http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 25, 2016

Vaiettu energiavampyrismiTästä aiheesta nimeltä energiavampyrismi ei olla länsimaisessa mediassa oikein puhuttu juuri lainkaan, koska se on läsnä meidän jokaisen arkipäiväisessä elämässämme lähempänä kuin arvaammekaan.


Mitä on energiavampyrismi


Jokainen ajatus on energiaa ja oli siten negatiivinen tai positiivinen sellainen, niin sillä saadaan aiheutettua vaikka ihmiselle sekä negatiivisia tai positiivisia vaikutuksia.Mutta tämä ajatusenergiana lähetetty energia kuitenkin heijastuu aina lähettäjälleen takaisin moninkertaisena.

Suomalaistenkin viihdelehtien julkisuudenhenkilöt, jotka ovat varta vasten halunneet julkisuuteen esim. Seiska-lehtien lemmikeiksi, joutuvat näiden juorulehtien vuoksi julkisen energiavampyrismin kohteiksi, koska ovat itse sinne aikanaan halunneet.

Sellainen ajaa heitä hyvin helposti mm. alkoholismiin, koska tällaiset suurilta ihmisjoukoilta heille lähetetyt ja heijastettavat negatiiviset tunnetilat usein johtavat elämää tuhoaviin malleihin.
Mutta myös jokainen suomalainen, joka on riippuvainen joukkotiedotusvälineiden negatiivisesta uutisoinnista, altistuu usein mm. pelolle, turhamaisuudelle, vihalle, masennukselle jne.

Kaikki nämä negatiiviset tunnetilat jotka syntyvät esim. tiedotusvälineiden kautta kanavoituvat aina jonnekin ja tässä tapauksessa koska elämme Luciferin kirouksen alla, niin tämä negatiivinen henkiolento imuroi nämä enegiat itselleen jokaisesta negatiivisuudesta, jota tältä planeetalta syntyy.


Kiusaaminen on energiavampyrismia 

   

Monet koulukiusauksen kohteeksi joutuneet varmasti muistaa sen, kuinka nämä koulukiusaajat olivat sellaisia henkilöitä, jotka varastivat teiltä energiaa ja vielä nauttivat tuosta henkisestä alistamisesta.


Tuo tilanne jossa kiusaaja tuli luoksenne oli aina kuin sellainen tilanne, jossa energiakehosi otettiin jonkun ulkopuolisen hallintaan. Vähän kuin tila, jossa ette pysty liikkumaan.

Mutta tässä oli aina takana yksi salaisuus, jota kiusattu ei vielä noina vuosina ehkä tiennyt.

Se että sinussa oli tuo jokin heikkous, johon nämä energiavampyyrit pääsivät käsiksi ja siitä he saivat voimansa teidän henkiseen alistamiseen.

Mutta siinä vaiheessa kun tajusit sen, että jos saat tuon heikkoutesi pois, niin nämä energiavampyyrit eivät enää pääse teihin käsiksi, eivätkä enää kykene varastamaan teiltä energiaa/elämänvoimaa.

 Jokaisella ihmisellä on energiakeho (chakrat), joita ovat:1. Juurichakra

Selviytyminen, ruumiilliset tarpeet, fyysinen seksuaalisuus, heimovoima.Ensimmäinen chakra avautuu alaspäin ja se sijaitsee selkärangan juuressa, peräaukon ja sukupuolielimien välissä. Juurichakraan liitetään perusturvallisuus, joka tuntuu lujana maana jalkojen alla ja materiaalisella puolella selviytymisenä elämässä.


Se on yhteytemme fyysiseen maailmaan, kehoomme, tähän planeettaan ja sen mukanaan tuomaan alkuvoimaan sekä energiaan. Asioiden alulle paneminen, toiminta ja kyky saada asioita päätökseen tai valmiiksi heijastaa juurichakran energian virtausta.

Tämän chakran epätasapainoinen toiminta ilmenee turhautumisena, raivona ja väkivaltana, jotka kuvastavat perusluottamuksen puutetta.


