http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 31, 2016

Kybersodankäynti kehittyy kohti ajatusrikollisten vainoamistaTeksti: Teemu Vehkala

Elämme jo sellaista aikaa, jossa valheet alkavat paljastumaan ja mikään näistä ei tunnu kestävän päivänvaloa.
Armeijan kybersotakeskuksista ollaan rakentamassa tulevia ajatusrikollisten vainoamiskeskuksia, joita ne käytännössä jo ovat tälläkin hetkellä.


 
Mutta vielä tähän mennessä meidän toisinajattelijoiden poliittista vainoa harrastetaan enemmän internetissä. Itsekin saan edelleen olla kunniavieras tuolla suomalaisten jonnejen suosimalla häirikkötrollaus Ylilauta sivustolla, jonne on omistettu tämän blogin mollausketju. Jossa edelleen tämä yksi häiriintynyt tapaus yrittää tehdä kaikkensa, jotta saisi todisteltua apinamielellään vääriksi kaikki täällä allekirjoittaneen kirjoitetut jutut.

Apinamielen tasolla elävä ihminen ei vielä ymmärrä sitä, että sinä luot omat ajatuksesi ja sitä kautta myös tietoisuutesi. 

Mutta koska meidän kaikkien joukkotajuntaa ohjataan mm. median ja muiden ulkoisten ärsykkeiden kautta jatkuvasti, niin valvetilassa nukkuva ei tietoinen mieli ei näe tätä asiaa. 

Joten lopulta ei tietoinen mieli alkaa sotia tietoista mieltä vastaan ja väittää, että hänen ei tietoinen mielensä = nykyisen yhteiskunnan ihmisten joukkotietoisuus aste.

Mutta vaikka näille puupäille yrittäisi kuinka puhua järkeä tämän jokaisella meillä olevan yksilötietoisuuden rakenteesta, niin kaikki sanat menevät täysin kuuroille korville. Koska miten ei tietoinen mieli voisi herätä toisen tietoisen mielen avulla, jos ei tietoinen mieli vastustaa tietoisen mielen heräämistä. 

Kyse on silloin klassisesta aivojen häiriötilasta nimeltä kognitiivinen dissonanssi, jossa mielen luonnollinen puolustusmekanismi vastustaa kaikkea uutta tietoa. Eikä suostu laajentamaan mieltään, jotta tämä tietoinen mieli pääsisi hänessä heräämään.


Joten tässä suhteessa nämä rahan ja pankkien valtaan langenneet Illuminatit rakensivat kyllä erittäin nerokkaan MATRIX:in tämän koko maailman sisälle, josta vain pieni marginaali onnistuu heräämään yksilöinä ja juuri nämä tietoisella mielellään heränneet ihmiset norsunluutorneissaan elävä eliitti näkee heille kaikista suurimpana turvallisuusuhkana.

Valtiot kun ovat näille arkitodellisuudesta vieraantuneelle eliitille vain yksi keino pitää yllä tätä plutokratiaa, jossa kaikki poliittinen kuin taloudellinen valta on keskitetty tämän pienen ja rikkaan eliitin haltuun. 
Joukkomielen illuusio 

Jos nyt mennään sitten siihen kaikista salattuimpaan asiaan, joka on myös Vatikaanin suurin ja varjelluin salaisuus.

Se on ihmisen mielen sisälle alitajunnan alle kätketty tietoisuus. 

Se on itsetietoisuus, joka tiedostaa itsensä ja jos sen joukkomielen tietoisuudessa vielä elävä ihminen onnistuu edes kerran tavoittamaan, niin se vapauttaa lopulta tämän ihmisen kahlitun mielen.

Tätä he salaavat teiltä, ettette vaan missään nimessä tajuaisi tätä varjeltua maailman suurinta salaisuutta, jota ollaan onnistuttu salaamaan ihmisiltä jo useiden vuosituhansien ajan.

Mutta se ei ole sen ihmeellisempi salaisuus, kuin yksilötietoisuus, jota Vatikaani sekä korruptoitunut Illuminati -eliitti pitää hengissä luomiensa uskomusjärjestelmien avulla.

Rahajärjestelmä on uusi länsimainen uskonto ja tässä valossa Evankelis Luciferinen kirkkokaan ei ole enää muuta kuin rahankeruulaitos, jolla on vieläpä yksityinen omistusrekisteri. Ettemme edes tiedä, että kuka meidän veronmaksajilta puhalletut kirkollisverotkin puhaltaa vuosittain täältä pois.

Nyt on tullut aika tarkastella maailmaa uusin itsetietoisin silmin ja irroittautua läntisen median pelkopropagandan otteesta. Koska se on vanhaa energiaa, joka ei enää toimi uuden ajan valtakaudella.

