http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 16, 2016

Sisäministeriön karhu jahdin taustalla hybridisodankäynnin harjoitus ?


Moni varmaan ehti hieraista silmiään parina viimeisenä vuorokautena, kun Haminassa havaitusta karhu-havainnosta on tiedotettu aina MTV3:n kanavilla kesken MM-jääkiekkolähetyksen.

Normaalisti tällaisista alueellisista petoeläimistä varoittelu kuuluu vain radiotaajuuksille, mutta nyt sisäministeriö päätti, että Haminassa havaitusta karhusta piti antaa koko suomen sisäinen vaaratiedote. Jolloin myös Ahvenanmaalaisiakin varoitettiin Haminassa havaitusta karhusta, jos mesikämmen nyt vaikka sattuisi uimaan Ahvenanmaalle asti. 

Jos vähänkään on järkeä tallella, niin on täysin selvää, että metsän mesikämmenestä tiedottaminen koko suomen sisällä ei ole aivan normaalia toimintaa. Jos vielä vain suomen sisäministeriö voi antaa tämän koko maan sisäisen tiedotteen eteenpäin medioissa.Karhu jahti sai monet suomalaiset sosiaalisessa mediassa ihmettelemään, että mikä tämän kaiken takana oikein on, koska yksi metsän eläin ei voi uhata samaan aikaan koko suomea.

Suomen sisäministeriössä tuli 1.6.2013 voimaan vaaratiedotelaki, jonka jälkeen näitä koko maan sisäisiä vaaratiedotteita on saanut tiedottaa koko maan sisällä. 

Sisäministeriön televisiokanavilla sekä radiokanavilla välitetty vaaratiedote annetaan aina suomeksi ja ruotsiksi.

Jyväskylän, Lutakossa alkaa tänään 16.5 neljä päivää kestävä maan sisäinen kybersotaharjoitus KYHA16. Mistä tietäisimem sen, että oliko tämä Vaaratiedote Karhu jo Jyväskylän kybersotaharjoituksen ensimmäinen hybridisodankäynnin operaatio ? 

Ainakin tuolla Karhu havainnosta tiedottamisella "VAARA OHI" kaltaisilla otsikoilla oli jo moniin suomalaisiin psykologista pelkoa aiheuttava vaikutus. Joten tuskin sisäministeriö tällaisia tiedotteita aivan huvikseen tekee.

Karhut eivät vielä tietääkseni ole mitään CIA:n etsimiä terroristeja, joita alettaisiin jahtaamaan valtiollista turvallisuutta vaarantavina tekijöinä. Mutta sisäministeriön vaaratiedotuslakia voitaisiin tarvittaessa jopa soveltaa Bostonin 2012 pommi-iskujen kaltaiseen yhden tai kahden ihmisen maan sisäiseen ajojahtiin. 

Onko tämä karhu jahti sitten vielä pelkkää väestön psykologista valmistamista siihen, että mitä on mahdollisesti tulossa tulevaisuudessa, jos Suomi pääsee EU:n fasistiseen liittovaltioon yhdeksi jäsenmaaksi.   


Jyväskylän kybersotaharjoituksessa itseasiassa paljastetaan hyvin paljon tuon harjoituksen sisällössä tuossa julkisessa tiedotteessa: "Neljättä kertaa järjestettävän harjoituksen toteutusvastuu on nyt ensimmäistä kertaa valtiovarainministeriöllä Puolustusvoimien sijaan. Tänä vuonna kehitetään muun muassa eri hallinnonalojen yhteistoimintaa ja päätöksentekoa vakavissa häiriötilanteissa sekä yhdistetään eri tahojen toimintatapoja."

Sisäministeriön valmiusjohtaja Janne Koivukosken mukaan päätöksen maan sisäisen vaaratiedotteen antamisesta tekee asianomainen viraomainen harkintansa perusteella. Voi siis joku passipoliisi päättää, että vaikka Hangossa havaittu kyykäärmekin nähdään koko suomelle vaaraksi ja siitä on tehtävä silloin koko maan sisäinen vaaratiedote, joka näytetään jokaisella julisella tv-kanavalla. 

Eihän tällaisessa tiedottamisessa ole mitään järkeä, joten tämän Haminan karhu-gaten takana on silloin oltava jokin muu sisäministeriön taakse liittyvä juttu, jolla on aika varmasti paljonkin tekemistä tänään Jyväskylän, Lutakossa alkaneella kyber sekä hybdirisodankäyntiharjoituksella KYHA16.

Tässä kyseisessä käynnissä olevassa kybersotaoperaatiossa viranomaiset tutkivat mm. sitä, että miten suomalaiset reagoivat näihin suomen sisällä uutisoitaviin vaaratiedotteihin (tai kuinka moni soittaa poliisille kehoitetusti). Näitä tietoja sitten pyritään hyödyntämään mahdollisia poikkeustila olosuhteita varten.

Kuitenkin tässä 2013 vuonna voimaan tulleessa vaaratiedotelaissa on suuria porsaanreikiä, joita hallinto nyt käyttää häikäilemättä kansallisen psykologisen kybersodankäynnin välineinä suomalaisia vastaan. 

Vaaratiedotelain kuuluisi kertoa vain oikeista kansallisista vaaratilanteista, eikä pelotella kansalaisia turhaan jollain metsäneläimillä.

Jos kyseistä vaaratiedotelakia haluaa uudistaa, niin adressit.com on edelleen hyvä väylä vaikuttaa suomen sisäiseen päätöksentekoon. Vaikka myös kansanedustajiakin voi käydä sovitusti tapaamassa ja puhumassa heille järkeä. Sillä suomi ei voi olla ikuisesti mikään Skandinavian ja EU:n suurin holhousvaltio.

Tällä hetkellä EU:sta ollaan hiljalleen rakentamassa tällaista ISO VELI VALVOO-yhteiskuntaa ja jos suomalaisetkaan eivät tälle pistä vastaan, niin lopulta tulee hankala tilanne eteen ja 1984 kaltainen Orwell yhteiskunta ottaa kuristusotteen suomesta. 

Tietotekniikka on tietoisuuden evoluution meille tarjoama asia, jota voidaan käyttää sille edulliseksi. Mutta sen ei pidä antaa orjuuttaa meitä ja jokainen meistä on myös vastuussa siitä, ettei myöskään käy näin.

Suomi on tunnettu luovuudestaan ja eteenkin it-alalla se luo yhä menestyneitä brändejä maailmalle. Niin on täysin turhaa alkaa täällä luomaan ISOVELI VALVOO tyylistä orjayhteiskuntaa, jossa väestöä pelotellaan tällaisilla kansallisilla vaaratiedotteilla pelkistä metsäneläimistä. Sisäministeriöllä on alkanut liikaa keulimaan ja mopo pitäisi nyt laittaa aisoihin.