2. Sakraalichakra

Symboli: Kuunsirppi, kuusilehtinen lootus.
Toisen energiakeskuksen nimi on sanskriitin kielellä Svadhisthana, joka tarkoittaa makeutta tai oman itsen pyhää kotia. Chakran hindusymboli muodostuu kuusiterälehtisestä lootuksenkukasta, vesielementtiä edustavasta ympyrästä ja kuunsirpistä.
Pääteema: Tunteellinen hedelmällisyys, sensuaalisuus, ihmissuhteet.
Sakraalichakra avautuu eteenpäin, on yhteydessä ristiluuhun ja sijaitsee vatsan seudulla, kämmenen verran navan alapuolella. 


Tämä lämpimän oranssin hehkuinen energiakeskus on feminiinisen nautiskelunhalun ja hedelmällisten voimien tyyssija. Se edustaa iloa ja aistillisuutta, eloisuutta, luovuutta ja hurmiollisia tunteita. Kykymme toteuttaa itseämme tunnetasolla sekä ihmissuhteemme heijastavat tämän chakran energian virtausta. Sakraalichakran epäharmoninen toiminta on nähtävissä elämän makeuden puutteena, tunteiden torjumisena tai tukahduttamisena sekä kohtuuttomuutena esimerkiksi seksin ja ruoan suhteen.

3. Solar plexus

Symboli: Alaspäin osoittava kolmio, kymmenterälehtinen lootus.
Solar plexus chakran sanskriitin kielinen nimi Manipura tarkoittaa 'loistavaa jalokiveä' tai 'jalokivien kaupunkia'. Manipuran hindusymboli muodostuu kymmenlehtisestä lootuksenkukasta ja kärjellään olevasta kolmiosta, jota ympäröivät kolme T-kirjaimen muotoista tulen symbolia (svastikas).


Pääteema: Henkilökohtainen voima, oma tahto, itseluottamus.


Kolmas chakra sijaitsee muutaman sormen leveyden verran navan yläpuolella, rintalastan alapuolella ja se avautuu eteenpäin. Tähän sisäiseen aurinkoomme liitetään energian muodostaminen lämpönä, voimana tai innostuneisuutena. Solar plexus chakra kuvaa myös oman egon ja myönteisen suhtautumisen oppikoulua, tiedon hankintaa ja älyllistä ymmärrystä huumorintajua unohtamatta. 


Olemassaolon muotoutuminen, riippumaton itsetunto ja itsetuntemus ovat osa tämän energiakeskuksen harmonista toimintaa keskittyneisyyden ja keskittämisen ohella. Epätasapainossa ollessaan tämän chakran huonosti virtaavat energiat näkyvät sekaannuksena, masennuksena, itseluottamuksen puutteena, vallanhimona tai ahneutena.

4. Sydänchakra

Symboli: Kuusisakarainen tähti, 12-lehtinen lootus.
Chakran sanskriitin kielinen nimi Anahata tarkoittaa 'lyömätöntä' tai 'ääni, joka muodostuu kahden esineen yhteen lyödessä'. Sen symbolissa on 12-terälehtisen lootuskukan sisällä kuusisakarainen tähti, kolmio ylös- ja alaspäin, joka kuvaa yhteiseloa hengen ja materian välissä.

Pääteema: Ehdoton rakkaus, sydämen rehellisyys, sielun kosketus.
Sydänchakra eli sielunportti muodostaa chakrajärjestelmän keskuksen, se sijaitsee sydämen korkeudella, keskellä rintaa eteenpäin avautuen. Tässä energiakeskuksessa on vilpittömän ja ehdottoman rakkauden, rehellisyyden ja luottamuksen tasapaino. Se on yhteys kaiken olevaisen sisimpään ja koko luomakunnan hellään huomaan. Aito myötätunto ja rakkaus ilman ehtoja ovat haastavia sydänchakraan liitettäviä aiheita, jotka kehittyvät ja kasvavat rakastavan ja ymmärtäväisen itsemme hyväksymisen kautta. 


