http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 26, 2016

Juha Kurvinen asetettiin puhekieltoonOlin jälleen puhelimellä yhteydessä Juha Kurviseen ja mies kertoi uuden tilanneraportin Paiholasta.


Kurvinen asetettiin nyt puhekieltoon, eli hän ei saa osastolla puhua kenellekään muulle potilaalle. Mies on tällä hetkellä edelleen pakkohoidossa Joensuun Paiholassa, mutta siirsi kirjansa Turkuun, joten hänet on silloin lain mukaan siirrettävä 24 tunnin kuluessa sinne. Joten hänen seuraava osoitteensa on Kupittaan psykiatrinen osasto.

Siellä hän aikoo kirjoittaa teosta Kupittaan Kauhut, johon hän kertoo jokaisen ihmisoikeusrikoksen mitä siellä tapahtuu realiajassa.


Kupittaan skandaali paisuu

Tilanne tulee kieltämättä lisäämään Kupittaan skandaaliin lisää höyryä ja kun osastojen poliisitutkinta on vieläkin kesken ja Kurvisen luottotoimittajakin Iltalehdestä pelästyi, niin tällä hetkellä ainoa tiedotuskanava Kupittaan skandaalista on internet.Kurvisen blogbookin kirjoitukset Paiholasta katosivat, koska eräät asianomaiset vaativat ne poistettavan, koska kokivat tulleen kunnianloukatuiksi. 

Jäämme odottamaan minne tilanne kehittyy, koska Iltapäivälehdet vaikenevat Kurvisen tapauksesta. Yksikään tämän maan iltapäivälehti kun ei uskalla kirjoittaa suomen kansalaisen joutuneen sanavapausvangiksi psykiatriselle osastolle. Sellainen kun tahraisi välittömästi Suomen ihmisoikeuksien maineen kansainvälisesti.

Helsingin-Sanomat mm. ei saa kirjoittaa lainkaan näistä tapauksista jo senkään vuoksi, koska sanoma konsernilla sattuu olemaan lääkeyhtiöissä sijoituksia. Vapaudenriisto ja pakkolääkitys on heillä kielletty puheenaihe, josta ei saa kirjoittaa.