http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 30, 2016

Koiviston salainen konklaavi-sopimuksen salattu sisältöVuonna 1992 tältä maaltamme loppuivat rahat ja jotain oli tehtävä. Niimpä silloinen presidentti Mauno Koiviston aloitteesta valtionvarainministeriössä tehtiin poikkeuslakeja, joilla kassakriisi torjuttiin.

Lopulta päädyttiin salaiseen kassakaappisopimukseen, jonka sisältö tunnetaan Koiviston konklaavina. Mitä tämä salainen sopimus piti sisällään ? 

Sillä määriteltiin se, että miten suomen pankit saivat pelastettua itsensä. Mutta kun veronmaksajilta ei voitu enää ryöstää rahaa, niin pitikin ryöstää 90-luvun laman yrittäjät. Joten suomen pankit sitten ulosmittasivat kymmenien tuhansien suomen yrittäjien vakuudet. 


 Sitten suomen pankit irtisanoivat yli 42 000 suomalaisen yrityksen lainat, jolla kaikki nuo yritykset kaatuivat, eli menivät konkurssiin ja pankit ulosmittasivat heidän vakuutensa (talot jne.). Pakkohuutokaupoissa sitten saatettiin myydä yli 560 000 markan arvoinen talo jollekin paikalliselle ulosottomiehen kaverille 80 000 markalla. 

Pankit siis selvästi halusivat pelastaa itsensä 90-luvun laman aikana, koska olivat myös velkaantuneita. Mutta koska pankit päätettiin salaisella presidentti Mauno Koiviston konklaavilla pelastaa, niin siihen keksittiin keino ryöstää 42 000 yrittäjää.

Koiviston konklaavissa päätettiin myös, ettei yhtäkään suomalaista pankkia voi kukaan yrittäjä haastaa oikeuteen. Joten tällä pankit pesivät kätensä ja hommasivat itselleen syytesuojan.
Koiviston konklaavisopimus ajoi lopulta nämä yli 42 000 konkurssin tehnyttä yrittäjää erään Norjalaisen perintäyhtiön rahastettavaksi.

Lopulta yli 11 000 konkurssin tehnyttä yrittäjää tekivät itsemurhan 90-luvun ja 2000-luvun aikana. Joten kyseessä oli myös eräänlainen suomalaisiin pienyrittäjiin kohdistunut väestönvähennys-operaatio.

Koiviston konklaavisopimus pitää purkaa välittömästi ja nämä 90-luvun yrittäjien velat pitää antaa anteeksi. Sillä kun valtiokin on vuodesta 2008 lähtien velkaantunut mielettömiä määriä, niin tuleville sukupolville jää muuten pelkkä luu käteen. Koska ei siinä ole mitään järkeä, että tulevat sukupolvet joutuvat elämään pallo jalassa rautakettingillä.

Oikeistolainen eliitti kun kaavailee vievänsä suomen EU:n fasistiseen liittovaltioon, jossa ihmisoikeudetkin lopulta riisutaan Kiinan tasolle. Koska demokratia on eliitille suuri uhka, josta täytyy päästä keinolla millä hyvänsä eroon.

Kaiken taustalla on ollut ja tulee olemaan taistelu suomen väestön tietoisuuden hallinnasta.Kyse on suomen yksittäisten kansalaisten joukko manipuloinnista, joka edelleen toimii aivojen kognitiivista keskusta passivoittavan tv:n avulla. 

Televisio on mitä mainioin joukko manipulointiväline, koska ohjelmien sisältöön ei katsoja pysty mitenkään päättämään. 

Sieltä tulee reality ohjelmia ja Huutokauppakeisaria, sekä muita tyhjäpäiden saippuasarjoja, joihin sitten tavallinen suomalainen jää helposti koukkuun. 

Mutta luovat ihmiset eivät voi sietää televisiota, koska sen sisältö ei yksinkertaisesti palvele enää omaa todellisinta itseä. Varsinkin mainokset joka toisella kanavalla pelkästään ärsyttävät mieltä, kun jatkuvasti täytyy vaihtaa kanavaa mainoksien ajaksi pois.


Suomen hallinto yrittää pitää vielä kansan tyytyväisenä

Nyt kun menneinä vuosina Sipilän trio on joutunut tekemään jenkkikonsulttien määräyksestä paljon ikäviä leikkauksia, niin kansa pitää kuitenkin saada pidettyä tyytyväisenä. Joten joku oli siellä vetänyt selvästi ässän hihasta ja tuonut nelosolut-kortin pöydälle, joka vielä ylläri ylläri suututti Alkon ahneet omistajat.

Alkoholin vuosittaiset haitat sen sijaan maksavat valtiolle vuosittain monta miljardia ja alkoholivero taas tuo valtion kassaan vain juuri ja juuri miljardin.

Mutta SSS-hallinnolle on tärkeintä, ettei suomalaiset herää poliittisesti ja ala kapinoida. 

Siinä vaiheessa kun Sipilän hallinto alkaa tyrkyttämään suomalaisille tätä yhteiskuntasopimusta, niin tässä vaiheessa hallinto laittaa kätensä duunarien kukkarolle ja sellaiset 5-10 % palkkojen alennukset pistävät lopulta työväestön kaduille huutamaan raivosta. 