Sydänchakran ajaton ulottuvuus tuo mukanaan uudenlaisen 'tässä ja nyt' elämisen taidon, jossa tunteet ovat puhtaita sydänchakran toimiessa avoimesti, sydämellisyys on itsestäänselvyys. Mikäli onnistumme toimimaan ilman, että tunteemme ohjaavat käyttäytymistämme ja astumme ulos almanakoista ja kalentereista, kun emme niitä tarvitse, löydämme kyvyn elää elämää sydämemme pohjasta. Sydänchakran epätasapaino voi aiheuttaa mustasukkaisuutta, katkeruutta, omistushalua ja kateutta. Kovasydäminen ja maaninen käyttäytyminen kuvastavat tämän chakran epäharmonista toimintaa.

Nyt tietää ainakin, että mistä Israel on varastanut tämän tunnuksen lippuunsa. 

5. Kurkkuchakra

Symboli: Ympyrä, 16-terälehtinen lootus.
Sanskriitin kielellä Vishuddha merkitsee puhdistautumista ja sanan hindusymboli muodostuu 16-lehtisestä lootuksenkukasta, jonka jokaisessa terälehdessä on sanskriitin kielisiä vokaaleja henkeä edustaen. Kukan sisällä on puhetta kuvaava, alaspäin osoittava kolmio sekä ympyränmuotoinen täysikuu ja Airavata, monikärsäinen elefantti.


Pääteema: Kommunikaatio, itseilmaisu, luovuus äänen kautta, tahdonvoima.

Viides energiakeskus eli kurkkuchakra avautuu eteenpäin ja se sijaitsee kaulakuopan ja kurkunpään välissä. Siihen liitetään kuunteleminen ja oman totuuden puhuminen, vastuu omista tunteista sekä kyky yhdistää sydän ja mieli. 


Taiteellinen luovuus, inspiraatio ja sisäinen riippumattomuus ovat osa tämän chakran harmonista toimintaa. Kurkkuchakran toimiessa vajaasti sen heikot energiat heijastuvat muun muassa arvostelun pelkona, mielipiteiden mustavalkoisuutena, ujoutena ja naamion taakse piiloutumisena.

6. Otsachakra

Symboli: 96-lehtinen lootus (2 x 48 terälehteä).
Sanskriitin kielellä otsachakran nimi on Ajna, joka tarkoittaa vastaanottamista, tietämistä tai hallitsemista. Sen symboli on kaksilehtinen lootuksenkukka, jonka terälehdet reunustavat ympyrää molemmin puolin. Ympyrän keskellä on alaspäin osoittava kolmio, jonka päällä saattaa esiintyä kuun sirppi sekä 'ilmentymisen piste'.

Pääteema: Intuitio, olemassaolon ymmärtäminen, tunneäly ja mielenvoima.

Kuudes chakra sijaitsee keskellä otsaa, kolmannen silmän kohdalla ja se avautuu eteenpäin. Otsachakra kuvastaa olemassaolon tietoista aistimista, mielen voimaa, totuuden etsimistä sekä intuitiota eli energiaa ennen ajatusta. Intuitio on vastaanottamista ja tietämistä, sisäistä näkemistä ennen konkreettisia todisteita. 


Tunneälyyn liitetään kuvitellun voima: minkä pystyt vastaanottamaan ja kuvittelemaan, sen voit myös saavuttaa. Suuren hengen tai jumaluuden innoittamat ajatukset, korkeampi näkemys sekä ajatuksen ja energian yhdistäminen ja ymmärtäminen mielletään myös osaksi tämän energiakeskuksen harmonista toimintaa. 

