http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, toukokuuta 27, 2016

Niinistö ja Cargotec joutunut jenkkiläisten painostuksen kohteeksi Iran kaupoissa


Suomen Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on joutunut yhdysvaltalaisen Iranin ydinvastaisen järjestön (UANI / United Nuclear Against Iran) painostuksen kohteeksi.

Kyseinen järjestö lähetti perjantaina suomeen tiedotteen, jossa he varoittivat presidentti Niinistöä siitä, että Iranin kanssa valtiollisten suhteiden ylläpitoon sisältyy valtavia riskejä.

Samainen UANI-järjestö kertoo myös uhkailleensa suomalaista nosturiyhriö Cargotecia. United Nuclear Against Iran (UANI)- järjestön johdossa toimivat lukuisat kasarijuutalaistaistaiset neokonservatiiviset sionistit kuten entinen amerikkalaisdiplomaatti Mark Wallace.UANI-järjestön puheenjohtajan toimii ent. USA:n oikeistolainen senaattori Joseph Lieberman.

UANI-järjestön perustajia olivat vuonna 2008 Wallacen ohella diplomaatit Richard Holbrooke ja Dennis Ross


UANI / United Nuclear Against Iran poliittinen agenda on ajaa Israelin etuja maailmalla


Tämä kasaarijuuttien konnien Irania vastaan uhitteleva järjestö jo pelkästä nimestään paljasta suoraan sen, että mikä on heidän yhteinen arkkivihollinen (Iran).

Israelin arkkivihollinen kun on juuri Iran, jota vastaan se pyrkii näillä perustamillaan poliittisilla peitejärjestöillä peittoamaan niin poliittisesti kuin taloudellisesti.

Kun tämä kyseinen Irania vastaan toimiva UANI-järjestö on jopa yhdysvalloissa hyökännyt Obaman hallintoa vastaan, koska USA:n hallinto on Obaman hallintokaudella on UANI-järjestön mukaan harjoittanut liian avointa Iran-politiikkaa.UANI-järjestön taustalla vaikuttaa Israelin ydinohjelma 

Jos nyt mennään vielä näihin salattuihin faktoihin, joista ei kerrota suomen mediassa juuri lainkaan. Eli tähän Israelin ydinaseisiin ja ydinohjelmaan.

Israelilla uskotaan olevan n. 100-400 ydinaseen arsenaali. Mutta virallisesti Israelin hallinto ei ole kieltänyt näiden ydinaseiden olemassaoloa.

Vainoharhaisella Israelin poliittisella johdolla on ollut jo pitkään voimassa ns. Samson Optio, joka on ydinaseilla toteutettu suunnitelma. Jos Israeliin hyökätään muualta päin, niin he laukaisevat ydinaseensa muihin maihin lupaa kysymättä.

Joten jos Israelilla on näin suuri ydinohjelma, niin tämänkaltainen ydinohjelma vaatii varmasti tuhottomasti uraania.


Miksi suomalainen pörssiyhtiö Cargotec joutui UANI-järjestön hampaisiin

Tässä kansan uutisten julkaisemassa uutisjutussa mainittiin, että suomalainen pörssiyhtiö Cargotec oli joutunut erityisesti tämän sionistisen UANI-järjestön hampaisiin. Miksi ?

Cargotec on suomalainen pörssiyhtiö, joka toimittaa ulkomaille mm. lastinkäsittelykohteita ja -laitteita laivoihin, satamiin, terminaaleihin ja lähikuljetuksiin.

Yhtiö perustettiin kesäkuussa 2005, kun Kone Oyj muodosti lastinkäsittelyratkaisut-toimialastan erillisen yhtiön.

UANI-järjestön mukaan Cargotecin nostureita käytetään Iranissa mm. siviilien hirttämiseen.

Valkoinen talo on yrittänyt pitää julki koko ajan mainetta, että se taistelisi ydinsalakuljetuksia vastaan: https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2016/04/01/fact-sheet-countering-nuclear-smuggling


UANI toimii Israelin tiedustelupalvelu Mossadin alla

UANI järjestön neuvonantajana toimi muuan Israelilainen Meir Dagan, joka toimi myös uransa aikana Israelin armeijan komentajana. Eli Mossadin kaksoisagentteja tarvitsee tämä firma neuvonantajikseen. Mielenkiintoista, todella mielenkiintoista.

No shit sherlock! Pitäisikö vielä uskoa, että tällä järjestöllä ei todellakaan ole mitään tekemistä Israelin valtion etujen ajamisen kanssa.


Suomen Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on siis joutunut nyt Israelin valtion painostuksen kohteeksi, koska suomalainen Cargotec tekee kauppaa edelleen Iranin kanssa, jota taas Israel ei hyväksy ja on siksi lähettänyt UANI-järjestön gorillansa suomeen ojentamaan vielä suomen presidenttiä.

Tämä Iranin vastainen UANI-järjestö ajaa vain Israelin valtion etuja, eikä kenenkään muiden. Siksi se on myös ollut Yhdysvaltain hallinnon ja Obaman Iran-politiikkaa vastaan.

Ydinsalakuljetuksen mahdollisuus ?


Vai olisikohan tämän taustalla vielä jonkin polttavampi juttu, josta ei media ole päässyt kärryille. Ettei tämä jonkin suomalainen pörssiyhtiö olisi sittenkin tehnyt Iranin kanssa sellaista kauppaa, johon sisältyy tämä ydinvoimaloiden sisällä tuotetun uraanin kuljettaminen. Koska siitä perinteisesti Israelin valtio vetää herneet syvälle nenään. Kuten Fukushimankin ydinvoimalan onnettomuudesta jo eräs amerikkalainen toimittaja syytti Israelia. Japani kun oli huhujen mukaan luvannut myydä  Iranille uraania.


Lähteet: http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3551479-amerikkalainen-painostusryhma-varoittaa-presidentti-niinistoa

http://www.businesswire.com/news/home/20160526006358/en/High-Level-Iranian-Delegation-Heads-Finland-UANI-Highlights