http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 09, 2016

Poliisihallitus haluaisi vangita MV-lehden päätoimittajan nettikirjoittelustaMoni saattoi hieraista silmiään, kun 4.5.2016 suomen mediassa julkaistiin uutinen, jossa kerrottiin MV-lehteen kohdistetusta "suurtutkinnasta". Juttu oli otsikoitu; "MV-lehden suurtutkinta: Janitskinin luovuttaminen Espanjasta voi onnistua".


Suomen korruptoitunut eliitti haluaisi alkaa käyttämään suomessa Pohjois-Korean kaltaisia ajatusrikostuomioita ja tehdä Ilja Janitskinista ensimmäisen ns. varoittavan esimerkin.

MV-lehti on ollut sen perustamisesta lähtien erityisesti kulttuurimarxistisen nuorison ykkösinhokkilehti, koska se on kertonut mm. iljettävän totuuden massamaahanmuutosta.

Lisäksi kyseinen nettijulkaisu on paljastanut lukuisia poliisikorruptioon ja eliitin pedofiliaan liittyvien henkilöiden nimiä. Siitä on selvästi suuttunut monet poliittisesti korruptoituneet ja omasta mielestään vaikutusvaltaiset tahot.

MV-lehti tuli Verkkomedian tilalle ja korvasi tuon aseman, jota verkkomedia-sivusto pyöritti menestyksekkäästi 2011-2015 vuosina. Jolloin se sai satojatuhansia päivittäisiä lukijoita, joiden poliittinenkin herääminen alkoi näiden vaihtoehtomediasivustojen kautta.

Kuten Verkkomediakin sai aikaan oikeistolaisen eliitin puolella suurta pelkoa, niin MV-lehti onnistui lisäämään siellä niin paljon kierroksia, että poliisihallitus laitettiin nyt lopulta asialle tekemään jotain ja herrat ovat niin peloissaan siellä, että haluaisivat turvautua aina Pohjois-Korean kaltaisiin keinoihin MV-lehden päätoimittajan hiljentämiseksi ihan vankilatuomiolla. Johon tarvittaisiin ihan eurooppalainen pidätysmääräys. Tähän kuulemma Rikosoikeuden professori Kimmo Nuotion mukaan riittäisi jo rasismiin tai muukalaisvihaan sisältyvät nettikirjoitukset.

Helsingin-Sanomat ja muut perinteistä valtamediaa edustavat uutisvälineet ovat MV-lehden aikoina kokeneet erityistä moraalin ja viihdeuutisten rappioaikaa. Siksi nämä samat korruptoituneet tiedotusvälineet, sekä siellä työskentelevät toimittajat laitettiin hyökkäämään MV-lehteä vastaan. 


Siinä missä perinteinen valtamedia on noudattanut julkisen sananneuvoston ohjeita ja julkaissut vain 6 maailman suurimman mediakorporaation julkaisemaa propagandaa. Niin MV-lehti on keskittynyt vain suomen kansalaisten kirjoittamiin juttuihin, joista suurin huomio on keskittynyt pakolaisongelman ympärille. Se on saanut herätettyä kymmeniä, ellei jopa satojatuhansia suomalaisia. Tämä sai suomen korruptoituneen eliitin varpailleen ja  nyt he haluaisivat kostaa tämän kaiken MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskinille, koska ovat tehneet hänestä nyt kansallisen syntipukin.

Poliisihallitus ilmoitti että tämä mediassa kohuttu MV-lehteen kohdistunut rikostutkinta keskittyy vain törkeän kunnianloukkauksen, rahankeräysrikosepäilyn, rahapelirikoksen ja tekijänoikeusrikosepäilyn ympärille. 

Jos tällaisista rikoksista pistetään joku istumaan kaltereiden taakse tässä maassa, niin siitä henkilöstä tulee kyllä Suomen tuleva Edward Snowden, joka saavuttaisi kansainvälisestikin oikein suurta huomiota ja tahraisi Suomen kansainvälisen maineen mm. lehdistönvapaudessa ja ihmisoikeuksissa. Tätäkö poliisihallinnon takana vaikuttava korruptoitunut hyvä vapaamuurarien HYVÄ VELI-kerho haluaa ? 


