http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 11, 2016

Tutkijat löysivät hermomyrkkyä hammastahnasta, vaikka sitä on ollut fluoritahnoissa alusta saakka
Joukko tutkijoita on tehnyt tutkimuksen fluoripohjaisista hammastahnoista ja saanut selville sen kuinka suuri myrkky niissä oleva fluori oikein on. 

Tutkimus on sinällään omituinen, kun fluorin on jo useita vuosikymmeniä tiedetty olevan voimakas hermomyrkky. Niin edelleen joukko skeptikkojärjestöjä pitää fluoria edelleen hampaille terveellisenä ja luokittelee fluorin myrkyllisyyden höpö-höpö juttuihin. Tämä osoittaa vain sen, että meidän joukossamme on edelleen paljon hyödyllisiä idiootteja.

Fluoripohjaisiin hammastahnoihin keskittynyt tutkimus sai selville, kuinka hammastahnoissa ollut fluori oli saanut käyttäjilleen aikaan mm. aivo- ja hermostovaurioita ja tutkijat perustavat väitteensä avoimista tutkimuksista kerättyyn dataan.

Vaikka fluori on voimakas hermomyrkky, niin natriumfluoridi on myös fluorin kaltainen aine, jota lisätään mm. monien kaupunkien vesijohtoveteen, jotta ihmiset saadaan pysymään passiivisina. Koska natriumfluoridi kalkkeuttaa käpyrauhasen (käpylisäke) toimintaa.


Käpyrauhanen on ihmiselle elintärkeä osa, koska se säätelee mm. melatoliinia, joka toimii ihmisen sisäisenä kellona määrittäen mm. vuorokausirytmin. 

Käpyrauhasen kautta ihminen kykenee muodostamaan oman tietoisuutensa ja jos tämä osa saadaankin fluorin tai natriumfluoridin avulla kalkkeutettua, niin tällä saadaan ihmisestä lopulta kuin kävelevä vihannes. Koska ihminen, joka ei tiedosta sitä että hän pystyy säätelemään itse omaa tietoisuuttaan, altistuu hyvin helposti itsensä ulkopuolelta tulevalle mielen manipuloinnille. 

Yleensä suurin osa tv:n orjista ovat juuri käpyrauhasensa kalkkeuttaneet ihmiset, jotka ovat jääneet riippuvaisiksi tv-viihteestä.


Tässä on kuva fluorilla kalkkeutetusta käpyrauhasesta.Fluori hammaslääkäriteollisuudessa on myytti Ehkä suurin huijaus mitä hammaslääketiede on ihmiskunnalle syöttänyt on fluorin ympärille rakennettu myytti, että tämä hermomyrkky olisi hampaalle hyväksi.


Hammastahnoja on myös paljon fluorittomia, joita saa monista luontaistuotekaupoista. 


Sattumoisin myös maailman salainen Illuminati- eliitti on myös tuonut käpyrauhasen heidän salaiseen ja okkultistiseen symboleihinsa. 


Mikäli ei satu omistamaan omaa kaivoa, josta tulee luonnon pohjavettä, niin kaupastakin saa ostettua suomalaista lähdevettä, jossa ei ole lisättyä natriumfluoridia seassa. Mutta monien suomalaiskaupunkien kuten Helsinginkin vesijohtovesi on fluorattu ja fluorauksen syy on suomalaisten käpyrauhasten kalkkeuttaminen. 

Koska sillä saadaan ihmiset pidettyä helpommin tässä kollektiivisessa unessa, jolloin ei kollektiivinen herääminen taas ole yhtä voimakasta, kuten se varmasti olisi jos vesijohtoveteen tai hammastahnoihin ei lisättäisi fluoria.

Fluoriton elämä on kuitenkin jokaisen mahdollisuus ja oma valinta. Koska vain sinä itse päätät sen, että mitä sinä teet omalle terveydellesi.