http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, toukokuuta 29, 2016

Hollywood veteraani Chuck Norris varoitti kemikaalivanoistaNo nyt alkaa tulla näitä Hollywoodin legendoja esiin, jotka uskaltavat ottaa puheeksi paljon puhutut myrkylliset kemikaalivanat, joita salainen maailmanhallinto ruiskuttaa koko ajan taivaalle.

Hollywoodin veteraaninäyttelijä Chuck Norris astui esiin ja alkoi puhumaan näistä myrkyllisistä kemikaalivanoista julkisesti.Norris oli blogannut aiheesta ja kertonut kuinka ihmiset eivät edelleenkään ymmärrä sitä, miten vaarallisia kemikaalivanat ovat ihmisten terveydelle. Koska ne sisältävät monia ihmisen terveydelle vaarallisia myrkkyjä kuten bariumia, alumiinia ja strontiumia.

Armeijan suihkukoneiden säiliöihin varastoidut myrkyt jäävät taivaalle kemikaalivanaksi ja tippuvat sieltä alas. Milloin ne kulkeutuvat lopulta ihmisten hengitysteiden kautta kehoon ja heikentävät ihmisten immuniteettia, mikä on kemikaalilentojen salainen poliittinen agenda. Vasemmalla puolella näemme myrkyllisen kemikaalivanan. Tältä se näyttää taivaalla. 

Kun taas tämä oikeanpuolimmainen on suihkukoneen tiivistevana, joka pyyhkiytyy pois taivaalta. Kemikaalivanojen sisältämät myrkyt (alumiini, strontium, barium) surkastuttavat aivot ja varsinkin vielä vesijohtoveden sisältämän natriumfluoridin kanssa se kalkkeuttaa ihmisen aivotoiminnan.

Kaiken tämän takana on vain saada ihmiset pysymään ruodussa, sekä heikennettyä heidän immuniteettinsa. Ottaen huomioon vielä sen, että kemikaalivanat eivät ole ainoita kemikaaleja, joille ihmiset päivittäin altistuvat. Mutta kemikaalilennot on suojattu julkisesti armeijan ilmavoimien toimesta väittämällä, että sillä tutkittaisiin ilmastoa. 

Eli ilmaston tutkiminen käy myrkyttämällä ilmastoa ja tämä kun tehdään Yhdysvaltain avaruushallinto NASA:n alaisuudessa, niin tyhmät ihmiset eivät huomaa mitään.Yhdysvalloissa sotilastiedustelu keksi jo ajat sitten kemikaalivanoille tieteellisen peitenimen geoengineering, eli ilmastonmuokkaus.

Lähteet: http://www.express.co.uk/news/weird/673157/Hollywood-hardman-Chuck-Norris-comes-out-as-chemtrail-global-warming-conspiracy-theorist