Kolmas silmä eli sielunsilmä on portti laajentuneeseen tietoisuuteen - mielen ollessa kirkas ja selkeä, on mahdollisuus kartoittaa vähitellen oma kohtalo edessään. Pelkästään älyn tai järjen varassa eläminen tukahduttavat otsachakran tasapainoista toimintaa, kuten myös haluttomuus katsoa sisäänpäin tai omien pelkojen tutkiminen.


7. Kruunuchakra - Sahasrara

Symboli: 1000-terälehtinen lootuksen kukka.
Kruunuchakran sanskriitin kielinen nimi Sahasrara tarkoittaa 'tuhatlehtinen' ja sen symboli koostuu ulkoisesta 960-terälehtisestä valokehästä, joka kuvastaa ikuisuutta. Tämän kehän sisustassa on toinen lootuskukinto, joka säteilee kultaan vivahtaa valkoista valoa.

Pääteema: Henkisyys, auttaminen ja palveleminen, vapautuminen ja puhdas tietoisuus.

Myös päälakikeskuksena tunnettu kruunuchakra sijaitsee ihmisen päälaella ylöspäin avautuneena, se on henkinen yhteytemme maailmankaikkeuden energiakenttään ja kaiken tiedon alkulähteeseen. Sen kautta koemme täydellisen tyhjyyden, vapautuksen mielen ja materian rajoituksista, vastaanotamme kosmista energiaa ja uskomme elämään sen puhtaimmassa muodossaan. 


Kruunuchakra avaa tietoisuutemme kauneuden uusille tasoille, rakkauden läsnäolon ohjaavaan valoon. Tämä chakra on tiemme ykseyteen kaiken elämän kanssa, sen kautta tulemme ymmärtämään, että olemme jumalallisia olentoja rakastavassa universumissa. Seitsemäs energiakeskus on yleensä enemmän tai vähemmän kehittynyt, joten siinä ei esiinny varsinaisia tukkeumia, mutta sulkeutuneena se saattaa heijastaa kuoleman pelkoa, kielteisiä ajatuksia ja jatkuvaa huolenkantamista. 

Rajoittuneena se estää myös kykyämme oivaltaa tai tiedostaa mitään itseämme suurempaa voimaa.


Miksi psyykkisestä vampyrismista vaietaan ?

Tiedeuskovaisille energiavampyrismia ei ole edelleenkään olemassa ja ilmankos myös Englantilainen Wikipedia kertoo, että tämä ilmiö on vain olemassa fiktiivisessä kulttuurissa ja elokuvissa.

Tiedeuskovaiset kiistävät myös samalla sen, ettei heillä ole lainkaan negatiivisia tunteita, joita jotkut toiset ihmiset voisivat imeä heistä itselleen.

Negatiivisuus on kuitenkin tämän koko maailman tehokkain keino pitää kansat kurissa, koska sillä heidät saadaan turhautumaan, masentumaan, vihaiseksi jne. Hajoita ja hallitse systeemi on kaiken tämän takana.

Esimerkiksi monikansalliset yhtiöt ovat onnistuneet luomaan täydellisen illuusion siitä, että työttömät olisivat syyllisiä huonoon vientiin ja saavat työväestön vihaamaan työttömiä tästä syystä, kun palkansaajien pitää vielä kustantaa työttömien eläminen.

Mutta missään vaiheessa ei kerrota sitä, että kuinka paljon tämä rikas eliitti syö ja ryöstää omasta kuormasta, koska tämä maailman rikkain klubi on ryöstänyt itselleen yli 99 % koko tämän planeetan resursseista.

Itseasiassa tämän satanisteista koostuvan illuminatin (maailman salainen eliitti) suurin salaisuus, jota he varjelevat aina Vatikaania myöten, on juuri tähän ihmisen psyykkiseen energiaan liittyvä juttu.Sillä jos tämä Vatikaanin suurin salaisuus paljastuisi kaikille tämän planeetan ihmisille, niin pelkästään sen joukkovoiman yhteinen psyykkisen energian voima olisi niin voimakas, että se tuhoaisi tämän eliitin vallan yhdessä yössä. Koska jo yksittäisessä ajatuksessa on suunnattomasti voimaa, mutta kuvitteles 7,4 miljardia positiivista ajatusta samaan hengenvetoon.

