http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 03, 2016

EU:n sotilaspoliisit harjoittelivat kansalaiskapinaa vartenDaily Express lehti kertoo, että EU:n sotilaspoliisi järjesti Saksassa valtavan harjoituksen, jossa harjoiteltiin kansalaiskapinan kukistamista.

Harjoitukseen osallistui yhteensä 600 poliisia ja sotilasta, joista on tarkoitus koota oma EU:n sisäinen sotilaspoliisijoukko. 

Saksan hallituksessa työskentelevä Euroopan-asioiden puheenjohtaja Andrej Hunko olisi halunnut päästä seuraamaan kyseistä harjoitusta paikan päälle, mutta se evättiin.

Eversti Richard Kemp on väittänyt, että EU:n keskushallinnon Brysselin tavoitteena olisi nyt koota jäsenmaiden yhteiset kansalliset armeijat yhteen.

Hunkon mukaan tätä kyseistä EU:n sisäistä sotilaspoliisijoukkoa ollaan nyt valmistelemassa ja kouluttamassa poliittisten ja kansalaisaktivismin kukistamiseen. Ilmeisesti kyseessä on sellainen iskuryhmä, jonka EU lähettäisi tarvittaessa jonnekin EU-maahan, jos siellä syntyisi vaikka tällainen Islannin kaltainen vallankumous.

Toki nyt mitään tämänkaltaista mielikuvaa ei kannata synnyttää, että EU:n sotilaspoliisiarmeija olisi jokaisen EU-maan kansalaisten niskan päällä. Koska tämä koko operaatio vain viestii EU:n takana olevan valtaeliitin epätoivosta, koska nythän EU-maille alkaa selvitä tämä euron todellinen tila. 

Suomi on jo velkaantunut yli 100 miljardia ja jos vielä joku puolue väittää sanovansa, että euro on ollut menestystarina, niin tämä on jo aikamoista itsepetosta. Kokoomuksen ja RKP, niinkuin Keskustankin olisi jo syytä katsoa itseään peiliin.

http://uberuutiset.fi/2016/04/30/laura-huhtasaari-eroon-eurosta/

Laura Huhtasaari (ps.) on tällä hetkellä eduskunnassa yksi niitä muita rohkeita, jotka uskaltaa rummuttaa euro eron puolesta. 

Nyt eduskunnassa tarvitaan myös muita kansanedustajia, joilla ei ole seteliselkäranka ja uskaltavat puhua euro erosta. Koska jos tässä suomen rapautuneessa taloustilanteessa alkaa kumartamaan lobbarien lahjuksille ja kääntää selkänsä isänmaalle, niin tällainen kokoomuslainen minä ensin/sulle-mulle poliitiikan aika on jo suomessa ohi. 

Kuten olemme huomanneet, että vallanhimo ja sekä vallan sisäpiirin korruptio on jo ajanut lukuisia entisiä ministereitä suurempien lihapatojen ääreen mm. Brysseliin tai ulkomaisiin sijoituspankkeihin

Kokoomus haluaisi luoda suomesta samanlaisen, kuin 1918 ja tämä olisi jo syytä tajuta myös äänestäjien. 

Hyvinvointi tulee kuitenkin aina vain kuluttajilta ja siitä ne työpaikat oikeasti syntyvät.

Sen sijaan nämä veroparatiiseihin ja Sveitsiin omaisuutensa piilottavat rikkaat eivät auta suomen hyvinvointivaltiota juuri ollenkaan. Mutta haluavat siitä usein vielä kunnian itselleen, kun ovat näiden suurien yhtiöiden suurpääoman osakkeenomistajia.     Tiede konferenssi Tedissä puhunut miljonääri Nick Hanauer paljasti tämän asian juuri, että kuinka rikkaat eivät oikeasti luo työpaikkoja, vaan niitä luodaan vain kuluttajien ostovoiman kautta. Niin ilmankos tämä luento sensurointiin aina lopulta TED X:n sivustolla. 

Voit pelkästään suomessa luoda työpaikkoja ostamalla suomalaista. Näin yksinkertainen asia tämä työpaikkojen luominen on. 

Suomalaiset poliitikot ja puolueet valehtelevat jatkuvasti ennen vaaleja, kun lupaavat suomeen satojatuhansia työpaikkoja. Todellisuudessa näillä puolueilla ei ole juurikaan mitään tekemistä suomalaisen teollisuuden kasvussa. Vaan suomalaisen teollisuuden kasvusta ovat ikävä kyllä vastuussa suurten yhtiöiden omistajat, jotka harjoittavat rahaeliitin ajaman talouden nollakasvun oppeja. Jossa teollisuus vedetään täältä hyvinvointi suomesta ulos ja työläisille annetaan potkut, koska halvempia duunareita löytyy ulkomailta. 

Rikas kapitalisti ei kykene ajattelemaan tätä kaikille meille yhteistä talousjärjestelmää kuin vain oman napansa kautta. Hän menee siihen halpaan, että silloin kun hän saa tehtyä voittoja irtosanotulla työvoimalla, niin hän kuvittelee että yhteiskunta voi sitä paremmin. Mutta tämä on täyttä harhaa, k0ska mitä vähemmän on ostovoimaa, niin sitä vähemmän on asiakkaita jne. Raha kun ei kasva koskaan puussa, vaan sitä syntyy vain uusina investointeina (velka).         

Lähde: http://mvlehti.net/2016/04/30/eun-sotilaspoliisi-harjoitteli-kansalaiskapinaa-varten/