http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 10, 2016

Suomestako ajatusrikosyhteiskunta ?Suomestako ajatusrikosyhteiskunta ? Englantilainen edesmennyt kirjailija George Orwell kirjoitti aikanaan legendaarikseksi nousseen teoksen 1984, jossa oli kuvitteellinen hallinto, joka tuomitsi hallituksen vastaiset ajatukset "ajatusrikoksiksi". 

Onko nyt suomesta tulossa tuo ensimmäinen maa, jossa aletaan tuomitsemaan vankiulatuomioilla valtiota ja oikeistolaista eliittiä vastustavista internet-kirjoituksista ?   

 

Internet on ollut alusta lähtien oikeistolaisen ja fasistisen eliitin suurin uhka, koska internet on saanut ihmiset ajattelemaan omilla aivoillaan tietoisesti ja koska eliitti ei yksinkertaisesti kykene kontrolloimaan internettiä ja ovat siitä erittäin tuskastuneita.   

Vaikka suomessa iltalehti ja muut mediat sulkivat omat keskustelufooruminsa vihapuheeseen vedoten. Ei se kuitenkaan ole tukahduttanut internetin sananvapautta.

Suomen oikeistolainen valtaeliitti on nähnyt heille suurimmaksi poliittiseksi uhaksi tietyt tässä maassa ja myös ulkomailla vaikuttavat suomalaiset nettibloggaajat ja MV-lehden kaltaiset nettisivustot, joissa suomalaiset saavat äänensä kuuluviin. 

Tämä kun vei sitten korruptoituneilta medioilta paljon tilaajia ja lukijoita pois. Se säikäytti myös Helsingin-Sanomien sijoittajat ja mainostajat, kun lehti lopulta supistettiin pienempään kokoon.Aivan kuten vuonna 1992 julkaistussa Kunnian Miehet -elokuvassa näyttelijä Jack Nicholsonin esittämä roolihahmo huutaa oikeuden edessä syyttäjälle "Te ette pysty käsittelemään totuutta", niin aivan samalla tavalla toimii ihmisen ohjelmoitu kollektiivinen mieli. 

Meidät on jo lapsesta asti ohjelmoitu kasvatuksella, koulutuksella luottamaan vain ulkoisiin auktoriteetteihin ja taas rankaisemaan siitä, jos erehtyy havannoimaan ympärillään olevaa maailmaa sisältä päin.

Individualismi (yksilöt) laitetaan lopulta peruskoulussa viimeistään ruotuun, kun sen hoitavat myös opettajien lisäksi muut oppilaat, jotka kuuluvat jo valmiiksi rakentuneessa luokkajärjestelmässä ylemmäksi. Eikä ole lainkaan sattumaa, että tämä sama ryhmäkuri-ohjelmointi pätee myös tulevassa työelämässä. 

Kaikki perustuu vain siihen, että yksilöt piilottavat itsetietoisuutensa alitajunnan alle ja luovuttavat aivonsa vain ulkoisten ärsykkeiden varaan. Näin ihminen tulee riippuvaiseksi myös television katselusta, joka kytkee hänen aivonsa alpha-värähtelytaajuudelle. Kyseiset aallot kulkeutuvat ihmisten aivoihin tv:tä katsoessa 8-13 HZ taajuudella ja kyseinen aivojen värähtely on mitä otollisin kansallisen mielenhallinnan toimintaympäristölle. 


Yhdysvaltain hallitukselle työskenteli 1960-luvulla muuan Tri. Robert O. Becker, joka teki jo tuolloin kokeita ELF-aalloilla istuttamalla tämän signaalin tavallisen tasavirran päälle, joka lopulta kuljettaisi ELF-signaalin lopulta määränpäähänsä. 

Kokeissa käytettiin aluksi 1-10 Hertzin pulssia per sekunti. Lopulta tätä alettiin testaamaan ihmisiin, jolla saatiin koehenkilöillä aikaan mm. tietoisuuden hämärtymistä. 