Se olisi jo sellainen energialähetys, että tämän koko planeetan negatiivinen lähetys päättyisi eetteristä kokonaan. 

Mutta juuri tästä syystä näiden sionistikonnien mediat tuottavat vain masentavia ja negatiivisia uutisia, joilla pidetään negatiivisuus yllä. Koska positiivisuutta ei tämä satanistinen eliitti kestä, koska jo pelkkä tietoisuuden valo on heille liian kirkas. 

Nyt kuitenkin satumme jo elämään niitä aikoja, jolloin kaikki vääryys ja valheet paljastuvat ja nämä roistot joutuvat ensimmäistä kertaa vastuuseen teoistaan. 

Energiavampyyrit ovat geneettisesti vielä tavallisia ihmisiä erilaisempia, että heidän DNA:nsa ei ole ihan täysin ihmistä, vaan siinä on paljon verilinjaa eräästä käärmeitä muistuttavasta alien rodusta. Illuminati on varjellut hyvin pitkään omaa verilinjaansa ja pyrkinyt pitämään sen puhtaana.

Energiavampyrismia harrastavat ihmiset ovat sellaisia luonteeltaan, etteivät he kykene pitämään kuin vain negatiivista energiakenttää itsellään ja he imevät muista ihmisistä energiaa. Tällainen negatiivinen henkilö voi jo pelkästään astua huoneeseen sisään, niin kaikki työpaikalla herkemmät ihmiset aistivat oman energiakenttänsä muuttuvan miinusmerkkiseksi (negatiiviseksi). 


Negatiivisuutta ruokkii myös raskas musiikki (mm. hevimetalli) ja tällaisella toiminnalla saa hajoitettua oman energiakenttänsä. 

Syy vielä siihen, että miksi monet ihmiset jotka kuuntelevat raskasta musiikkia, kokevat vielä saavansa siitä itselleen voimaa, johtuu siitä että he tiedostamatta palvelevat vielä materian pimeitä voimia. Eivätkä ole vielä onnistuneet kasvamaan riittävästi henkisellä elämänpolullaan, jotta olisivat onnistuneet muuttamaan sielunsa värähtelyn positiiviseksi sähkövaraukseksi. 
 Ihmisen on sähkömagneettinen olento

Tiesitkö sitä, että ihminen on sähkömagneettinen olento ja hyvin heikot sähkömagneettiset impulssit ohjaavat kehoamme.

Sydän ja aivot toimivat kuin pientaajuuslähettimet ja niiden sähköistä toimintaa voidaan seurata koko elimistömme.


Saksassa kehitettiin jo useita vuosia sitten laite, jolla ihmisen kehon epäharmonisia sähkövarauksia voidaan korjata sähköisesti. Laitteen nimi on Health Angel.

Tästä kyseisestä laitteesta on jopa eräät suomalaiset skeptikot hyppineet seinille.  Mutteivat ole edes testanneet kyseistä laitetta ja väittävät kuin kaivon pohjalta, ettei kaivon yläpuolella ole maata ollenkaan näkyvissä. No ei varmaan ole jos ei sinne ylös ensin katso.


Raskas musiikki on suurvaltojen salainen MK MIND CONTROL ase

Tätä asiaa ei oikein haluta kertoa populaarimusiikinkaan kuluttajille, että tämä lähinnä Yhdysvalloissa tuotettu raskas populaari kuin raskas hevimetalli musiikki on itseasiassa ollut koko ajan sotateollisuuden kompleksin (military industrial complex) väestönhallinta-ase.Se on ollut erittäin nerokas keino pitää miljardit ihmiset hallinnassa ja vielä siihen kaupan päälle, tällä raskaalla musiikilla nämä ihmiset vielä onnistuvat huomaamattaan tuhoamaan enrgiakenttänsä tuolla raskaalla musiikilla.

