http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 31, 2016

Digi Today: Windows 10 on saanut ihmiset raivon partaalleWindows 10 käyttöjärjestelmä on saanut useat ihmiset suorastaan raivon partaalle, koska se on asentunut ihmisten koneille luvatta

Eräs valokuvaajana työskentelevä suomalaisnainen oli saanut lopulta tarpeekseen siitä, että hänen koneelleen alkoi asentumaan luvatta Windows 10 -käyttöjärjestelmä, ilman että käyttäjä sitä huomasi.

Käyttöjärjestelmän asennus oli keskeyttänyt tietokoneen kaikki toiminnot useiksi tunneiksi, kun näytöllä näkyi vain Windowsin sininen latausprosessi.

Sitten kun Windows 7:n palautus ei enää onnistunut, niin tästä suivaantuneena nainen oli lähtenyt suoraan Microsoftin pääkonttoriin Espooseen.

Nainen marssi sitten Microsoftin pääkonttoriin ja sanoi ensitöikseen näin; "Te olette tunkeutuneet lankoja pitkin minun kotiini, joten minä tunkeudun nyt tänne".

Pääkonttorilla he ottivat lopulta naisen sinne vastaan, kun hän uhkasi heitä oikeusjutulla. 

Microsoftin Windows-liiketoiminnasta vastaavan yksikön johtaja Tom Toivonen toteaa, että parempaa teknistä apua saisi heidän ilmaisesta käyttäjätuesta puhelimitse. Microsoftin käyttöjärjestelmät ovat kehittyneet koko ajan kohti teknokraattisia käyttöjärjestelmiä, joissa tietokoneen käyttäjälle jää yhä vähemmän mahdollisuuksia päättää siitä, että asentuuko konelle esim. päivityksiä vai ei. 

Microsoft Windows käyttöjärjestelmissä nämä ns. automaattiset päivitykset kun ovat todellisuudessa koneelta vakoiludatan lähetysprosesseja, joita Microsoft tallentaa omiin vakoilukeskuksiinsa, joita he nimittävät itse datakeskuksiksi, jonne käyttäjiltä vakoiltua dataa talletetaan.

Windows 10 käyttöjärjestelmän esiversio sisälsi jo oman vakoilutyökalun, jonka kautta Microsoft vakoilee käyttäjiään.Suomen hallitus vaati jo vuosi sitten Microsoftia rakentamaan lupaamansa datakeskuksen (vakoilukeskus) suomeen, mutta Microsoft alkoikin vuokrata tätä salaisessa paikassa Uudellamaalla sijaitsevaa data ja vakoilukeskustaan muille tahoille (tod. NSA).

Hyvä käyttöjärjestelmä on sellainen, että siihen käyttäjät luottavat. Mutta käyttäjien henkilökohtaisen datan salainen vakoilu ei lisää käyttäjien luottamusta käyttöjärjestelmiä kohtaan. Missä kohdin Microsoft kyllä kusee omiin muroihinsa. 

Sillä jos he aikovat vielä tulevaisuudessa lanseerata näitä Windows käyttöjärjestelmiään yhä Orwellmaisempaan suuntaan, niin lopulta heidän asiakkaansa pelästyvät näitä käyttöjärjestelmiä, joiden ohjelmoidut botit alkavat ojentamaan käyttäjiä vääristä ajatuksista, joita onnistutaan tulevaisuudessa lukemaan Motorolan kehittämällä piirisovelluksella.

Ei kukaan tervejärkinen ihminen halua enää käyttää tuollaisia ajatusrikollisia vainoavia käyttöjärjestelmiä, sillä internet on jo tällä hetkellä kehittymässä kohti totaalitaarista ajatusrikollisten vainoamisverkkoa, jota Naton ja armeijan kybersotayksiköt yrittävät epätoivoissaan valvoa. Teknologia kehittyy joko kahteen suuntaan. 

a.) Avoimeen tietoon ja käyttäjien vapauteen

b.) Totaalitaariseen isoveli valvoo systeemiin, jossa botit alkavat lopulta valvomaan käyttäjien ajatuksia

Kumman noista haluat tulevaisuudessa valita ? 

Se kun on jokaisen meidän päätettävissämme, että haluammeko me todella, että teknologia ja tekoäly tulee orjuuttamaan koko ihmiskunnan ja juuri tämän takia jokaisen pitäisi olla omalla tietoisella mielellään hereillä. Eikä enää nukkua valveilla kuten ennen.

Windows on ollut tähän mennessä hyvin kaupallisesti menestyvä käyttöjärjestelmä, mutta nyt se on alkanut kusemaan omaan yhtiöönsä päin. 

Koska nämä uudemmat Windows käyttöjärjestelmät alkavat menemään yhä enemmän siihen suuntaan, että käyttöjärjestelmä asentaa lupia kysymättä päivityksiä sekä uusia käyttöjärjestelmiä käyttäjien koneille. 

Eihän nyt vieraidenkaan luo mennä kylään kysymättä, vaan yleensä on tapana soittaa heille ensin, että oltaisiin tulossa käymään.

Microsoft luovuttaa keräämänsä datan suoraan NSA:lle, jolle se myy ne salaisista hinnoista. Mutta myös CIA:lla on oma salainen takaportti Microsoftin vakoilukeskusten dataan.

Lähteet: http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/dt-windows-10-raivo-yltyy-suomessa-nainen-tunkeutui-kone-kainalossa-microsoftin-paakonttoriin-6555353

http://www.iltalehti.fi/digi/2015080420130946_du.shtml

http://www.hs.fi/talous/a1436406848497