Oikeistolainen eliitti kun pelkää oman murentuvan poliittisen sekä taloudellisen valtansa puolesta ja yrittävät pitää siitä kaikilla keinoilla kiinni. 

Internetissä leviävä totuus on ollut heille suurinta myrkkyä, koska he eivät ole kyenneet hallitsemaan internettiä. Mikä on pääsyy sille, miksi MV-lehteä vastaan hyökätään nyt laajalla rintamalla.

MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskin arveli äskettäin, että tähän häntä kohtaan kohdistuvan poliittisen vainontakampanjan taakse on upotettu useita miljoonia euroja rahaa.

Rahassa nyt on vain sellainen puoli, ettei sillä voi tukahduttaa tiedon valoa internetistä, vaikka kuinka tekisi mieli. 

Oikeistolaisen eliitin ainoat keinot ovatkin olleet vain uhkailu, lahjonta ja kiristys. Jolla he yrittävät pitää tämän kansalta (veronmaksajat) varastamisella aikaansaamansa valtiojärjestelmän. Miksi suomessa on heikko kilpailu ja pienet palkat, no tietenkin siksi että tämä korruptoitunut hyvä veli- kerho syö liikaa valtion omasta kuormasta.

Jos MV-lehden päätoimittajasta tehdään uusi kansallinen marttyyri ja Snowdenin kaltainen kohujulkkis, niin sillä korruptoitunut eliitti vain kusee omille kengilleen. 

Tässä on nyt kyse informaatiosodasta, jossa MV-lehti vie tälläkin hetkellä Helsingin-Sanomia kuin litran mittaa ja kyllähän se varmasti suututtaa hesarin omistajia, kun heidän valtionpropagandaansa luetaan yhä vähemmän. 

Valheet eivät mene enää kaupaksi, joten se on miljardööreille mediakeisareille tuhon tie, koska he eivät suostu siirtymään totuuden ja valon puolelle, koska he satanisteina palvovat pimeyden voimia.

Pimeyden voimat läntisessä valtamediassa on perustunut alusta alkaen pelon voimaan, jolla pidetään massat kurissa. Tätä on tuo läntinen pelko/propaganda, jota julkisen sananneuvoston siunauksella syötetään suomalaisille päivittäin. Mutta asiassa on kuitenkin myös valoisampi puoli, että jokainen tästä Hesarin/YLE:n uudet vaatteet -unesta herännyt ei enää luota läntiseen uutismediaan. Vaan alkaa toimimaan jopa itse uutena mediana ja toimimaan totuuden puolella. Eli liittyy valon puolelle.

Jokainen joka tähän kansalliseen informaatiosotaan liittyy tällä sisäisellä oivalluksella ja ymmärryksellä, toimii yhteistyössä myös meidän kaikkien kanssa. 

Tässä informaatiosodassa lopulta kukistuu pimeyttä ja valheita/pelkoa edustava läntinen media. Se tulee lopulta murentumaan pieniksi palasiksi ja ei enää löydä tehoa toimia, koska siinä vaiheessa kun pelko katoaa tältä planeetalta, niin koittaa uusi aika.

NATO yrittää myös hybridisodan keinoin saada informaatiosodassa niskalenkin, mutta se ei ole tuottanut tulosta. Vaikka he ovatkin kouluttaneet jo useita tuhansia internet-vakoojia, jotka ovat armeijan kouluttamia. Näillä verkko-operaatioilla ja NATO:n trolliarmeijoilla oikeisto eliitti kusee vain lisää omille kengilleen. Koska tuollaisen järjettömän valvontakoneiston ylläpitäminen maksaa aivan tolkuttomasti Suomen valtiolle, aivan kuten Snowden tuossa äskettäin sanoi suomalaisille.