Mutta perus räkärock musiikki myy siksi edelleen, koska se toimii varsinkin päissään joraaviin ihmismassoihin. Sellaiseen asiakaskuntaan, jonka yhteinen perusvärähtely on perustyhmän kadunmiehen tasolla.

Mutta ei silti ketään pakoteta vaihtamaan musiikkimakujaan vaikka klassiseen musiikkiin, koska tämä kaikki musiikkiteollisuudella väestönhallinta on tehty taitavasti. Discomusiikki ajettiin pois 70-luvun lopulla taitavasti, kun tuotiin tilalle hedelmäkakkupoikien Village People, jolla taas annettiin punk nuorisolle kuva, että "Discomusiikki on homojen hommaa".


Nämä populaarimusiikin Illuminatin mannekiinit on nostettu tuonne vain poikkeusluvalla.

Heistä luotu populaarikulttuurin palvonnan kohde perustuu vain pelkälle illuusiolle, koska heidän mielensä on vielä traumatisoitu. Koska muuten he eivät kestäisi tuota niin raakaa "showbusiness rulettia".

Ihmisen energiakenttiä siis manipuloidaan musiikilla, vaikka valtaosa ei tätä tiedä.

Miksi vielä suomalainen iskelmä on mollivoittoista ja taas ruotsalainen duurivoittoista ? 

Tämä johtuu siitä, että suomessa joudutaan jo löytämään älyn ja tunteen välinen tasapaino. Kun ruotsalainen mielenlaatu on vieläkin tekopirteä. 

Koko maaplaneetalla on edelleen kokonaisesti tunnekenttä aivan sekaisin tällä hetkellä ja meneppä vaikka lähi-itään keskustelemaan näiden Muhametilaisten kanssa vaikka uskonasioista, niin heti alkavat hyppimään seinille. 

Suomalainen luonteenlaatu on taas enemmän jo sisäänpäinkääntynyt, joka ei ole kuitenkaan mikään negatiivinen asia, jos siihen sisältyy aitoa itsetutkiskelua. Eli sitä että havainnoit itseäsi ja löydät lopulta oman todellisen itsesi ja kykenet löytämään vielä oman älyn ja tunteen välisen tasapainon. Tällaisessa tilassa et ole enää altis energiavampyyreiden psyykkisille hyökkäyksille, oli sitten nämä vampyyrit työpaikallanne tai muualla. 

Energiavampyyrien torjuntaan kuitenkin ylivoimaisesti paras keino on tämä vanha viisaus "rakastakaa vihamiehiänne". Sillä kun saatte muutettua heidänä käyttäytymisenne teitä kohtaan. Se on kuin patteri jonka miinusmerkkinen negatiivinen varaus käännetään positiiviseksi sähkövaraukseksi.

Ajatusenergiassa on vielä sellainen puoli, että negatiivisen kuin positiivisenkin energian lähettäjä heijastaa aina takaisin itselleen tuon energian, oli se sitten positiivista tai negatiivista. Mutta positiivisessa ajatuksessa on yli 100 kertaa enemmän voimaa, kuin negatiivisessa ajatuksessa. Joten tästä tiedämme, että negatiivisuus ei kannata ja sen voi kanavoida myönteiseen suuntaan.

Negatiivisia tunteita monet suomalaiset purkavat eritavoin, toiset pilkkovat puita, kun tas toiset taas lähtevät urheilemaan ulos jne. Perjantaipullo on paljon huonompi keino lähteä purkamaan työviikon aikana kertynyttä negaatiota, joten on hyvin tärkeää kanavoida meidän jokaisen terveys kaiken muun näiden edelle.


Lähteet: http://www.theyogablog.com/7-chakras/ 

http://www.wikihow.com/Deal-With-Psychic-Vampires 

http://www.psychicvampirism.com/ 

http://www.sahkoailmassa.fi/blogi/25-saehkoeinen-kehomme-saehkoeherkkyys