Sitten hallinto tuo poikkeuslain ja armeija ottaa vallan, koska poliisien resursseihin ei tätä työväestön tuhoamista uskalleta antaa. Itse asiassa poliisien alasajo on ollut koko ajan käynnissä ja niiden määrää vähennetään koko ajan lisää. Mutta siinä vaiheessa, kun sotilaspoliisi astuu kuvioihin, niin tavallisen perinteisen liikkuvan poliisin palveluksia ei enää täällä tarvita. 

Suomen pankeilla on jo nyt käynnissä ankeat ajat, kun lainanottajia on entistäkin vähemmän ja tämä tietää sitä, että rahan määrä kierrossa vähenee. Joka lisää työttömyyttä ja ostovoiman laskua.

Suomen Pankki varoitti juuri muutama päivä sitten suomen asuntovelkaisten kasvusta.  

Siellä tämä kotitalouksien kasvanut velka tiedetään, että mihin se lopulta johtaa. 

Se johtaa asuntokuplaan ja yhtäkkiä tilanne on kuin Irlannissa muutama vuosi sitten, jossa tapahtui asuntokupla. 

Lopulta Irlanti alkoi painamaan ominpäin euroja, elvyttääkseen talouttaan. Mutta täällä sinisilmäisessä suomessa taas tyydyttiin vaan ottamaan lisää pikavippejä Euroopan keskuspankista ja annettiin velkavuoren kasvaa. 


Suomen eläkerahastot ovat kuitenkin ryövänneet tuosta suomen yli 100 miljardin velkapotista veroparatiisi-tileille 2/3. Että näiltä Eläkevarmoilta ja muilta HYVÄ VELI -rahastoisat suomikin maksaisi velkansa vaikka samantien. Mutteivät nämä ahneet eläkerahastojen kirstujen päällä istujat suostu antamaan senttiäkään suomen talouden pelastamiseen.

Koska eläkerahastot ovat vain rikkaan eliitin käytössä ja sillä ei ole tarkoituskaan parantaa heikentyneen suomen taloutta, tai valtionvelkaa. 

Suomen kansan kun kuuluisi näiden veroporsaiden mukaan olla heidän alamaisiaan ja raataa veronmaksajana, että tämä valtionvelalla keinottelu pysyisi pystyssä.

Todellisuudessa ilman näitä keskiluokan kovan työn raatajia tämä maa ei pyörisi päivääkään. Mutta suurin synti tässä on kuitenkin sen, että tämä yhteisestä kuormasta liikaa ryöstävä eliitti syyttää sitten suomen keskiluokkaa suomen velkaantumisesta, vaikka he ovat siihen itse ahneudellaan syypäitä. 

Kyllä valtiolla rahaa on vaikka muille jakaa, mutta kun elämme kvartaalikapitalismin aikakaudella, jossa suurien lihapatojen äärellä on vain rajatusti paikkoja. Ne paikat ovat vain HYVÄ VELI -verkostolle, eikä sinne ole tavallisilla suomalaisilla veronmaksajilla mitään asiaa. 

Suomen pankit eivät aja kuin vain omaa etuaan ja uutta rahaa syntyy vain velkana.


Mutta nyt kun suomessa on yli 600 000 työtöntä ja valtio velkaantuu tunnin aikana yli miljoona euroa, niin ei tällaista velkaa voida mitenkään maksaa takaisin ajoissa. Koska jossain vaiheessa, kun velkamäärä ylittää tuon kriittisen seuraavan vaiheen, niin tänne tulee vierailulle USA:n hallinnon konsultti, joka haluaa taas jälleen leikata ison siivun seuraavasta valtionyhtiöstä. 

Suomen valtionyhtiöt on tarkoitus ryöstää kaikki täältä ulos, jolloin lopulta olisi jäljellä enää ulkomaalaisten monikansallisten yhtiöiden hallussa oleva Suomi, jossa terveyskeskuksetkin muutetaan lopulta Yhdysvaltain hallinnon kaltaisiksi rahastusautomaateiksi. 

USA:n hallinnon konsultit ovat tulleet suomeen tuhoamaan tämän maan talouden ja ajamaan tänne sen avulla toimeksiantajiensa monikansalliset yhtiöt.


Käynnissä oleva TTIP-sopimus tulee olemaan erittäin tuhoisa hanke suomen valtiojärjestelmälle, koska se tulee vielä viemään myös ihmisoikeuksia pois.

Suomi halutaan vielä mukaan Natoon ja EU-liittovaltioon. 

Naton suhteen asia on jo salaisesti sovittu kulisseissa ja Presidentti Niinistö vielä yrittää esittää, että siitä voitaisiin järjestää kansanäänestys. Mutta Kokoomus lupasi USA:n Helsingin suurlähetystölle vievänsä Suomen Naton jäseneksi ilman kansanäänestystä, mikä oli USA:n suurlähetystön toivomus. 

Lisäksi tämä 1. syyskuuta 2014 Naton ja Suomen kanssa ratifioitu isäntämaasopimus on jo Naton miehityssopimus, joka voidaan aktivoida jo pienelläkin sotilaallisella konfliktilla Euroopassa.

Tämän kaiken takana on Naton suunnitelmat hyökätä Suomen kautta Venäjälle, jos vain saavat ensin valehyökkäyksen toteutettua ja aloitettua sotilaallisen konfliktin Venäjän ja Euroopan välillä. 


Lähteet: http://vastavalkea.fi/2015/04/13/sinivalkoinen-kavallus-lyhytdokumentti-1990-luvun-laman-uhreista/