http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 18, 2016

Kuvia Rothschildien salaisista bileistä vuodelta 1972


Marie-Héléne Rothschild edusti aikanaan ranskan rikkaimman Rothschild pankkisuvun eliittiä. 

Internettiin vuoti muutama vuosi sitten valokuvia 12. joulukuuta 1972 järjestetyistä Rothschildien salaisista kemuista.


Nämä vuonna 1972 järjestetyt salaiset Rothschildien bileet järjestettiin Rothschildien omistamassa Château de Ferrières palatsissa. Kyseessä on vielä sama paikka, jossa kuvattiin myös Stanley Kubrickin "Eyes Wide Shut" -elokuvan eliitin satanistiset ryhmäseksirituaalikohtaukset.


Samassa paikassa kuvattiin myös Roman Polanskin elokuva "Yhdeksäs Portti (9th Gate)"


Tässä kuvassa poseeraavat Paroni Alexis de Redé ja Paronitar Marie-Héléne de Rothschild.


Alexis de Redé käytti näissä 1972 vuonna järjestetyissä kemuissa samanlaista tuplanaamaria, joka nähtiin myös Eyes Wide Shut elokuvassa.


Juhlissa oli paljon naisilla lintuhäkkejä rekvisiittana.Taidemaalari Salvador Dali oli myös Rothschildien salaisten bileiden vakiovieraita, joka oli vielä vastannut monien naamareidenkin suunnittelusta. 

Tässä kuvassa hän poseeraa yhdysvaltalaisen näyttelijä Mae Westin kanssa. 


Rothschildien kemujen ruokapöytä näytti mielenkiintoiselta, kun siellä oli lapsinukkeja, joilta osalta oli pää irti. Tällä symboloidaan illuminatin sisäistä mielenhallinta kulttuuria (Eng. MK culture).


Tässä kuvassa näkyy yksi bileiden ruokapöytä, johon on aseteltu alaston mallinukke makuuasentoon.

 

Sitten kun alkaa miettimään sitä, että miksi nämä Hollywoodin kuuluisat naistähdet kuten aikanaan Audrey Hebpurn eksyi näihin Rothschild pankkieliitin salaisiin bileisiin. Mitä he siellä tekivät näiden limanuljaskojen ja satanistien keskellä ? 

MK Monarch ohjelmoidut hollywood tähdet olivat näissä bileissä eliitille ns. vapaata riistaa. Eli heitä sai tietyt bileisiin osallistuvat herrasmiehet käyttää vapaasti seksuaalisesti hyväkseen. 


Elokuvaohjaaja Roman Polanski on vielä mielenkiintoinen mies, kun hän raiskasi vuonna 1977 Kaliforniassa 13-vuotiaan tytön ja pakeni sieltä ennen tuomiota ulkomaille.

Mies pakeni ranskaan ja ei ole enää tuon jälkeen uskaltanut matkustaa yhdysvaltoihin, koska siellä hänen kansainvälinen pidätysmääräyksensä on edelleen voimassa. 

Mutta vuonna 2009 hänet pidätettiin sveitsin Zürichin lentoasemalla Yhdysvaltain vuonna 1978 antaman pysyvän pidätysmääräyksen perusteella.

Lopulta Polanskin nykyisen kotimaan Ranskan ja toisen kotimaan Puolan ulkoministerit riensivät Polanskin avuksi ja lapsenraiskaaja päästettiin pakoon kuin koira veräjästä. Koska hän selvästi sai apua korkeammalta taholta, jonka sisällä pedofilia on eliitin sisällä toimiva luontaisetu.


Tässähän äskettäin tuli vielä tieto, että aiemmin jo pedofiili skandaaleissa ryvettynyt miljardööri Jeffrey Epstein pyöritti jopa Lolita Lines- nimistä yksityistä lentoyhtiötä, jolla tarjottiin varakkaille asiakkaille alaikäisiä naisia seksiseuraksi.  

 

Yksi vakioasiakkaista oli yhdysvaltain ex-presidentti Bill Clinton, joka käytti kyseisen lentoyhtiön palveluksia ainakin 26 kertaa. 

Lentokoneissa oli sängyt, joissa eliitin pedofiilit käyttivät seksuaalisesti hyväkseen 12-vuotiaita tyttöjä.

Pedofilia on aina kuulunut satanistisen Illuminatin sisälle. Se on edelleen Hollywoodin elokuvateollisuuden suurin ongelma, jota salataan kaikilla keinoilla. 

Epstein joutui vasta vuonna 2006 FBI:n tutkinnan kohteeksi ja hänet tuomittiin lopulta vain 18 kuukauden mittaiseen vankeusrangaistukseen, josta hän istui vain 13 kk. 

Miljardööri selviää siis pedofiiliringinkin pyörittämisestä rahalla, kun taas joku keskiluokassa elävä lasten saalistaja joutuu lusimaan pidempiä tuomioita.

Illujen eliitin bileet ovat aina olleet täynnä sairaita satanistisia rituaaleja, joissa lasten seksuaalinen hyväksikäyttö sekä rituaalimurhat ovat osa tämän yläluokan salaisissa menoissa.


Heidän todellisuutensa on todella sairas, koska he mm. ovat riippuvaisia lasten veren juomisesta, koska jäävät lopulta niiden sisältämästä adrenaliinista riippuvaiseksi.

Al Goren jopa huhutaan olevan yksi heistä, joka juo pienten satanistisissa rituaaleissa tapettujen lasten verta.

Illuminatin satanistiset rituaalit ovat niin sairaita, ettei moni halua uskoa niihin. Mutta näistä uhrimenoista kuitenkin ovat monet rohkeat uskaltautuneet puhumaan julkisesti.


Englannissa vieläkin vellova pedofiili-skandaali on myös tuonut ilmi sen, kuinka Englannin viihdemaailmasta tuttu eliitti oli käyttänyt lapsia seksuaalisesti hyväkseen jo useita vuosikymmeniä, sekä murhannut heitä satanistisissa uhrimenoissa. 


Toiminnassa oli mukana aina entisiä Englannin parlamentin ministereitä ja viihdeteollisuudesta tuttuja tv-kasvoja kuten Jimmy Savile, jolla oli jopa huhujen mukaan omat avaimet erääseen lastensairaalaan. Joss mies kävi harrastamassa jopa nekrofiliaa