mediassa ei näistä CIA:n ja Pentagonin taustatiimistä puhuta juuri mitään. Heidät esitellään korkeintaan mister presidentin neuvonantajina, vaikka todellisuudessa Zbigniew Brezinski on hyvin vaikutusvaltainen mies Valkoisen talon sisällä ja huhujen mukaan kirjoittaa melkein kaikki Obaman puheet.

Mutta jos nyt presidentti syrjäytettiin salaisesti jenkkiarmeijan kenraalin toimesta, niin tällä vallankaappauksalla oli myös toimeksiantaja ja se ei tullut illujen puolelta, koska Dunford ei edusta ns. pimeyden voimia. 

Illuminatin salainen klubi taas koostuu Luciferia palvovista satanisteista, joiden poliittinen agenda olisi luoda maailmasta fasistinen liittovaltio, jota EU:n sisälle ollaan jo täyttä häkää suunnittelemassa.

Tämä salainen valtataistelu, jota nyt finanssipuolen valtaeliitit käyvät tosiaan vastaan on valon ja varjon välistä mittelöä.

Rikolliset sijoituspankit toimivat sotateollisuuden bisneshaarana ja tällainen toiminta ei koskaan edusta valon puolen energioita, vaan sodalla yritetään pitää yllä pelon ja kauhun valtakunta.

Valo edustaa polariteettien toista puolta ja totuus peittoaa valheet, koska valo on pimeyttä voimakkaampi voima. 

Illuminatin salainen klubi on kautta aikain onnistunut näillä n. 6:lla mediakorporaatiolla ylläpitämään valheeseen perustuvan illuusion, joka tunnetaan nimeltä viihdeteollisuus. 

Lopulta viihdeteollisuudesta tuli osa uutisvirtaa, koska uutiset viihteellistettiin ja lähes jokainen meistä tuli vielä riippuvaisiksi tästä illuusiosta. Kuten päivittäisiä saippuasarjoista tulee mieli riippuvaiseksi, niin myös viihdeteollisuuden voima perustuu tuolle samalle. Onko sitten ihme, että miksi tv:stä tulee yhä enemmän realitysarjoja, joiden tarkoitus on vain pitää ihmiset tyhminä.

Hylkäämällä television joutuu mieli lopulta keksimään jotain muutakin tekemistä, kuin vain pitää tietoinen mieli narikassa.

Nämä maailmalla kulissien takana tapahtuvat väännöt ovat paljon mielenkiintoisempia juttuja, kuin yhdetkään tv:n sarjat tai elokuvat. Koska juonenkäänteet elävät reaaliaikaisesti ja jokainen voi seurata tilannetta, vaikka myös Pentagonin sotilastiedustelu syöttää mediaan myös hyvin paljon väärää tietoa, jolla CIA toivoisi saavan harhautettua meitä.