Voimme silti antaa myös anteeksi tämän läntisen MATRIX-illuusion luojille, jotka vielä palvovat pankkijärjestelmää ja pitävät yksityisoikeutenaan orjuuttaa sieltä kokonaisia valtioita. 

Ei heitä kuulu vihata, vaan nämä rahauskonnon monopolimiehet norsunluutorneissaan elävät hyvin yksinäistä elämää ja tuntevat joka päivä suurta tuskaa. Koska eivät kykene tuntemaan itseään henkisesti vapaiksi. Sillä tuota henkistä itsemääräämisoikeuden vapautta ei voi kukaan miljardööri ostaa itselleen.Korruptoituneet länsivallat ja rikollisten pankkien mafia on jo nyt alkanut tuhoutumaan sisältä päin. Se näkyy Wall Streetin pankkien suurina maksuvaikeuksina. 

Internet on tämän kaiken pannut alulle ja laittoi viimeisen 20 vuoden sisällä liikkeelle sellaisen tietoisuuden valon, että sitä ei yksikään pimeyden valtojen ohjaama valtayksikkö enää kestä. Koska tietoisuuden valo on heille liian kirkasta.

Siksi nyt näitä pimeyden mörköjä joudutaan osoittamaan jo halogeenin vahvuisilla lampuilla päin näköjä ja Naton kybersotakeskuskaan ei enää kestä tämän kirkkaan tiedon valoa.

Tämän vuoksi suomen puolustusvoimat tekee hätiköityjä päätöksiä, panostaessaan lisää miljoonia kybersodankäyntiyksikköönsä. Koska luulevat, että lisää armeijan kybertrolleja palauttaisi tämän maan takaisin tuohon henkisesti köyhään plutokratiaan, jossa köyhät alamaiset suomalaiset pidetään nälässä ja kurissa sirkusviihteellä ja viinalla.Valitsetko sitten totuuden tien, vai muoviämpärin Gigantin jonosta sekä salatut elämät ? Se on sinun itse pääteltävissä.

Mutta ihan oikeasti, heittäkää ne televisiot pois ja alkakaa ajattelemaan omilla aivoilla. Niin arkipäivät eivät ole lähellekään yhtä tylsiä kuin aiemmin, koska herännyt mieli ei ole lainkaan niin tylsä, kuin tämä vanha TV:n ääreen lukittautunut orja.

Television tarkoituksena on pitää teidät tyhminä ja varmistaa se, ettei tv:n katsojan älykkyssosamäärä kasva yhtään liian korkealle. Huutokauppakeisarit ja Salatut Elämät pitävät siitä huolen.

Tässä maailmassa ja varsinkin suomen sisällä on paljon mielenkiintoisimpia asioita, kuin jotkut Huutokauppakeisarit.


Mutta joukkoälyyn lukittu ihmismielenne on kuin tietokoneen kovalevy, jolla on oikeus tallentaa vain tietynlaisia tiedostoja tiettyyn kansioon. Mutta siinä vaihessa kun tajuatte, että teillä onkin itsellänne järjestelmänvalvojan oikeudet teidän omaan mieleenne. Niin tämän jälkeen tapahtuukin ihmeitä ja teistä tuleekin teidän oman itsetietoisen mielenne järjestelmänvalvoja (administrator).

Tämä ei sitten ole mitään huuhaata, vaan täyttä totta, että voitte todellakin antaa omalle korkeimmalle itsellenne nämä oman tietoisuutenne järjestelmänvalvontaoikeudet.

Mutta suurin osa suomalaisista vastustaa tätä prosessia, koska elämä oman elämänsä herrana pelottaa liikaa tätä vanhaa tsaarikansaa. 

Joten mielummin alistutaan hallinnon tyrannian ja käskyvallan alle, sekä juodaan keskikaljaa (kohta nelosta) niihin elämän pikku murheisiin.Anna kun vielä kerron tähän pikku jutun.

Voimme jokainen tällä omalla tietoisella tai ei tietoisellakin mielellä ajatella, että Suomi laittaa EU:lle erohakemuksen. 

Tämän suomen EU jäsenyyden voi siirtää tuon suomen joukkotietoisuuden roskakoriin, aivan kuin Windowsin käyttöjärjestelmissä.

Yhden ihmisen ajatus tavoittaa heti samanaikaisesti tuhansia muita kollektiivisen mielen joukkotietoisuuden verkoston kautta ja näin tästä syntyi jo tietoisuuden lumipalloefekti, joka vie suomen lopulta ulos EU:sta.