Toinen Yhdysvaltain hallinnolle työskennellyt keksijä Patrick Flanagan oli jo 14-vuotiaana vuonna 1958 keksinyt neurofonin, jolla onnistuttiin siirtämään musiikkia tai ääntä ihmisten aivoihin suoralla sähköimpulsseilla. 

Lisätutkimus johti lopulta siihen, että kehiteltiin digitaalinen versio kyseisestä laitteesta ja välittömästi keksinnön jälkeen Yhdysvaltain asevoimien tiedusteluorganisaatio DIA (Defence Intelligence Agency) julisti keksinnön kansalliselle turvallisuudelle vaarallisena. Flanagania kiellettiin puhumasta tutkimuksestaan tai teknologiastaan mitään.

ELF-teknologia kehittyi lopulta sille asteelle, että USA:n armeija alkoi salaisesti valmistamaan ionosfäärin lämmitintä ja mielenhallinta-asetta, joka sai lopulta nimen H.A.A.R.P. 

Sen rahoitus oli vielä vuonna 1995 jäissä, mutta USA:n senaatin toimesta projekti saatiin lopulta eteenpäin ja 29. huhtikuuta 1995 HAARP:n ensimmäinen testaus alkoi.

25. Heinäkuuta 1995 USA:n armeija suoritti matalavärähteisen signaalien keskityksien testauksia ja pyyhki samalla 5000-kanavaa pois 3,2 sek. kestävillä puuhkäsyillä 2,8-10 MHz:n taajuusalueilta. 

Vuonna 1996 HAARP:lle myönnettiin USA:n hallinnolta uusiin testeihin kymmenen miljardin dollarin  rahoitus. Budjetti oli alunperin tarkoitettu muiden maiden ydinaseiden kehittelyn tarkkailuun.


Maailmankuulu keksijänero Nikola Tesla oli aikanaan halunnut luoda tämän teknologiansa auttamaan ihmiskuntaa. Mutta sen sijaan, että hänen keksintöillään oltaisiin parannettu maailmaa. Niin USA:n armeija kaappasi patentit itselleen ja alkoikin luomaan niistä ihmiskunnalle vaarallisia laitteita/toimintaympäristöjä, mitä mm. tämä Alaskaan ja Norjaan rakennettu NATO:n ionosfäärin lämmitin/skalaariase-keskus HAARP edustaa.


Maailmalla kun on jo nyt tällaisia ns. valetukimastoja, joihin uskotaan tulevan jotain puhelinsignaaleja. Mutta ne ovatkin todellisuudessa väestöntuhontaan keskittyviä säteilytysaseita. Koska ottaessaan vastaan näitä NATO:n skalaariaseiden lähettämiä voimakkaita signaaleja, ne tuhoavat vähitellen ympärillä asuvien ihmisten terveyden.


Jos näitä mastoja näkyy suomessa, niin kannattaa muistaa se, etteivät ne ole mitään puhelinmastoja. Vaan ne ovat valemastoja, joiden tarkoitus on sairastuttaa ihmiset säteilyllä. Joka altistaa heidät mm. erilaisille säteilysairauksille, joista vakavimmat ovat mm. syöpä tai leukemia.


Haitalliselta ELF-säteilyltä pystyy suojautumaan mm. orgoniiteilla, joita saa ihan suomestakin tilattua edulliseen hintaan

Orgoniitin kehitti aikanaan Itävaltalainen Wilhelm Reich joka huomasi kuinka organisen aineen ja metallin levyt yhdessä muodostavat orgonin virtauksen. 


Orgoniitin sisällä käytetään lisäksi kvartsikristallia sekä myös muita hyvin voimakasta energiaa sisältäviä kiviä. Valmistuksessa käytetään polyesterihartsia, jotta metalli on mahdollisimman tiivistä. Kristalli on vielä usein kuparisen spiraalikäämin sisällä, jotta kiihdyttää ympärillä olevan energian virtausta.

Kyseinen vehje käytännössä pähkinänkuoressa muuntaa negatiivisen energian positiiviseksi, jolloin siitä muodostuu energiatasoa kohottava vaikutus.