http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, toukokuuta 27, 2016

USA:n armeija ei ole vieläkään vienyt sotakalustoaan pois suomestaVaikka Rissalassa toukokuussa järjestetty yhteissotaharjoitus USA:n armeijan ja suomen maavoimien kanssa, niin missään ei olla tiedotettu siitä, että milloin USA:n armeija vie sotakalustonsa pois täältä.Yhdysvaltain maavoimien 20 Stryker miehistönkuljetusajoneuvoa ovat edelleen suomessa.


Suomessa järjestettävät sotaharjoitukset saivat tämän kevään alussa uudet tiedotussäännöt, joilla on tarkoitus salata näiden tiedottaminen tulevaisuudessa paremmin.


Niillä hallitus pyrkii välttämään USA:n suomessa järjestettäviin sotaharjoituksiin liittyviä poliittisia kohuja, joita aiemmin on ilmennyt juuri sillä puolella, ettei niistä olla edes tiedotettu suomen puolustusvaliokunnalle.


Tiedotus kusee ja pahasti 


Tähän mennessä suurin ongelma näissä suomessa järjestettävissä sotaharjoituksissa on ollut huono tiedottaminen, joka on seurausta siitä, että tätä maata eivät enää johda Tasavallan Presidentti. Vaan maata johdetaan kenraalien kabineteista.


Jos USA pitää jo suomea yhtenä alusmaanaan, niin tällä perusteella he pitävät jo suomessa yllä salaista ja poliittista valtaa. Näin ollen USA:n armeija voi kutsua tästä lähtien itsensä suomeen sotaharjoituksiin ja painostaa suomen mediaa olemaan kertomatta näistä aikeista. Mutta aina ennen pitkää nämä asiat kuitenkin lopulta vuotavat jonkun suusta aina mediaan asti.


CIA:n salainen suunnitelma

Kaiken tämän USA:n ja suomen armeijan välisten sotaharjoitusten takana vaikuttaa yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n  salainen suunnitelma suomen osalta ja se on saada järjestettyä jokin suomen poikkeustilaan laukaiseva konflikti. Se voi olla jopa näiden viime vuonne suomeen solutetun lähi-idän sotarikollisen salainen aseistaminen ja irtipäästäminen suuremmissa kaupungeissa samanaikaisesti.

Jos tällainen tilanne onnistuttaisiin Sorosin ja muiden konnien rahoilla järjestämään suomessa, niin se syötäisi pahimmillaan suomen aina sisällissotaan, jonne tuo viime vuoden lopulla laajennettu 25 000 taisteluvalmiuden suomalaisten reservi lähetettäisiin taistelemaan.


Suomen sisäministeriö teetti viime vuoden lopulla salaisen kyselyn, joka lähetettiin kaikkiin suomen hautaustoimistoihin. Siinä kysyttiin, että paljonko sieltä löytyy ruumisarkkuja ja ruumishuoneelta tilaa. 


Eikö jo tässä vaiheessa ala hälytyskellot soimaan ? Sillä suomen hallitus varautuu tässä nyt johonkin ja jos vähänkään käyttää niitä aivoja, niin tuo kysely liittyy johonkin salaiseen suunnitelmaan, jossa suomeen suunnitellaan sotatilaa.


On se sitten lähi-idän sotarikollisten aloittama sisällissota, tai Naton aikaansaama sotilaallinen konflikti Venäjän kanssa, niin kaiken tämän salaisen suunitelman takana on syöstä Suomi Ukrainan kaltaiseen sotatilaan, jolla verukkeella sitten USA:n armeija ja Nato voivat tunkea koko sotakalustonsa tänne pysyvästi ja aloittaa suunnittelemaan hyökkäystä Venäjälle.


Tämä ei ole mitään harhakuvitelmaa, vaan totuus Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n toimista, joilla se on nyt manipuloinut suomen sisäistä turvallisuustilannetta huonompaan suuntaan.


Yhdysvaltain sotilastiedustelulla on Suomen kohdalla vain yksi tavoite tällä hetkellä ja se on Ukrainan kaltaisen kriisin synnyttäminen täällä, jotta USA:n armeija saisi tekosyyn miehittää Suomen sen varjolla.
Näitä lähi-idän sotarikollisia on tähän mennessä paljastunut jo useita suomessa ja MV-lehti on tämän suhteen tehnyt loistavaa työtä heidän jäljittämiseen. Suomen suojelupoliisi SUPO:n tehtävänä olisi keskusrikospoliisin kanssa selvittää nämä vaaralliset sotarikolliset suomessa ja karkoittaa heidät täältä pois. Mutta suomen korruptoitunut oikeuslaitos suojelee näitä lähi-idän sotarikollisia.


Bloggaaja ja suomen poliisihallinnon vainoama Markus Jansson on jo kirjoittanut vision siitä, että miten tämä ISIS-terroristijärjestön ulkomailta rahoitettu yllätyshyökkäys suomessa voisi tapahtua.


Kulttuurimarxismilla aivopestyt suvakit sen sijaan pitävät edelleen silmänsä kiinni, eivätkä suostu avaamaan silmiään sen edessä, että tämä maa on nyt todella suuressa vaarassa näiden lähi-idän ISIS:n sotarikollisten vuoksi.


Suursijoittaja George Soros on yksi terroristijärjestö ISIS:n rahoittajista: http://www.nationalwriterssyndicate.com/content/view/19093/2/george-soros-funding-isis-ukraine-debacle/

Mutta myös Yhdysvaltain hallinto rahoittaa ISIS:stä myös. Tämä käy ilmi salaisesta Pentagonin sotahallinnon raportista

Suomen Puolustusvoimat suunnittelivat jo vuonna 2014 uudistuksia kaatuneiden hautaushuoltoon ja siirtymistä enemmän kenttähautaukseen.


Shiiaterroristeja on jo suomessa ja he tulivat tänne viime vuoden lopulla tekeytyen turvapaikanhakijoiksi.

Näitä kyseisiä shiiasotilaita tuki lähi-idässä korruptoitunut USA:n hallinto ja nämä shiiasotilaat murhasivat ja kiduttivat irakin kansalaisia.


Nyt heidät on tuotu suomeen komennukselle ja salainen CIA:n salainen suunnitelma olisi lopulta järjestää lähi-idän kaltainen sisällissota Suomessa näiden lähi-idän sotarikollisten aloittamana. Jotta USA:n armeija ja Nato voisi miehittää sen varjolla Suomen.
Lähteet: http://www.hs.fi/politiikka/a1455861288869

http://www.lansi-savo.fi/mielipide/paakirjoitukset/paakirjoitus-sotaharjoituksista-tiedottaminen-petti-pahasti-331533  

https://medium.com/insurge-intelligence/secret-pentagon-report-reveals-west-saw-isis-as-strategic-asset-b99ad7a29092#.jwv54wwb1

http://mvlehti.net/2016/05/08/tama-shiiasotarikollinen-on-suomessa/